Karollinka 18.03.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 szukam pralki w cenie 2-2.5 tys wolnostojącej dla rodziny 4-osobowejFunkcje jakie powinna mieć:- opóźniony start- klasa energetyczna A+-cicha-program połowy wsadu-program prana wełny, tkanin delikatnych, dokładne płukanie, biore pod uwage samsunga, boscha i siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 18.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja polecam Boscha. Mam pralkę tej firmy już 6 lat. Przy 3 dzieci piorę prawie codziennie. Jeszcze nic się nie uszkodziło. W porównaniu-w tym samym czasie bratowej zepsuły się już dwie i to nie do naprawienia (oczywiście nie Bosch). W kuchni mam sprzęty różnych firm i wszystkie po kilku latach są do wymiany, a Bosch jest niezniszczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 19.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja też polecam bosch, choć sama mam LG i teraz żałuję, że nie wziełam właśnie boscha, moja mama ma już 10 rok i jeszcze ani raz się nie zepsuła, jakość prania moim zdaniem też jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ok, bosch też jest u mnie faworytem ale naczytałam sie opinii że sprzęty Boscha sa bardziej awaryjne niż np. siemensa, trudno tu uogólniać bo na pewno psuja sie i jedne i drugie.A jaki model polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 19.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja mam Electroluxa i jestem bardzo zadowolona, ma wszystkie wymienione przez Ciebie funkcje, jest cichutka no i ma 7 kg wsadu tylko, że jest w klasie energetycznej A, ale ponoc między A i A+ jest niewielka różnica. Ja w każdym razie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 19.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ok, bosch też jest u mnie faworytem ale naczytałam sie opinii że sprzęty Boscha sa bardziej awaryjne niż np. siemensa, trudno tu uogólniać bo na pewno psuja sie i jedne i drugie. A jaki model polecacie? Akurat Bosch i Siemens różni się tylko znaczkiem i ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 19.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 temat pralki też mnie bardzo interesuje, na jakieś 5kg i otwierana z przodu Może jakieś konkretne modele, nie tylko firmy. I na jakie funkcje warto zwrócić uwagę? co się przydaje na codzień, a co jest mniej używanym dodatkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Są pewne marki nad którymi warto pomyśleć, a są takie na które w ogóle nie warto zwracać uwagi. Szukając 4 lata temu pralki najwięcej pozytywów miały pralki BOsch i taką kupiliśmy 6maxx. Bosch to dobra marka i na pewno warta tej ceny. Ceny poniżej 2000, przynajmniej nasza, a ma wszystko co potrzeba. Na pewno nie warto patrzeć na Whirpool i Amica. Moja mama kupiła Amicę 5 lat temu, bo fajna i tania Właśnie nie dawno się zepsuła. Poszła grzałka i łożysko. Wprawdzie da się to wymienić ale jednak widać, że z jakością kiepsko. ZA to np. piekarnik i płyta Amici naprawdę ok. (ale mamy wysokie modele może dlatego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 zastanawiam sie nad taką: BOSCH WAE 20463 uzytkuje ktoś taki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts