Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WANNA Z HYDROMASAŻEM - opinie, modele, rady, eksploatacja, uwagi

Marbo

Wanna z hydromasażem  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wanna z hydromasażem

Recommended Posts

• 2 years później...
  • Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...

Ja zdecydowałam się na wannę z hydromasażem tylko dlatego, że miała również chromoterapie. Kupiłam W Niebieskiej Łazience

niebieskalazienka. pl/towar/szczegoly/33827/wanna-narozna-symetryczna-140x140-cm-+-system-hydromasazu-sd1-klio-sym-poolspa-phs3610sd1c0000-bialy; Wymaga dużo pracy, ale warto. Po ciąży dzięki temu pozbyłam się dużej ilości cellulitu. Do tego sport i dieta i zaczynam wyglądać jak należy:)

• 4 weeks później...
  • 10 months później...

Kto z Was żałuje, że zakupił wannę z hydromasażem.

Obawiam się , że posiadając również prysznic, może to być wydatek dający frajdę jedynie na początku.

Bym później nie denerwował się, że mogła być zwykła, to i mniej zachodu z nią, mniej mycia i czyszczenia jej, wreszcie gładka powierzchnia wanny. Bez dysz i innych wystających bajerów. A moze taka wanna z masażem jest naprawdę świetnym rozwiązaniem? Jakie są Wasze doświadczenia?

Co możecie doradzić w kwocie max do 5000zł (jeśli coś w ogóle można sensownego wybrać w tej kwocie)

Tu mam kilka modeli

http://plytki-lazienki.pl/q/?keywords=lusso%20170x75%20hydro

Proszę o opinie nt wanien riho- niekoniecznie nawet z hydromasażem.

W podobnych cenach jest chyba poolspa- choć kiedyś słyszałem komentarz że to kiepskachińszczyzna.

Będę wdzięczny za rady i opinie.

• 10 months później...
  • 4 months później...

ja mam wannę eago i bardzo polecam, po 2 latach uzytkowania wszytsko jest ok,

raz przez przypadek pękł wyświetlacz (pod zbyt dużym naciskiem - mąż oparł się całym ciężarem) ale bez problemu otrzymaliśmy nowy

przeszkadzało nam tylko, że woda w rurkach zostaje pomimo grawitacyjnego odpływu gdzieś tam trochę zalegało zamontowaliśmy więc pompkę ssącą taką jak na statkach i teraz jest rewelacja

IMG_9794-2.jpg

IMG_9783-2.jpg

IMG_0460-2.jpg

• 2 years później...
  • 1 month później...

Witam, podjęliśmy (już chyba nieodwołalną) decyzję o kupnie wanny z hydromasażem. Chciałbym aby to był produkt markowy, wygodny i bezawaryjny.

Przeglądałem wanny firm takich jak Sanplast, Koło, Essente i mam mętlik. Ceny są różne, od 3k do 10k.

Wanna może być bez dezynfekcji automatycznej, ale system automatycznego osuszania musi być. Podgrzewacz wody dobrze gdyby był, ale może ewentualnie być bez niego (a może da się w późniejszym czasie dokupić i zamontować?). System raczej wodno-powietrzny. Długość wanny to 170 cm.

Budżet najchętniej do 5k zł.

Czy znajdzie się coś wartego rozważenia w takiej cenie?