joola 20.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skoro forumowi mężowie mają swój Klub, to My nie będziemy gorsze Zakładam wątek, w którym możemy narzekać (ew. wychwalać) na ślubnych. Chcą wojny, to będą ją mieć . Co prawda ja z tych co nie narzekają ale na potrzeby Klubu mogę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 narzekałam,a jakże... że nie interesuje się budową, że tylko ja siedzę na forum i czytam, czytam. A ON meczyk w telewizji lub na żywo. Tak było zanim zrobili pierwszy wykop. Teraz muszę oddać MU sprawiedliwość, bo biega wokół budowy ,że nie poznaję osobistego Małżonka Mimo wszystko pewnie nie raz tu jeszcze zajrzę jak mnie wkurzy . Bo to , że wkurzy to rzecz pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Joolka .... kurrrrde .... no ale Ty z tych nienarzekających jesteś .... to po co się na siłę zmuszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skoro forumowi mężowie mają swój Klub, to My nie będziemy gorsze Zakładam wątek, w którym możemy narzekać (ew. wychwalać) na ślubnych. Chcą wojny, to będą ją mieć . Co prawda ja z tych co nie narzekają ale na potrzeby Klubu mogę zacząć ... ieeeetammm ... "odgrzewany kotlet" ... już jeden taki był "z brodą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Joolka .... kurrrrde .... no ale Ty z tych nienarzekających jesteś .... to po co się na siłę zmuszać? Oj od razu na siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skoro forumowi mężowie mają swój Klub, to My nie będziemy gorsze Zakładam wątek, w którym możemy narzekać (ew. wychwalać) na ślubnych. Chcą wojny, to będą ją mieć . Co prawda ja z tych co nie narzekają ale na potrzeby Klubu mogę zacząć ... ieeeetammm ... "odgrzewany kotlet" ... już jeden taki był "z brodą" O proszę witam Szefuńcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 narzekałam,a jakże... że nie interesuje się budową, że tylko ja siedzę na forum i czytam, czytam. A ON meczyk w telewizji lub na żywo. Tak było zanim zrobili pierwszy wykop. Teraz muszę oddać MU sprawiedliwość, bo biega wokół budowy ,że nie poznaję osobistego Małżonka Mimo wszystko pewnie nie raz tu jeszcze zajrzę jak mnie wkurzy . Bo to , że wkurzy to rzecz pewna Atija-zaglądaj kiedy chcesz Mój mąż zaczął się interesować domem dopiero na etapie wykończeniówki-nagle zaczął wybierać kafelki, podłogi, meble...oj... wtedy, to się wkurzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jedzie polskie małżeństwo angielskim pociągiem. Naprzeciwko siedzi zasłonięty gazetą zaczytany Anglik. Mąż nagle sięga po kanapkę, bo zgłodniał, ale trąca go żona i mówi: - To niekulturalnie tak. Może zapytaj go, czy chce też kanapkę. Mąż zapukał w kolano Anglika. Ten wychyla się zza gazety... - A sandwich? - pyta mąż. - No, thanks - mówi Anglik. Mąż zjadł kanapkę, chce popić herbatą, ale żona znowu mówi do niego: - Słuchaj, jest piąta. Oni mają teraz czas na herbatę, może go poczęstujemy? Mąż znowu zaczepia Anglika: - A cup of tea? - No thanks - odmawia Anglik. Żona jednak kombinuje dalej: - Ja wiem. My się nie przedstawiliśmy, to bardzo niekulturalne. Mąż westchnął, ale znów zaczepia Anglika. Ten wychyla się zza gazety... Mąż zaczyna przedstawiać żonę: - My wife... - No thanks - przerywa mu Anglik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Może faktycznie była brzydka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Może faktycznie była brzydka? Albo jak dla Anglika zbyt temperamentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Może faktycznie była brzydka? Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko źle wymalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko źle wymalowane. Jak patrzę na Twój awatar, to dochodzę do wniosku , że możesz się nawet źle umalować a i tak nie zbrzydniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko źle wymalowane. Jak patrzę na Twój awatar, to dochodzę do wniosku , że możesz się nawet źle umalować a i tak nie zbrzydniesz. Mogę mocno przytyć w biodrach za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Mimo wszystko bym zaryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 INSTRUKCJA OBSŁUGI MĘŻCZYZNY....INFORMACJE OGÓLNE-osoba płci męskiej o zaprogramowanej skłonności do wszczynania awantur i usterce technicznej o nazwie.Choć na to nie wygląda,wymaga stałej opieki!DODATKOWE WYPOSAŻENIE-Bardziej nowoczesne modele posiadają specjalistyczne akcesoria jak-prestiż społeczny i zasobny portfel. UŻYTKOWANIE-mężczyzna to sprzęt stosunkowo łatwy w obsłudze.Jeśli z jakichś względów odmówi współpracy,należy uruchomić aplikacje-płacz i groźba lub alkohol i sex!W przypadkach beznadziejnych należy wezwać wyspecjalizowanego serwisanta czyli teściową .UWAGA!Do prawidłowego funkcjonowania mężczyzny niezbędne jest regularne ładowanie baterii piwem, schabowym lub kiełbasą )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak, jestem ciemiężoną żoną (kurde jak to brzmi ) Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe zresztą i tak nie wierzy że używane dacie wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Taaa! I każda z Was wie gdzie ma włącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Taaa! I każda z Was wie gdzie ma włącznik. Głęboko ..... w poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Melduję, że nia posiadam żadnego włącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Taaa! I każda z Was wie gdzie ma włącznik. Głęboko ..... w poważaniu To już dużo. Szkoda , że nie zawsze zna instrukcję jego włączania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts