Stefan Sz. 19.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Bo u mnie zrzucają to świństwo prawie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 chcesz się wymienić doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan Sz. 20.02.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tak, bo może te opryski spowodują szybszą korozję naszych dachów, i może trzeba pomyśleć o jakiś zabezpieczeniach Z drugiej strony czy są jakieś filtry do czyszczenia powierza w domu, tak by było zawsze świeże i czyste? Budując dom może by go jakoś usprawnić, uszczelnić? Lub bronić np tym: http://boberov.maszyna.pl/Kippin/!a-energetyka/org-001.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kolejne teorie spiskowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gurek 20.02.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ciekawe ze te opadajace opryski potrafią nagel skręcic o 45 stopni na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 offtopic: a co ty Stefanie Sz. zażywasz - ja też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 A kto im pozwolił na moje niebo wlatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czy u was też pryskają? nie, u nas ja sam pryskam, innych do wc nie wpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czy u was też pryskają? nie, u nas ja sam pryskam, innych do wc nie wpuszczam Znaczy gości za chałupkę wysyłasz No pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 no, mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował niech sobie tam pryskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 no, mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował niech sobie tam pryskają Chyba w gości do Ciebie nie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.02.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 moja swawojka jest z aluminium a cotam bylo tego czyli odpwadow jakis kawalkow i zamiast na zlom poszlo w kibel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 no, mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował niech sobie tam pryskają Chyba w gości do Ciebie nie przyjadę łaj? przecie nie napisałem, że piękna płeć też skazana na sławojkę bo ja męską część społeczeństwa miałem na myśli skoro o brutalnym "pryskaniu" mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 no, mam jeszcze niezlikwidowany wychodek-sławojkę budowlaną, co się będzie marnował niech sobie tam pryskają Chyba w gości do Ciebie nie przyjadę łaj? przecie nie napisałem, że piękna płeć też skazana na sławojkę bo ja męską część społeczeństwa miałem na myśli skoro o brutalnym "pryskaniu" mowa A to co innego Kiedyś przyjadę (bez strachu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czy admin mógłby usunąć ten bełkot ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czy admin mógłby usunąć ten bełkot ? Dzięki. Jeśli ta prośba zostanie spełniona mam jeszcze długą liste podobnych wewontków z teoriami spiskowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 eee, nieeew końcu to HPchętnie poznałbym czyjeś bezpośrednie doświadczenia z tym, nie tylko linki do czegoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 01.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A se pryskajcie... byle nie po ścianach i podłodze... Nefer bełkot, ale śmieszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 01.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Filmik jest boski. W pewnym momencie pojawia się sugestia, że smugi kondensacyjne kończą się i zaczynają nagle, bo samolot włącza / wyłącza silnik (albo oprysk). I tak się zastanawiam, czy jak człowiek chucha parą wodną na dworzu (albo na polu) a po przyjściu do domu przestaje być widać parę, to czy oznacza to, że przestał oddychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.03.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ... I tak się zastanawiam, czy jak człowiek chucha parą wodną na dworzu (albo na polu) a po przyjściu do domu przestaje być widać parę, to czy oznacza to, że przestał oddychać? ... jeżeli przestał oddychać to ... pryskać również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts