Tomek i Kasia K. 24.03.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja mam skrzynkę na licznik na chałupie !!! Inkasent zapewne klnie pod niebiosy jak ma go odczytać. Technika idzie do przodu. Już niedługo nikt nie będziez otwierał skrzynek - będą odczyty zdalne. SPEC w W-wie już częściowo korzysta ze zdalnych odczytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Najpierw trzeba zmienić liczniki ze starego typu na nowe.Poza tym inkasent sprawdza podczas odczytu prawidłowość podłączenia - np. czy ktoś nie kradnie prądu lub gazu, czy ma prawidłowo podłączone fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa_budowa 17.08.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) To mój pierwszy post tutaj. Zaczynamy duży remont i skrzynka gazowa jest do wymiany. Cała zardzewiała i stara. Czy do takiej skrzynki gazowej może ktoś mieć kiedyś jakieś przeciwskazania Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts