adi_ 20.02.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 mam kable pod czujniki wiec nie ma co sie bac i w kotlowni sa drzwi i dwa okna wiec nie powinno byc problemu nie mam gazu bedzie tylko w kuchni ale to jeszcze nie jest przesadzone moze bedzie indukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.02.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Miotły, mopy wiaderke to jeden z problemów, mam kocioł gazowy do niego osobny zasobnik , do tego jest mieszacz i sporo rurek, są wodomierze zbiorniki, ogólnie nie wyobrażam soebie tego w łazience. No gdy ktos ma kocioł typu lodówka i do tego same grzjniki lub tylko podłogówka to pewnie predzej. Podsumowując da sie w łazience ale nie zawsze. Zagrożeń poza wizulanymi w obecnej chwili brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 W sumie racja. Ja ma lodówkę, ale troche tego mało urodziwego szpasu jest.. to fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 21.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 W kwestii zaczadzenia trzeba nie pomieszczenia gospodarskiego,a troszkę zdrowego rozsądku i wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 21.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a jak ruski gaz zakręci to się będziecie przepraszać do kotłownino tak trzeba jeszcze przewidzieć wymiane wkładu kominowego(ale można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 to założą elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 21.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 )Bzdury Kocioł z zamkniętą komorą możesz mieć i w kuchni, nie tylko w łazience. U mnie zresztą wisi własnie w lazience. No to odważna kobieta jesteś. Ja tam wolę mieć kocioł gazowy w osobnym pomieszczeniu. Odważny jesteś Najlepiej bez gazu w domu, bo gaz nie jest bazpieczny. Jak nie ma innego wyjścia to do łazienki wentylowanej i koniecznie kociołem z zamkniętą komorą spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 bez jaj - pół Polski w kamienicach ma Junkersy w łazienkach i to te bardziej niebezpieczne, z otwartą komorą. Jak sobie nie zatkają wentylacji grawitacyjnej gazetami, to mała szansa na zaczadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 )Bzdury Kocioł z zamkniętą komorą możesz mieć i w kuchni, nie tylko w łazience. U mnie zresztą wisi własnie w lazience. No to odważna kobieta jesteś. Ja tam wolę mieć kocioł gazowy w osobnym pomieszczeniu. Odważny jesteś Najlepiej bez gazu w domu, bo gaz nie jest bazpieczny. Jak nie ma innego wyjścia to do łazienki wentylowanej i koniecznie kociołem z zamkniętą komorą spalania. W pełni sprawny kocioł z zamknietą komorą spalania jeszcze bym przełknął, ale z otwartą komorą absolutnie odrzucił. Swego czasu miałem niemiły obowiązek uczestniczenia w przesłuchaniu na okoliczność śmierci młodej osoby biorącej prysznic w łazience z zamontowanym gazowym podgrzewaczem wody. Niesprawna wentylacja nawiewna, słaby ciąg kominowy, duża ilość pary wodnej, wysoka temperatura w pomieszczeniu... Widać uraz pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 22.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 pomieszczenie gospodarcze jest super, pomyśl tylko gdzie pod ręką będziesz trzymał te wszystkie młotki, śrubki, blaszki, i inne, nie wszystko co tylko przyjdzie do głowy, bo tego tam pewnie nie zmieścisz (kosiarki, łopaty - na to i tak przyda się jakieś pomieszczenie "na zewnątrz" - szopka, garaż), ale na te rzeczy, które na co dzień się przydają: tu coś dokręcić, tam coś zmierzyć... ale i tak możliwość skorzystania z drugiej łazienki/ubikacji, gdy pierwsza zajęta: bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts