Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rezygnacja z pom gospodarczego gdy jest gaz

Recommended Posts

Miotły, mopy wiaderke to jeden z problemów, mam kocioł gazowy do niego osobny zasobnik , do tego jest mieszacz i sporo rurek, są wodomierze zbiorniki, ogólnie nie wyobrażam soebie tego w łazience. No gdy ktos ma kocioł typu lodówka i do tego same grzjniki lub tylko podłogówka to pewnie predzej. Podsumowując da sie w łazience ale nie zawsze. Zagrożeń poza wizulanymi w obecnej chwili brak.

)Bzdury

Kocioł z zamkniętą komorą możesz mieć i w kuchni, nie tylko w łazience. U mnie zresztą wisi własnie w lazience.

No to odważna kobieta jesteś. Ja tam wolę mieć kocioł gazowy w osobnym pomieszczeniu.

Odważny jesteś :-) Najlepiej bez gazu w domu, bo gaz nie jest bazpieczny.

Jak nie ma innego wyjścia to do łazienki wentylowanej i koniecznie kociołem z zamkniętą komorą spalania.

)Bzdury

Kocioł z zamkniętą komorą możesz mieć i w kuchni, nie tylko w łazience. U mnie zresztą wisi własnie w lazience.

No to odważna kobieta jesteś. Ja tam wolę mieć kocioł gazowy w osobnym pomieszczeniu.

Odważny jesteś :-) Najlepiej bez gazu w domu, bo gaz nie jest bazpieczny.

Jak nie ma innego wyjścia to do łazienki wentylowanej i koniecznie kociołem z zamkniętą komorą spalania.

W pełni sprawny kocioł z zamknietą komorą spalania jeszcze bym przełknął, ale z otwartą komorą absolutnie odrzucił.

Swego czasu miałem niemiły obowiązek uczestniczenia w przesłuchaniu na okoliczność śmierci młodej osoby biorącej prysznic w łazience z zamontowanym gazowym podgrzewaczem wody. Niesprawna wentylacja nawiewna, słaby ciąg kominowy, duża ilość pary wodnej, wysoka temperatura w pomieszczeniu... Widać uraz pozostał.

pomieszczenie gospodarcze jest super, pomyśl tylko gdzie pod ręką będziesz trzymał te wszystkie młotki, śrubki, blaszki, i inne, nie wszystko co tylko przyjdzie do głowy, bo tego tam pewnie nie zmieścisz (kosiarki, łopaty - na to i tak przyda się jakieś pomieszczenie "na zewnątrz" - szopka, garaż), ale na te rzeczy, które na co dzień się przydają: tu coś dokręcić, tam coś zmierzyć... ale i tak możliwość skorzystania z drugiej łazienki/ubikacji, gdy pierwsza zajęta: bezcenne ;-)