pitbull 24.04.2002 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Odradzam stosowanie takowej poniewaz po max. 5 latach jest kompletnie zgnita i do wymiany. Nie rozumiem dlaczego we wszytskich ogrodach domow modelowych takowe sie pojawiaja? Moze dlatego ze najtansze. Raczej polecam betonowe (patrz: teoria atomu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manik 12.09.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 dzieki za rade ale betonowa jest koszmarnie droga, a jeśli po 5 latach małżonce znudzi się taki ogród i wymyśli sobie inny układ to nie wydasz pieniędzy, nie bedziesz musial wyrywac betonu, a i ziemia bedzie miała dodatkowe cząstki organiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Widzę, że samotny post pitbull-a po ponad półtorarocznej przerwie doczekał się kontynuacji.... A ja, w innym miejscu naiwnie proponowałem Adminowi by usuwał posty bez odpowiedzi już po 3 miesiącach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.09.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Wowka, nie tylko pitbull sie doczekal Rozejrzyj sie szerzej po ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.09.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 mbz - Rozejrzałem się . Masz racje. Manik skrupulatnie "przewietrza" ogrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.09.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 I co niektorych przywoluje do porzadku, ze nie czytaja forum wystarczajaco dokladnie, hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.09.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Ale teraz już z pewnością będą. Wszak Manik działa raptem od niecałego miesiąca. Manik - pozdrawiam - tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ja Bodex 13.09.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 widze Szanowny Gościu WOWKA ża ty to poplotkowac lubisz sobie jak kobieta... a chociaz butelczyne tego jasia postawisz????? ja tez lubie poplotkować, wypijemy ją razem. tylko ja mam pewną zasade : UZYTECZNE INFORMACJE WYPISUJE I WYPOWIADAM TYLKO WTEDY GDY JESTEM ICH PEWIEN ! więc pewnie nie dogadamy sie... a szkoda... bo poplotkowac jak baba tez lubie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weynrob 14.09.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Panowie.........dajcie spokój -a jeżeli chodzi o palisadę to trzeba ją zrobić z drzewa dębowego lub z akacji i po temacie -zero problemów w utrzymaniu w dobrej kondycji--te kupione gotowe nadają się raczej na opał niż do zakopania w ziemi -nalęży to komuś zlecić lub wziąć się samemu do roboty--podstawowy temat to ----drzewo musi być okorowane!!!!!!--w ten sam sposób można zrobić trwały chodnik drewniany--aczkolwiek droższy od kostki betonowej ale dla odmiany dla wielu znacznie ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Nadal uwazam ze betonowa jest lepsza ale dab jest dobrym pomyslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 16.09.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Pitbull, czy to prowokacja ? Był już watek o betonowych ogrodzeniach i wszyscy ze wszystkimi się w nim pokłócili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 To nie jest prowokacja, zwroc uwage na date powstania watku - archainczna. Z autopsji odradzam drewno. W obecnej chwili taka palisade betonowa mozna samemu zrobic. Wystarczy kawalek rury spustowej z PCV - odpowiednio wykrojony i stezony.Drewno nie dosc ze gnije w ziemii (zabezpieczenia sa nietrwale) to jeszcze pod wplywem czynnikow atmosferycznych sie rozsycha i pozwala na penetracje wody, owadow, itp. Betonowa palisada jako zakonczenie kostki betonowej i podbudowa zieleni w moim mniemaniu wyglada korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 18.04.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 no niestyety najgrosza sprawa ze drewno gnije w ziemi. a tak to prezentuje sie czasami bardzo uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 18.04.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 no niestyety najgrosza sprawa ze drewno gnije w ziemi. a tak to prezentuje sie czasami bardzo uroczo Nabijanie postów pod przyszły marketing? Można wiedzieć jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika969 25.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja nie kupiłam jeszcze ale podoba mi się taka... http://pozbruk.pl/palisady_gardeo,99,124.htmlChciałam też podkłady kolejowe ale nie wiem czy to zdrowe... słyszałam ze są rakotwórcze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 podkłady nie sa rakotwórcze, rakotwórcze są stare sposoby ich konserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekk410 26.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 o podkładach kolejowych podobnie słyszałem ze są z nimi jakies problemy, ale nigdzie nie znalazłem 100% potwierdzenia czy są ok czy nie :/ odnośnie palisad to jakoś drewno do mnie nie przemawia, kojarzy mi sie to strasznei z takimi palisadami z marketu (takie półwalce) a one nie są atrakcyjne wole betonowe a najlepiej z granitu albo czegoś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwuska1719512235 27.04.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Po za tym, drewniane nie są tak ekonomiczne jak z kamienia czy betonu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.04.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ale pieknie wtapiają się w ogród, o tak: http://images61.fotosik.pl/918/e69079d73b3e9840gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 04.06.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja bym do tej rakotwórczości podkładów akurat wagi nie przykładał w ogóle, bo niby jak? nie zmienia to faktu, że osobiście inwestował bym w murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts