Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Żon

joola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joola, skarpetki??? to może nie wystarczyć.

proponuję pastę do zębów w butach :D

albo lepiej butapren 8)

Przychodzi mąż do domu i widzi na stole wibrator. Wściekły pyta żony:

- Co to ma znaczyć?

Żona odpowiada:

- Nie twój interes!

Ps. no mnie się wlaśnie zdawało, że widzę zajączki, ala pomyślałam zamilknę, a nuż mam zwidy 8)

Baardzo, baardzo podoba mi sie pomysl z butami. W sensie, zeby sobie je - nowe - kupic :)

Widac te zajaczki czy tez nie - bo moze ktos mi je ciemiezy, ze tak pojawiaja sie i znikaja :roll:

Nie badzmy drobiazgowe - trzy zajaczki - trzy flaszeczki...moga byc i perfum :) Ja z powodu bycia ciemiezona i ciemiezycielka jednoczesnie - roslin sobie wczoraj wieczorowa pora zakupilam do ogrodka -i wiecie co - wczoraj rachunek za nie opiewal na nieco ponad 500, a dzis rano patrze i oczom nie wierze - sprzedajacy udzielil mi rabatu i wyszlo nieco ponad czysta...Czem predzej zaplacilam, zeby sie nie rozmyslil :roll: Prima aprilis - mam nadzieje, to nie byl. Ot i takie dylematy miewa ciemiezona dlugotrwale :)

Czuje sie poswiatecznie wyjatkowo nieuciemiezona. Goscie przyszli z wlasnym prowiantem gastronomicznym i wlasna amunicja winna( bo ja kaleka przecie :) ) Ja niczym lord ( jak to bedzie w zenskim rodzaju? lordzina, lordowa, lordowna siedzialam na siedzeniach trzech ( na jednym szanowna tylna, na drum nozeta, w tym jedno zagipsowane, na trzecim podpory moje zyciowe dwie) i honory przyjmowalam

And you? :) :)

Lordówka brzmi dostojnie :)

Ja się zciemiężyłam w niedzielę - ale tak więcej na własne życzenie , to nie wiem czy się liczy :)

Ale żurek mi wyszedł . Znaczy zjadliwy był bardzo - a nie , że tak w ogóle wyszedł.

AnSiu - a kiedy Ty się tak całkiem zrośniesz na dobre ?

Wiosna za oknem - marchewkę trzeba pikować ;) :)

Kiedy ona - ta marchewka nie została posiana u mnie jeszcze :( Siewcy, siewcy mi trza :) Zosiu - nie wiem, kiedy sie zrosne. Prognozy majowe jakies sa. Narazie sie rozrastam od tego siedzenio-lezenia. Przy okazji podrozy obwodnica zapraszam do naocznej oceny zrastania :) Przed kosciolem w lewo :)

A tak w ogole lordowka podoba mi sie ...i brzmi dobrze i blisko lodowki :)

Lordówka brzmi dostojnie :)

Ja się zciemiężyłam w niedzielę - ale tak więcej na własne życzenie , to nie wiem czy się liczy :)

Ale żurek mi wyszedł . Znaczy zjadliwy był bardzo - a nie , że tak w ogóle wyszedł.

Oczywiście że się liczy. To jest tzw uciemiężenie nieuświadomione.

To już najwyższa forma dręczenia jest :yes: :D

W obliczu tej bezpardonowej żurkowej przechwałki ogłaszam, że mój rosół nie na miarę XXI w zrobił furorę:cool:

Lordówka, wrzuć zdjęcie kulasa. Będzie jak znalazł na nasze godło:cool:

Ja to jakaś taka...niedociemiężona jestem:(Może nawet założę księżniczkowy wątek ,bo w tym kurde nie mam nic do powiedzenia:(Kawka do łóżka,zachcianki(te mniejsze i czasem te większe) spełniane,dzieci do szkół i ze szkół rozwożone...nuuuuuda;)Popieliłam dziś,wstawiłam makaron na spaghetti(zje ciemiężyciel cokolwiek,byleby nie pod rząd) i...nuda;)A może by tak brak ciemiężenia za ciemiężenie uznać?Kochane,pomóżcie:)

Iza mama gabora, to się nazywa mechanizm wyparcia.

Żeby jakoś sobie poradzić z traumą Twoja psychika wypiera akty ciemiężenia. :yes:

U mnie jest tak samo, kawę podaje mój tyran a jakże, dzieci zawozi ciemiężyciel i nawet czułe pitu pitu.. Taaa srali muchi...:p

Mnie nie zwiodą słodkie słówka ani w ogóle nic i basta!

:rolleyes:

:lol:

...

Mnie nie zwiodą słodkie słówka ani w ogóle nic i basta!

:rolleyes:

:lol:

Prawdziwa twardzielka z Ciebie. Ide brac przyklad. Od dzisiaj - w ogole nic i basta !!