maciej.c73 15.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek... Rezi ja tak ładnie na piv prosze pozdrawiam mundzia m moge polecic taka firme z poznania swietni fachowcy polecam wykonuja swojom prace z sercem.tel697-750-257.pan Maciej. pozdrawiam-Jaroh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 15.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek... Rezi ja tak ładnie na piv prosze pozdrawiam mundzia m moge polecic takom firme z poznania swietni fachowcy polecam wykonuja swojom prace z sercem.tel697-750-257.pan Maciej. pozdrawiam-Jaroh heh, leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 moge polecic takom firme z poznania swietni fachowcy polecam wykonuja swojom prace z sercem.tel697-750-257.pan Maciej. pozdrawiam-Jaroh A majom w tej firmie słownik ortograficzny i trochu rozumku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.c73 22.03.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam!! A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek... Rezi ja tak ładnie na piv prosze pozdrawiam mundzia m moge polecic taka firme z poznania swietni fachowcy polecam wykonuja swojom prace z sercem.tel697-750-257.pan Maciej. pozdrawiam-Jaroh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts