Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Żon

joola

Recommended Posts

Skoro forumowi mężowie mają swój Klub, to My nie będziemy gorsze :wink: Zakładam wątek, w którym możemy narzekać (ew. wychwalać) na ślubnych. Chcą wojny, to będą ją mieć 8) . Co prawda ja z tych co nie narzekają ale na potrzeby Klubu mogę zacząć :wink:

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

narzekałam,a jakże... :D że nie interesuje się budową, że tylko ja siedzę na forum i czytam, czytam. A ON meczyk w telewizji lub na żywo. Tak było zanim zrobili pierwszy wykop. Teraz muszę oddać MU sprawiedliwość, bo biega wokół budowy ,że nie poznaję osobistego Małżonka :lol: Mimo wszystko pewnie nie raz tu jeszcze zajrzę jak mnie wkurzy . Bo to , że wkurzy to rzecz pewna :wink:

Skoro forumowi mężowie mają swój Klub, to My nie będziemy gorsze :wink: Zakładam wątek, w którym możemy narzekać (ew. wychwalać) na ślubnych. Chcą wojny, to będą ją mieć 8) . Co prawda ja z tych co nie narzekają ale na potrzeby Klubu mogę zacząć :wink:

... ieeeetammm ... "odgrzewany kotlet" ... już jeden taki był "z brodą" :roll: :lol: :wink:

... ieeeetammm ... "odgrzewany kotlet" ... już jeden taki był "z brodą" :roll: :lol: :wink:

O proszę witam Szefuńcia :D

narzekałam,a jakże... :D że nie interesuje się budową, że tylko ja siedzę na forum i czytam, czytam. A ON meczyk w telewizji lub na żywo. Tak było zanim zrobili pierwszy wykop. Teraz muszę oddać MU sprawiedliwość, bo biega wokół budowy ,że nie poznaję osobistego Małżonka :lol: Mimo wszystko pewnie nie raz tu jeszcze zajrzę jak mnie wkurzy . Bo to , że wkurzy to rzecz pewna :wink:

Atija-zaglądaj kiedy chcesz :D Mój mąż zaczął się interesować domem dopiero na etapie wykończeniówki-nagle zaczął wybierać kafelki, podłogi, meble...oj... wtedy, to się wkurzyłam :wink:

Jedzie polskie małżeństwo angielskim pociągiem. Naprzeciwko siedzi zasłonięty gazetą zaczytany Anglik. Mąż nagle sięga po kanapkę, bo zgłodniał, ale trąca go żona i mówi:

- To niekulturalnie tak. Może zapytaj go, czy chce też kanapkę.

Mąż zapukał w kolano Anglika. Ten wychyla się zza gazety...

- A sandwich? - pyta mąż.

- No, thanks - mówi Anglik.

Mąż zjadł kanapkę, chce popić herbatą, ale żona znowu mówi do niego:

- Słuchaj, jest piąta. Oni mają teraz czas na herbatę, może go poczęstujemy?

Mąż znowu zaczepia Anglika:

- A cup of tea?

- No thanks - odmawia Anglik.

Żona jednak kombinuje dalej:

- Ja wiem. My się nie przedstawiliśmy, to bardzo niekulturalne.

Mąż westchnął, ale znów zaczepia Anglika. Ten wychyla się zza gazety... Mąż zaczyna przedstawiać żonę:

- My wife...

- No thanks - przerywa mu Anglik.

INSTRUKCJA OBSŁUGI MĘŻCZYZNY....INFORMACJE OGÓLNE-osoba płci męskiej o zaprogramowanej skłonności do wszczynania awantur i usterce technicznej o nazwie.Choć na to nie wygląda,wymaga stałej opieki!DODATKOWE WYPOSAŻENIE-Bardziej nowoczesne modele posiadają specjalistyczne akcesoria jak-prestiż społeczny i zasobny portfel. UŻYTKOWANIE-mężczyzna to sprzęt stosunkowo łatwy w obsłudze.Jeśli z jakichś względów odmówi współpracy,należy uruchomić aplikacje-płacz i groźba lub alkohol i sex!W przypadkach beznadziejnych należy wezwać wyspecjalizowanego serwisanta czyli teściową .UWAGA!Do prawidłowego funkcjonowania mężczyzny niezbędne jest regularne ładowanie baterii piwem, schabowym lub kiełbasą ;)))

:wink: