bacardi 18.03.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 tak się trochę nieładnie wtrącę z tematem w nie swoim dzienniku, ale też mieliśmy problem z koszami bo lindab takich nie produkuje i ostatecznie ukryliśmy rury spustowe daszków w warstwie ocieplenia - myślę że rozwiązanie warte rozważenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 19.03.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 U nas koszy nie ma w ogóle. Z małego balkoniku nad wykuszem jest bardzo niewiele wody nawet w spore ulewy (jest on częściowo pod okapem dachu) więc z attyki wystaje rura i woda sobie kapie na opaskę. Według tego co mam w projekcie powinienem zastosować od tej rury do podłoża łańcuch, po którym woda ma spływać. Łańcuch jest - tyle, że nie zainstalowany, bo nasz owczarek by się nim chyba zaraz zajął Co do tarasu nad garażem, dorobiony mamy trójnik, który łączy spust z tarasu ze spustem z tej połaci dachu i dalej wszystko "idzie" jedną rurą w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.04.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Żono, posłałam Ci priva - wdzięczna bym była za info:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.09.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Boże jak dawno nas tu nie było....dziennik zarośnięty pajęczyną.......Miejski wczoraj zrobił podsumowanie ogrzewania za równy rok (kolejny). Uruchomienie pompy ciepla mialo miejsce we wrzesniu i tak sobie ustalamy odczyty roczne. Od wrzesnia do wrzesnia. Decyzja o posiadaniu pompy ciepla byla jak najbardziej trafna, roczne koszty-ogrzewanie zimą, plus podgrzewanie wody cały rok, zamknęły sie w kwocie 1530 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgw 29.10.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 witajcie Miejscy wynik w złotych imponujący - gratuluję! jak macie rozwiązane ogrzewanie przy dużych witrynach w salonie ? jeżeli dobrze pamiętam to tylko podłogowe, jak gęsto i czy nie jest zimno w jadalni i w salonie w okolicy okien ( zima rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.11.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 wszędzie mamy podłogówkę, nie odczuwa się zimna przy dużych oknach, moze to kwestia dobrych okien:), zimą gdy słoneczny dzien w salonie temperatura samoistnie podnosi się o 1-2 stopnie wyżej, od samego słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) Dziennik zaniedbany, zarósł kurzem. Chyba nikt tu juz nie zagląda. W styczniu minęło 3 lata jak mieszkamy w naszym domku. Nawet nie wiem kiedy to zleciało. W wakacje planujemy pierwszy remont, ściany w pokojach trzeba odświeżyć. Edytowane 31 Maja 2015 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 31 Maja 2015 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.02.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 31 Maja 2015 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.02.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Bardzo dobra zmiana z kolorem w kuchni. Szarość z mugatami wygląda rewelacyjnie. Stolik DIY? Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.02.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję migotko, stolik robił mi stolarz/blat a nogi dorobił tata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss007-81 28.06.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witam. Trochę tu jest stron tego dziennika, a ja nie mam zbytnio czasu czytać całości więc chciałbym zapytać jak zostało rozwiązane odbieranie wody z tarasów. Chodzi mi dokładnie oto że w projekcie są wpusty dachowe i to w dodatku podgrzewane. Ale z tego co się orientowałem to te wszystkie wpusty dachowe wystają ponad posadzkę, a ja chciałbym mieć to równo z posadzką tak jak kratka podłogowa. Będę wdzięczny za w miarę szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ale, na posadzce masz potem żwir czy co tam chcesz. U nas nie widać nic, wszystko jast pod poziomem płyt betonowych na podstawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 musiałabyś uaktualniać zdjęcia. Nawet jak mają się powtarzać, bo nie każdemu chce się wertowac dziennik wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss007-81 13.09.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 A gdzie zdjęcia tej kuchni po odmalowaniu? Mi się nie wyświetliły żadne zdjęcia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss007-81 13.09.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ja też poprosił bym o jakieś zdjęcia zwłaszcza z wykańczania bo jesteśmy na etapie robienia tynków i szukamy weny w wykończeniu więc każde foto będzie pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) boss masz kilka poniżej. Edytowane 22 Października 2015 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.10.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2015 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.10.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 A dywan tez z Bodzia? bo myślałam o takim do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.11.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dywan ze szwedzkiego Bodzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts