Moose 22.10.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ps. Sam siebie nie poznaję, że aż tak ugodowy się stałem. Popsutyś Pan czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Osiu, za tego "pana" - pokuta wymyślna Cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Osiu, za tego "pana" - pokuta wymyślna Cię czeka Hehe czekam z niecierpliwością....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Hehe czekam z niecierpliwością....:lol2: A ja sprawdzę czy pokuta została odprawiona należycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 A ja sprawdzę czy pokuta została odprawiona należycie Cieszka, i ty Brutusie....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A ja myślałam, że jest to wątek o zlocie Forum Muratora, a nie pitolenie o dupie Maryni........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 słusznieale i tak do tego samego się sprowadzawięc linia tematyczna chyba utrzymana, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A ja myślałam, że jest to wątek o zlocie Forum Muratora, a nie pitolenie o dupie Maryni........ Nie ma Maryni, nie ma dupy, a zlotu też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A ja myślałam, że jest to wątek o zlocie Forum Muratora, a nie pitolenie o dupie Maryni........ W zasadzie tak, ale czemuż to szanowna osoba się unosi...? WIĘCEJ LUZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja jestem wyluzowana, ale w tym wątku wolałabym zaglądać jak jest coś bardziej merytorycznego w sprawie zlotu .... A zlotu i dyskusji o zlocie jak nie było tak nie ma.... I co.... Zima się zbliża, na południu Polski nie można zrobić zlotu? Z nartami by się przy okazji połączyło...... A i środek Polski też dobry.... Każdy dojedzie..... A Szanowna Redakcja jakoś milczy.... Co prawda napisała.... Ale musiał by być rok stracony.... Aż szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dziękujemy za Wasze zainteresowanie zlotem. I my myślimy o takim przedsięwzięciu. Dzielimy się naszym planem: Chcemy podkreślić ważność pewnego zjawiska, chyba wyjątkowego na tym forum - grup budujących. Planujemy artykuł o ludziach którzy działają aktywnie w grupach; o forumowiczach, którzy spotykają się ze sobą także poza forum. Chcemy wyłonić najaktywniejszych forumowiczów z tych grup, dać im specjalne przywileje. Na koniec tego procesu zorganizować spotkanie forum. Jak widzicie mamy ambitne plany . Kiedy spotkanie forum? Oby jak naszybciej. W 2011 roku mamy 10 rocznicę istnienia forum. To też zobowiązuje. Pozdrawiamy i czekamy na Wasze głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Co poszczególne grupy i ich wyłonienie mają mieć wspólnego ze zlotem?Zlot bedzie podzielony na grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dziękujemy za Wasze zainteresowanie zlotem. I my myślimy o takim przedsięwzięciu. Dzielimy się naszym planem: Chcemy podkreślić ważność pewnego zjawiska, chyba wyjątkowego na tym forum - grup budujących. Planujemy artykuł o ludziach którzy działają aktywnie w grupach; o forumowiczach, którzy spotykają się ze sobą także poza forum. Chcemy wyłonić najaktywniejszych forumowiczów z tych grup, dać im specjalne przywileje. Na koniec tego procesu zorganizować spotkanie forum. Jak widzicie mamy ambitne plany . Kiedy spotkanie forum? Oby jak naszybciej. W 2011 roku mamy 10 rocznicę istnienia forum. To też zobowiązuje. Pozdrawiamy i czekamy na Wasze głosy. No, a jak akurat polubiły się grupy ludzi z dwóch przeciwległych konców Polski i się aktywnie odwiedzają kilka razy do roku, to co to juz się nie łąpią, bo nie są w jednej grupie budującej...no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No, a jak akurat polubiły się grupy ludzi z dwóch przeciwległych konców Polski i się aktywnie odwiedzają kilka razy do roku, to co to juz się nie łąpią, bo nie są w jednej grupie budującej...no nie wiem.... Irma ma racje. Akurat tak sie sklada, ze odwiedzaja sie najaktywniej ci, ktorzy sie juz dawno wybudowali albo tylko sie "wykanczaja" i sa z roznych stron Polski. Szczerze mowiac ja po zmianach forumowych nie rozkminilam jeszcze grup i w zwiazku z tym w ogole sie w nich nie udzialam. Co nie ma wplywu na ilosc postow albo wypitych z forumkami piw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Irma ma racje. Akurat tak sie sklada, ze odwiedzaja sie najaktywniej ci, ktorzy sie juz dawno wybudowali albo tylko sie "wykanczaja"i sa z roznych stron Polski. Szczerze mowiac ja po zmianach forumowych nie rozkminilam jeszcze grup i w zwiazku z tym w ogole sie w nich nie udzialam. Co nie ma wplywu na ilosc postow albo wypitych z forumkami piw. Ja sobie wypraszam, ja się ciągle i nieustannie buduję....co nie ukrywam wykańcza, ale do wykończeniówki to jeszcze hohooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.11.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Co mają wspólnego grupy ze spotkaniem forum? Już tłumaczymy: Chcemy wpisać spotkanie forum w rozwój grup budujących, czyli lokalnych społeczności forum. Wciąż mamy plany rozwijania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dziękujemy za Wasze zainteresowanie zlotem. I my myślimy o takim przedsięwzięciu. Dzielimy się naszym planem: Chcemy podkreślić ważność pewnego zjawiska, chyba wyjątkowego na tym forum - grup budujących. Planujemy artykuł o ludziach którzy działają aktywnie w grupach; o forumowiczach, którzy spotykają się ze sobą także poza forum. Chcemy wyłonić najaktywniejszych forumowiczów z tych grup, dać im specjalne przywileje. Na koniec tego procesu zorganizować spotkanie forum. Jak widzicie mamy ambitne plany . Kiedy spotkanie forum? Oby jak naszybciej. W 2011 roku mamy 10 rocznicę istnienia forum. To też zobowiązuje. Pozdrawiamy i czekamy na Wasze głosy. Tak można było odczytać.... Co mają wspólnego grupy ze spotkaniem forum? Chcemy wpisać spotkanie forum w rozwój grup budujących, czyli lokalnych społeczności forum. Wciąż mamy plany rozwijania forum. I nie tylko ja tak odczytałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.12.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Znalazłem tłumacza!!! Powiedział, że na temat Zlotu AD 2011 powiedziano nam: Pocałujta Wójta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Znalazłem tłumacza!!! Powiedział, że na temat Zlotu AD 2011 powiedziano nam: Pocałujta Wójta... Tiaaaa.... Redakcja ma to nawet dalej niż w rzyci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 O matko, co sie tak uparles na ten zlot? Chcesz sie zleciec to sie spotkaj z kims na piwie, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts