Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy u was też pryskają?

Stefan Sz.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak, bo może te opryski spowodują szybszą korozję naszych dachów, i może trzeba pomyśleć o jakiś zabezpieczeniach :lol:

Z drugiej strony czy są jakieś filtry do czyszczenia powierza w domu, tak by było zawsze świeże i czyste?

Budując dom może by go jakoś usprawnić, uszczelnić?

Lub bronić np tym:

http://boberov.maszyna.pl/Kippin/!a-energetyka/org-001.htm

no, :lol:

mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował :lol: niech sobie tam pryskają :lol:

Chyba w gości do Ciebie nie przyjadę :o :-? :roll: :lol: :lol: :lol:

łaj? :cry:

przecie nie napisałem, że piękna płeć też skazana na sławojkę :wink:

bo ja męską część społeczeństwa miałem na myśli skoro o brutalnym "pryskaniu" mowa :lol:

no, :lol:

mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował :lol: niech sobie tam pryskają :lol:

Chyba w gości do Ciebie nie przyjadę :o :-? :roll: :lol: :lol: :lol:

łaj? :cry:

przecie nie napisałem, że piękna płeć też skazana na sławojkę :wink:

bo ja męską część społeczeństwa miałem na myśli skoro o brutalnym "pryskaniu" mowa :lol:

A to co innego :D

Kiedyś przyjadę (bez strachu :lol: )

:wink:

• 2 weeks później...

Filmik jest boski.

W pewnym momencie pojawia się sugestia, że smugi kondensacyjne kończą się i zaczynają nagle, bo samolot włącza / wyłącza silnik (albo oprysk).

I tak się zastanawiam, czy jak człowiek chucha parą wodną na dworzu (albo na polu) a po przyjściu do domu przestaje być widać parę, to czy oznacza to, że przestał oddychać? :lol:

...

I tak się zastanawiam, czy jak człowiek chucha parą wodną na dworzu (albo na polu) a po przyjściu do domu przestaje być widać parę, to czy oznacza to, że przestał oddychać? :lol:

... jeżeli przestał oddychać to ... pryskać również :cry: