Gość Pepeg z Gumy 31.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Noo - zwlaszcza, gdy po treningu na wlasnych stringach zacznie wezlem marynarskim na supel inny string wiazac Teraz już nie wiem czy chwalić Twoją wyobraźnię, czy podziwiać długość znanego Ci stringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 31.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 PS. A na kuligu nie miałeś nic pod portkami?? Bo zaj... zimno było - nawet w portkach nartowych i kalesonkach termo... Jedna jaskółka wiosny nie czyni .... Tamto to był incydent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja bym chciał poprosić o zdjęcia takich zaspawanych kalesonów. Sam nie noszę ale podejrzewam, że mamy do czynienia z niską szkodliwością czynu. Gwoli ścisłości. Mają być umiejscowione na modelu ciężko będzie ale się sprężę anSi, przeraziłaś mnie śmiertelnie tym stringiem w głowie się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 anSi, przeraziłaś mnie śmiertelnie tym stringiem w głowie się nie mieści No w głowie raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Noo - zwlaszcza, gdy po treningu na wlasnych stringach zacznie wezlem marynarskim na supel inny string wiazac Teraz już nie wiem czy chwalić Twoją wyobraźnię, czy podziwiać długość znanego Ci stringa. I chwalic i podziwiac nie zaszkodzi, bo...string czysto hipotetyczny, ale ...uderz w stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... anSi, przeraziłaś mnie śmiertelnie tym stringiem w głowie się nie mieści kuleczko - sadzisz, ze przesadzilam w ciemiezacych pomyslach Dobrze..moge nie wiazac wezlem marynarskim...jakis inny wezel wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ...string czysto hipotetyczny, ale ...uderz w stol Ansi, musisz byc mocno uciemiężoną, że tak na bogato sobie hipotezujesz ale nie martw się, wszystko będzie dopszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... anSi, przeraziłaś mnie śmiertelnie tym stringiem w głowie się nie mieści kuleczko - sadzisz, ze przesadzilam w ciemiezacych pomyslach Dobrze..moge nie wiazac wezlem marynarskim...jakis inny wezel wymysle gordyjski może i załatwimy sprawę po królewsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 .. Ansi, musisz byc mocno uciemiężoną, że tak na bogato sobie hipotezujesz ... Nawet nie wiesz, jak bardzo. W niewoli gipsowej to...tonacy brzytwy sie chwyta A tak w ogole to kustykam na taras. Pomysle o tym gordyjskim, krolewskim rozwiazaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 31.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czy jest to może miseczka 75D ? Chcesz żebym się udusiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Bo do tanca to trzeba dwojga.. Oczywiście! A do łóżka wystarczy jedno. Pepeg - nie pisze się "jedno ręka" tylko "jedna ręka" Do łóżka wystarzcy "jedna ręka" obojętnie lewa czy prawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czy jest to może miseczka 75D ? Chcesz żebym się udusiła??? No co ty, namiot Ci na lato niepotrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... takie piękne, jednym słowem : zagraniczne O now! To już przesada! Zosiu, upraszam, nie daj się tej jawnej próbie ciemiężenia. Proponuję wykorzystanie jego maszynki do golenia swetrów Albo chociaż dosyp mu soli do herbaty nie, nie, tak dalej być nie może!!! Ja również dzisiaj rozpoczełam krucjatę przeciw dręczeniu żon. Na początek zaszyłam mu rozporek w kalesonach.Teraz kombinuję co dalej. http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/smile/emo13.gif Zochna maszynkę wykorzystaj do golenia nóg itp., to dopiero będzie jazda Mój nie nosi kalesraków ale pozszywam mu skarpetki Oczywiście, to wszystko w ramach walki z ciemiężeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pepeg - nie pisze się "jedno ręka" tylko "jedna ręka" Do łóżka wystarzcy "jedna ręka" obojętnie lewa czy prawa:D Nie jesteś zbytnio wymagający. Chyba Cię w domu baby ciemiężo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Bo do tanca to trzeba dwojga.. Oczywiście! A do łóżka wystarczy jedno. Pepeg - nie pisze się "jedno ręka" tylko "jedna ręka" Do łóżka wystarzcy "jedna ręka" obojętnie lewa czy prawa:D Długi Rejs. Marynarz w kajucie spogląda na swoje ręce. Na lewej wytatuowane "Ania", na prawej "Ewa" - No to co dziewczyny! Z którą dzisiaj? ps. imiona przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pepeg - nie pisze się "jedno ręka" tylko "jedna ręka" Do łóżka wystarzcy "jedna ręka" obojętnie lewa czy prawa:D Nie jesteś zbytnio wymagający. Chyba Cię w domu baby ciemiężo Taki wiek... wiem cuś o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.03.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Długi Rejs. Marynarz w kajucie spogląda na swoje ręce. Na lewej wytatuowane "Ania", na prawej "Ewa" - No to co dziewczyny! Z którą dzisiaj? Znakomite. Znam wersję odwrotną. Wchodzi żona w nocy do kuchni i widzi jak jej stary z wibratorem w dupie grzeje gorzałę . -Czyś ty chłopie zdurniał ? - A soo! Już nie można ze szwagrem się napić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wesołych jaj wszystkim ciemiezycielkom i ciemiezonym http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/zajaczki_429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ładny kształt zajączka.Wzajemnie, Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 żałuję , że nie widzę zajączka Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts