anSi 31.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Why??? Specjalnie wiec dla Ciebie http://images48.fotosik.pl/278/a7c5c0700166818f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Joola, skarpetki??? to może nie wystarczyć. proponuję pastę do zębów w butach albo lepiej butapren Przychodzi mąż do domu i widzi na stole wibrator. Wściekły pyta żony: - Co to ma znaczyć? Żona odpowiada: - Nie twój interes! Ps. no mnie się wlaśnie zdawało, że widzę zajączki, ala pomyślałam zamilknę, a nuż mam zwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Żony Ciemiężone Życzę Wam by na tę Wielkanoc robotę w kuchni odwalił za Was zając, baranek potem posprzątał stoły, a żeby Wam zostały tylko... obżarstwo i pierdoły. http://podkwadratem.com/pictures/zyczenia-wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kuleczka jak to nie wystarczy, to...to...kupię sobie nowe buty na zająca oczywiście a to może być gorsze od zszycia gaci i skarpet razem wziętych Zochna już biedna tak uciemiężona przedświątecznie, że na wzrok się jej bidnej rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Baardzo, baardzo podoba mi sie pomysl z butami. W sensie, zeby sobie je - nowe - kupic Widac te zajaczki czy tez nie - bo moze ktos mi je ciemiezy, ze tak pojawiaja sie i znikaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 31.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zajączki widać-są trzy- i może to być sugestia żeby sobie kupić trzy prezenty od zajączków ,może butki torebkę i flaszeczkę.....perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.03.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 teraz widać, czyli na poprzedniej stronie ciemiężył idą Święta - proponuje dwie flaszeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie badzmy drobiazgowe - trzy zajaczki - trzy flaszeczki...moga byc i perfum Ja z powodu bycia ciemiezona i ciemiezycielka jednoczesnie - roslin sobie wczoraj wieczorowa pora zakupilam do ogrodka -i wiecie co - wczoraj rachunek za nie opiewal na nieco ponad 500, a dzis rano patrze i oczom nie wierze - sprzedajacy udzielil mi rabatu i wyszlo nieco ponad czysta...Czem predzej zaplacilam, zeby sie nie rozmyslil Prima aprilis - mam nadzieje, to nie byl. Ot i takie dylematy miewa ciemiezona dlugotrwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Jezu, właśnie goście wyszli, zaladowalam zmywarkę i rozmyślam nad uciemięzonem mem losem No bo kto by pomyślał. Żeby tak się tego. I to w imię czego. Dobrze, że chociaż wino czerwone dobrze smakuje jak po świętach kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Czuje sie poswiatecznie wyjatkowo nieuciemiezona. Goscie przyszli z wlasnym prowiantem gastronomicznym i wlasna amunicja winna( bo ja kaleka przecie ) Ja niczym lord ( jak to bedzie w zenskim rodzaju? lordzina, lordowa, lordowna siedzialam na siedzeniach trzech ( na jednym szanowna tylna, na drum nozeta, w tym jedno zagipsowane, na trzecim podpory moje zyciowe dwie) i honory przyjmowalam And you? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lordówka brzmi dostojnie Ja się zciemiężyłam w niedzielę - ale tak więcej na własne życzenie , to nie wiem czy się liczy Ale żurek mi wyszedł . Znaczy zjadliwy był bardzo - a nie , że tak w ogóle wyszedł. AnSiu - a kiedy Ty się tak całkiem zrośniesz na dobre ? Wiosna za oknem - marchewkę trzeba pikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kiedy ona - ta marchewka nie została posiana u mnie jeszcze Siewcy, siewcy mi trza Zosiu - nie wiem, kiedy sie zrosne. Prognozy majowe jakies sa. Narazie sie rozrastam od tego siedzenio-lezenia. Przy okazji podrozy obwodnica zapraszam do naocznej oceny zrastania Przed kosciolem w lewo A tak w ogole lordowka podoba mi sie ...i brzmi dobrze i blisko lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lordówka fajnie brzmi. a jakbyś jeszcze wrzuciła fotkę z gipsem to mogłybyśmy wyhaftować Cię na naszym sztandarze jako przykład cięmiężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I zostane forumowa Kaska Kariatyda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Lordówka brzmi dostojnie Ja się zciemiężyłam w niedzielę - ale tak więcej na własne życzenie , to nie wiem czy się liczy Ale żurek mi wyszedł . Znaczy zjadliwy był bardzo - a nie , że tak w ogóle wyszedł. Oczywiście że się liczy. To jest tzw uciemiężenie nieuświadomione. To już najwyższa forma dręczenia jest W obliczu tej bezpardonowej żurkowej przechwałki ogłaszam, że mój rosół nie na miarę XXI w zrobił furorę Lordówka, wrzuć zdjęcie kulasa. Będzie jak znalazł na nasze godło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja to jakaś taka...niedociemiężona jestem:(Może nawet założę księżniczkowy wątek ,bo w tym kurde nie mam nic do powiedzenia:(Kawka do łóżka,zachcianki(te mniejsze i czasem te większe) spełniane,dzieci do szkół i ze szkół rozwożone...nuuuuuda;)Popieliłam dziś,wstawiłam makaron na spaghetti(zje ciemiężyciel cokolwiek,byleby nie pod rząd) i...nuda;)A może by tak brak ciemiężenia za ciemiężenie uznać?Kochane,pomóżcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kurde,nawet ze zmywarki po kryjomu wyjmuje i w łapach myje.Jestem ciemiężona-zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Iza mama gabora, to się nazywa mechanizm wyparcia. Żeby jakoś sobie poradzić z traumą Twoja psychika wypiera akty ciemiężenia. U mnie jest tak samo, kawę podaje mój tyran a jakże, dzieci zawozi ciemiężyciel i nawet czułe pitu pitu.. Taaa srali muchi... Mnie nie zwiodą słodkie słówka ani w ogóle nic i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czylim ciemiężona!Kamień z serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ... Mnie nie zwiodą słodkie słówka ani w ogóle nic i basta! Prawdziwa twardzielka z Ciebie. Ide brac przyklad. Od dzisiaj - w ogole nic i basta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts