arcobaleno 09.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 O kurczę - jak tu bajkowo! Cudnie relaksujące klimaty! I dekoracje jesienne - bomba!Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Y Co to za roślina? http://img402.imageshack.us/img402/8348/cotod.jpg Jednoroczna thunbergia oskrzydlona. Pochodzi z Afryki, więc zimowanie to raczej w oranżerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.10.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Elfir czyli nie ma żadnych szans na przetrwanie jej u nas? szkoda bo jest naprawdę fajna ta roślinka. pieknie okrywa, i ciągle kwitnie, nawet teraz jeszcze ma sporo kwiatów, i liście wciąż zielone. spróbujemy ją porządnie okryc, jak przetrwa to super, jak nie to na wiosnę kupimy więcej sadzonek tej fajnej roślinki. Elfir jak tam sprawy budowalne, ciśniecie do przodu? Wczoraj odwiedziliśmy składzik, z mebli nie było nic ciekawego, ale wypatrzyłem taką oto samotnie stojącą,ogromną paterę. Nie bło ceny na niej, zapytałem więc grzecznie ile ten stary kawałek drewna kosztuje, a pani mówi: 20 zł:):):)):), odświeżyłem ją co nie co, przetarłem szaroburą farbą kokosową, po czym przetarłem pastą wybielającą no i jest: http://img683.imageshack.us/img683/4265/paterav.jpg http://img7.imageshack.us/img7/5578/patera2p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Czarujesz tym aparatem, oj czarujesz :yes: Zdobycz składzikowa super Edytowane 11 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 diabeł - u nas, jak pogoda dopisze w tym roku postawimy SSO. Thunbergia bez problemu rozmnaża się z nasion - wysiejesz w lutym do doniczki i po 15 maja możesz wysadzać do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.10.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Oj Diabełku jak ja Ci tego składzika zazdroszczę chociaż z drugiej strony może dobrze, że nie mam czegoś takiego u siebie, bo już mi trochę miejsca na wszystko brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ale piękny kawałek drewna No i te Twoje zdjęcia! Półeczka w przedpokoju z serduszkami też super Nawet widziałam podobnie jak byłam w TkMaxxie ale skusiłam się na inne szare z takich jakby mini dzwoneczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 12.10.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Też się nad nimi zastanawiałem, ale jakoś mnie nie przekonały do końca. Wczoraj widziałem fajną ramę na zdjęcia, takie wielkie serce, a w nim okienka na kilkanaście zdjęć, nawet fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Piekna zdobycz i zdjecia piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 13.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Cudna ta patera. Że też u mnie w pobliżu nie ma takiego składziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Też się nad nimi zastanawiałem, ale jakoś mnie nie przekonały do końca. Wczoraj widziałem fajną ramę na zdjęcia, takie wielkie serce, a w nim okienka na kilkanaście zdjęć, nawet fajnie to wyglądało. Też byłam we wtorek w Tk i wyjątkowo wyszłam z pustymi rękoma, ale ramkę o której piszesz widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.10.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A ja planuję nalot na TkMaxx w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.10.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jolisko możesz mi napisać w jakiej tkaninie macie ten fotel? Bo będziemy zamawiać od tego sprzedawcy z allegro ale ciągle się waham czy antara czy welur diabel sory, że tak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 pięknie, czarująco:)))))))i to ciepło bijące z Waszych zdjęć i domku:) miód:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pysiaczku, mój fotel jest w tkaninie przypominającej alcantarę , to na pewno nie welur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Pysiaczku, mój fotel jest w tkaninie przypominającej alcantarę , to na pewno nie welur. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 15.10.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pysiaczek spoko, pokażcie ten fotel chociaż:) U nas dziś mroźno było, rano jadąc do pracy miałem taki oto widok http://img249.imageshack.us/img249/24/mrozm.jpg Wczoraj znajomi wyciągneli nas do teatru, i muszę przyznać że było dość fajnie, nawet bardzo fajnie. Wcześniej jakoś nie było sposobności by się tak "odchamiać". Przez to budowanie, urządzanie, pracę, codzienność zapomina się o takich rzeczach, bo czasu brak, bo dzieci, bo bo b..................,ale dla duchowo-kulturowej odnowy biologicznej warto czasami wyskoczyć na jakąś sztukę. Myslę że wpiszemy takie wypady chociaż raz w miesiącu do naszego życiowego grafiku. Byliśmy na tym i myślę że można to spokojnie polecić: http://wspolczesny.szczecin.pl/23,tango.html Czy u was też mróz zawitał w progi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 U mnie wciąż temperatury + Ale dla takiego oszronionego widoku mogłabym się zgodzić na jeden przymrozkowy poranek Diabeł, fotel, o którym była mowa, stoi u mnie w gabinecie i nie ma fotki zasługującej na wklejenie w Twoim wątku. Co do odchamiania się - udało mi się upolować bilet do Teatru Muzycznego Roma, więc wreszcie skorzystam przy okazji wypadu do stolycy http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/taniec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 15.10.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Diabeł, fotel, o którym była mowa, stoi u mnie w gabinecie i nie ma fotki zasługującej na wklejenie w Twoim wątku. To niby dlaczego??????????????????? widziałem twoje zdjęcia i wyglądają jak z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 He he he, wolałabym, żeby wyglądały jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts