Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIEDY OFICJALNY ZLOT MURATORA W 2010 ROKU???????????????????

Gość coolibeer

Recommended Posts

i ja dopisuję:

Zniesmaczony jestem również podwójna rolą, jaką odegrał w tej farsie jeden z moderatorów – podejrzewam, że bez wiedzy i zgody Redakcji.

Jeśli chodzi o moderatora z FM, bądź łaskaw rozwinąć powyższą myśl.

Wychodzi, że aby nie krzywdzić pozostałych, powinienem wskazać adresata tego wpisu – Edzia.

To jest moje zdanie, oparte na Jej wpisie w Komentarze.

Wpis jest przecież pytaniem o decyzję dziewczyn - czy moderator ma usuwać wpisy czy nie. Na co tu wiedza i zgoda Redakcji???

Brawa dla dziewczyn za odwagę - właśnie dokładnie na podstawie takich, całych, niepociętych interwencjami dyskusji można wyrobić sobie WŁASNE zdanie, do czego namawiam wszystkich wchodzących tu z tekstami typu "pogięło was??"

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wychodzi, że aby nie krzywdzić pozostałych, powinienem wskazać adresata tego wpisu – Edzia.

To jest moje zdanie, oparte na Jej wpisie w Komentarze.

Nie będę rozwijał tego tematu.

Przepraszam.

Spokojnie.

Komentarze traktowane są jako prywatne miejsce - wirtualny dom, w tym przypadku mieszkanie autora.

Moderatorzy interweniują tylko na wyraźną prośbę gospodarza autora watku.

Małgos poprosiła mnie na priv o posprzątanie, więc stawiłam się i i grzecznie zapytałam czy posprzątać...gospodyni wycofała się więc grzecznie wyszlam.

Pełniłam li tylko rolę moderatora

Tak po prawdzie wszystkim nam troszeczkę już „odpuściło”, tak wiec może to znakomita okazja, aby przed Świętami (i po też) wrzucić na luz, czego i Wam i sobie życzę.

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt .

No własnie sSiwy12 obyś miał rację z tym odpuszczeniem.- Wesołych i Spokojnych Świat.

Wcześniejsze urazy wybuchły podsycane nowymi komentami :-? kto gdzie, i w kogo rzucał mięsem widać :-? Tylko po co? Znam troszkę Ludków na tym i tamtym forum (jestem tam niby dłużej niż tu :wink: )

czy się ktoś taki urdził co by wszystkim dogodził? :wink: :lol: czy coś daje obrażanie się, albo kogoś? :-?

Najlepszego WSZYSTKIM na święta, oraz luzu, spokoju

Tak sobie czytam i zupełnie nie rozumiem żadnej ze stron. Ni w ząb. Czy ktos też tak ma???? :o

Ja :roll: :lol:

Kurde, już myślałam, że jakaś dziwna jestem :D

Nigdy nie pojmę, dlaczego ludzie tak uwielbiają komplikować sobie życie.

Nie pojmuję, niz w ząb nie rozumiem o co ta afera.

Że ta temu coś a on tamtej gdzieś w innym wątku, a ten znów rok temu pojadł grochówki i miał gazy :p

Wesołych Świąt :D

Qrcze, chciałam tylko raz pojechać na zlot i poznać ludzi , których tu spotykam.najpierw temat mi zaginął a jak go już "znajszłam" to taaaaka brzydka afera.

szczerze powiem nie wiem o co całe to wylewanie pomyj.nie rozumiem dlaczego z igły widły się porobiły.

smutne to trochę, ale w dalszym ciągu licze na Forumomuratorowy zlot zorganizowany przez redakcję bo muszę trochę odpocząć od budowy a inaczej to się chyba nie da

Tak sobie czytam i zupełnie nie rozumiem żadnej ze stron. Ni w ząb. Czy ktos też tak ma???? :o

Oj ma. Nawet gdybym miał zamiar pojawić się na zlocie, to nasze forumowe Olimpy skutecznie mnie do tego zniechęciły. Za stary jestem na taką dziecinadę jaką miałem tu okazję przeczytać - to było dobre w podstawówce. Już widzę ten zlot, na którym obgadują się dwie nienawidzące się grupy, starając się przeciągnąć do siebie tych, których ich gierki nie obchodzą. Żenada.

Nie chciałbym być posądzony o seksizm, ale mam wrażenie jakby co poniektóre osoby (nie będę wymieniał nicków, te osoby o których myślę same się domyślą) przechodziły klimakterium.

Na razie to tylko Ty bredzisz o jakiejś sitwie. To dość znamienne - może oceniasz ludzi przez swój pryzmat ?

Może jakbys nabrał więcej dystansu do samego siebie to pewne rzeczy stałyby się dla Ciebie oczywiste. Proponuję zacząć od siebie zanim zaczniesz obrażać nie-wiadomo-kogo. Masz coś do kogoś TO NAPISZ, a nie zachowuj się jak dzieciak.

Więc albo napisz wprost albo przestań jątrzyć, bo to ten wątek i tak śmierdzi żenadą na odległość.

NIe wiedzieć czemu wieczne pretensje - nie wiadomo skąd. Roszczenia i obrażanie ludzi. Dzielenie forum.

Nie podoba się ?

http://forum.budujemydom.pl/index.php?act=idx czeka.

Nie wiem czemu służą te kretyńskie teksty obrażające innych ludzi na tym forum.

Jesteś na tym forum prawie tak długo jak ja. NIe wiem ile zlotów zaliczyłeś, bo ja wszystkie jakie od momentu zalogowania mojego w FM się odbyły.

I zakładam, że doskonale wiesz, że na ŻADNYM ZLOCIE ŻADNA SITWA SIĘ NIE SPOTYKAŁA a już na pewno nie po to, by na forum "znowu w celu bredzenia o klice" dyskutować.

Tak, rzeczywiście, niektórzy się spotkają - czy Ci się to podoba czy nie. I nadal pod szyldem Muratora.

Co za dno. Dla mnie EOT więc się nie sil - wszystko co miałeś napisać napisałeś.

Droga Nefer

w zasadzie sSiwy12 już trochę napisał, labas też chwycił

ale należy się kilka słów wyjaśnienia (po kolei do tego co napisałaś, ale to strasznie pomieszane), niekoniecznie dla Ciebie, choć, jak widać, lubisz brać na klatę coś co Ciebie akurat się raczej nie dotyczy(ło)

sitwa - nazwę tę sobie przyjąłem do określenia grupy, którą co niektórzy tu przytaczali jako zamknięty krąg współadoratorów i nie dotyczyło to Twojej watahy

do tej grupy zaliczałem m.in i siebie i raczej osoby nie z Twojego kręgu (nie raz obrażane z powodu posiadania podobnego zdania, odbieranego jako wzajemne bronienie się)

teraz już wiesz o kogo mi chodziło (mam nadzieję)

gdybyś starała się zrozumieć co piszę, to może byś to odebrała jako prośbę o spokój, taka była moja intencja

co do pretensji o pretensje, to kieruj je bezpośrednio do tych osób, które je mają, o to apelowałaś do mnie (o napisaniu wprost), więc nie popełniaj takich samych błędów, jesteś w końcu lepsza, bo konkretniejsza

za wskazanie linka bardzo dziękuję, choć spóźniłaś się, dostałem go wcześniej, niemniej dzięki, kusząca propozycja, jak widać nie jesteś taka zła i na miarę swoich możliwości starasz się pomóc

czy skorzystam, hmm, z pewnością w jakiś sposób tak, ale na ile to proszę pozwolić, że ja o tym zadecyduję

teraz o bytności na FM - otóż na tym forum jestem dłużej od Ciebie i to chyba znacznie, jednakże biorąc pod uwagę staż zlotowy, bijesz mnie na głowę, chylę czoła (jeżeli to coś znaczy), tu proszę odnieść się do mojej pseudo definicji sitwy opisanej wyżej, być może zrozumiesz, że nie to te grupy ludzi mi chodziło, o których tu wspominasz

co do wtrętu o spotykaniu się po szyldem muratora i czy to mi się podoba, czy nie, nie wiem o co Ci chodzi, napiszę o co mi (a co było ujęte w moim poście) - otóż chodziło mi o to, wzorem ostatniego spotkania forumowego, że nie musi tego organizować redakcja, bo jak widać było, grupa zaangażowanych, sobie poradziła

(tu szacun dla tych osób), choć niestety nie wszyscy wobec nich zachowali się fair - może warto tu o tym wspomnieć, bo uważam, że to to był smród i żenada jakich mało, o czym tak tu piszesz

tak teraz chyba o wszystkim napisałem, ale oczywiście mogę dalej wyjaśniać, jeżeli ktoś widzi taką potrzebę

(wyjaśniać, nie usprawiedliwiać się - ww jest li tylko wyjaśnieniem)

pzdr

Dla mnie sprawa jest prosta jak budowa cepa. Dla mnie osoby, które tak głośno mówią żegnamy wykazały się po prostu niedojrzałością emocjonalną i tutaj potrzebny by był psychoanalityk. Obrażanie się bo redakcja odpowiedziała nie tak jak chciały jest na poziomie podstawówki. Niektóre osoby nawet za cenę emocjonalnego obnażania się szukają akceptacji społecznej i potwierdzenia swojej wartości, szkoda że robią to za pośrednictwem neta a nie w realu. To jest forum budowlane i powinno służyć wymianie doświadczeń budowlanych a nie szukaniu akceptacji i potwierdzaniu swojej wartości.

A może wykazały właśnie dojrzałość emocjonalną, poczucie własnej wartości, konsekwencję i asertywność ? Punkt widzenia zależny jest od punktu siedzenia.

Zalecałbym ostrożność zarzucając komuś niedojrzałość emocjonalną i wysyłając go do psychoanalityka a nie znając jej motywów i szczegółów sprawy.

Przeczytałam sobie wszystkie wątki dotyczące sprawy. Z Dagulki można czytać jak z otwartej księgi wielokrotnie pokazywała ekshibicjonizm emocjonalny i to pozwala mi stwierdzić że jest niedojrzałą emocjonalnie osobą. Może dużo nie piszę ( udzielam się tam gdzie mam coś do powiedzenia) ale czytam większość wątków. Wiele osób w necie szuka akceptacji jest to o wiele łatwiejsze niż w realu. Tu łatwiej o wspólny temat i nawiązanie pierwszych kontaktów. Są osoby uzależnione od netu.

Jest dobrze jak wszyscy cię lubią i akceptują jeśli tak nie jest to zbieram swoje zabawki i idę gdzie indziej. Buzi- dupci, cmok, cmok , cmok., wirtualna kawka, wirtualne piwko a i kwiatki na urodziny, a jak mi źle to się wyżalę a wirtualni przyjaciele napewno pomogą. Poziom przedszkola. TO JEST FORUM BUDOWLANE. Owszem czasami też coś na psychologu skrobnęłam ale zawsze się trzy razy zastanowiłam na ile mogę się odsłonić . Nie umieszczam swoich zdjęć ani zdjęć swojej rodziny bo wiem że to może być użyte przeciwko mnie. Anonimowość w sieci jest pozorna, można znaleść przyjaciół nawet drugą połowę ale trzeba się liczyć z tym że można dostać też po głowie i to mocno. Jak mi się gdzieś nie podoba to tam poprostu nie zaglądam, jak mi się wena twórcza wypali i nie mam już nic ciekawego do powiedzenia to znikam ale nie palę za sobą mostów. Jak ci jedna osoba powie że jesteś krową to sę wyśmiej jak ci mówią to dwie osoby to się zastanów a jak więcej to zacznij muczeć i dawać mleko.

Z Dagulki można czytać jak z otwartej księgi wielokrotnie pokazywała ekshibicjonizm emocjonalny i to pozwala mi stwierdzić że jest niedojrzałą emocjonalnie osobą.

Było coś nie tak dawno o nieobrabianiu dupy komu, kto nie może odpowiedzieć. W sumie ani mnie Daggulka ziębi ani grzeje - ale Waćpanna - tak się nie godzi.

Buzi- dupci, cmok, cmok , cmok., wirtualna kawka, wirtualne piwko a i kwiatki na urodziny, a jak mi źle to się wyżalę a wirtualni przyjaciele napewno pomogą. Poziom przedszkola.

Zdajesz obie sprawę, że właśnie oceniłaś tak na oko licząc z 80% użytkowników forum ?

Zacząłbym się właśnie zastanawiać w jakim ubraniu najlepiej będzie mi w trumnie.

ps. czekam na trzecią osobę, która powie mi żem malkontent i frustrat i zaczynam dawać mleko ...