flaska 16.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Śnieżka- barwy natury - górska ścieżka. Bliżej mu do beżu , ale w jaśniejszym świetle może uchodzić za szarawy. Ja mam go na klatce schodowej i korytarzach. Stanowczo najładniejszy kolor z tych które już mam . Sprawuje się lepiej niż duluxy - domalowywałam kolejną warstwę w dwóch miejscach ściany i nie ma śladu (przy którymś jaśniejszym duluxie widać). Mycie też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.01.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zastanawiam się nad stoney grey z beckersa do salonu, ew. soft ecru duluxa. Stoney grey to taka beżowata szarość właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.01.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Byłam dziś w Castoramie i zdecydowanie najbardziej podobał mi się kolor jasny beż/ in. beżowy pled z Duluxa. Niestety nie posiadali próbek tego koloru Kupiłam za to próbki z Beckersa star dust i cashmere beige, wpadające bardziej w szarości niż beż, ale też ładne i z tego co czytam, beckers jednak jakściowo lepszy niż dulux. Chociaż ten jasny beż bardzo mi się spodobał, chyba najbardziej. I bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.01.2016 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 znalezione w siedzi: klimatyczna kawalerka w stylu klasycznymhttp://www.domosfera.pl/wnetrza/51,94387,16777562.html?i=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts