Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIEDY OFICJALNY ZLOT MURATORA W 2010 ROKU???????????????????

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja jestem wyluzowana, ale w tym wątku wolałabym zaglądać jak jest coś bardziej merytorycznego w sprawie zlotu ....

A zlotu i dyskusji o zlocie jak nie było tak nie ma.... :)

I co.... Zima się zbliża, na południu Polski nie można zrobić zlotu? Z nartami by się przy okazji połączyło...... A i środek Polski też dobry.... Każdy dojedzie.....

A Szanowna Redakcja jakoś milczy.... Co prawda napisała.... Ale musiał by być rok stracony.... Aż szkoda.....

Dziękujemy za Wasze zainteresowanie zlotem. I my myślimy o takim przedsięwzięciu. Dzielimy się naszym planem: Chcemy podkreślić ważność pewnego zjawiska, chyba wyjątkowego na tym forum - grup budujących. Planujemy artykuł o ludziach którzy działają aktywnie w grupach; o forumowiczach, którzy spotykają się ze sobą także poza forum. Chcemy wyłonić najaktywniejszych forumowiczów z tych grup, dać im specjalne przywileje. Na koniec tego procesu zorganizować spotkanie forum. Jak widzicie mamy ambitne plany .

Kiedy spotkanie forum? Oby jak naszybciej. W 2011 roku mamy 10 rocznicę istnienia forum. To też zobowiązuje.

Pozdrawiamy i czekamy na Wasze głosy.

Dziękujemy za Wasze zainteresowanie zlotem. I my myślimy o takim przedsięwzięciu. Dzielimy się naszym planem: Chcemy podkreślić ważność pewnego zjawiska, chyba wyjątkowego na tym forum - grup budujących. Planujemy artykuł o ludziach którzy działają aktywnie w grupach; o forumowiczach, którzy spotykają się ze sobą także poza forum. Chcemy wyłonić najaktywniejszych forumowiczów z tych grup, dać im specjalne przywileje. Na koniec tego procesu zorganizować spotkanie forum. Jak widzicie mamy ambitne plany .

Kiedy spotkanie forum? Oby jak naszybciej. W 2011 roku mamy 10 rocznicę istnienia forum. To też zobowiązuje.

No, a jak akurat polubiły się grupy ludzi z dwóch przeciwległych konców Polski i się aktywnie odwiedzają kilka razy do roku, to co to juz się nie łąpią, bo nie są w jednej grupie budującej...no nie wiem....

No, a jak akurat polubiły się grupy ludzi z dwóch przeciwległych konców Polski i się aktywnie odwiedzają kilka razy do roku, to co to juz się nie łąpią, bo nie są w jednej grupie budującej...no nie wiem....

Irma ma racje. Akurat tak sie sklada, ze odwiedzaja sie najaktywniej ci, ktorzy sie juz dawno wybudowali albo tylko sie "wykanczaja" i sa z roznych stron Polski. Szczerze mowiac ja po zmianach forumowych nie rozkminilam jeszcze grup i w zwiazku z tym w ogole sie w nich nie udzialam. Co nie ma wplywu na ilosc postow albo wypitych z forumkami piw. :D

Irma ma racje. Akurat tak sie sklada, ze odwiedzaja sie najaktywniej ci, ktorzy sie juz dawno wybudowali albo tylko sie "wykanczaja"i sa z roznych stron Polski. Szczerze mowiac ja po zmianach forumowych nie rozkminilam jeszcze grup i w zwiazku z tym w ogole sie w nich nie udzialam. Co nie ma wplywu na ilosc postow albo wypitych z forumkami piw. :D

Ja sobie wypraszam, ja się ciągle i nieustannie buduję....co nie ukrywam wykańcza, ale do wykończeniówki to jeszcze hohooooooo :lol:

Tak można było odczytać....

Co mają wspólnego grupy ze spotkaniem forum? Chcemy wpisać spotkanie forum w rozwój grup budujących, czyli lokalnych społeczności forum. Wciąż mamy plany rozwijania forum.

I nie tylko ja tak odczytałam.....

• 1 month później...
  • 2 weeks później...