kuleczka 07.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale w tych sprawach też szlaban? Wow, idziesz po bandzie anSi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Szlaban ruchomy jest Ale nie automatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) dobre Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Zochna bez powodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czyli normalka z tym szlabanem.W koncu jakiś argument w ręku trzeba mieć bo racja racją, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.Mój szlaban niezwykle jest humorzasty, ale działa niezawodnie w razie nagłej potrzeby. Zosiu, żeby tak bez powodu edytować. Musisz byc dzisiaj mocno uciemięzona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No dziś to już z tym ciemiężeniem to przesada. Ugotowałam pyszny obiad,a on zjadł u mojej mamy gotowaniu mówię stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) atijo - masz racje - nie gotuj, lepiej haftuj Ja dla dobra sprawy i klubu zdecydowalam sie jednak wzor udostepnic. Sztandar haftowac czas zaczac. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez anSi Oj, tak bez powodu lubie sobie czasem zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 w sumie co za różnica,czy nauczę się gotować czy haftować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.04.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 I gdzie tu sprawiedliwość ? Babie , to i od zwykłego gipsu członek zesztywnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.04.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... mnie się bardzo te "pasiaki" podobywują ... taki symbol uciemiężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Oj Ansusia, musim black and white'a zażyć w celu haftowania sztandaru widzę Tak, to idealny symbol ciemiężenia! A co Ty masz takiego fikuśnego na górze, takie szydełkowe jakby co:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I gdzie tu sprawiedliwość ? Babie , to i od zwykłego gipsu członek zesztywnieje. taa. babie od gipsu, a chlopu to od samego patrzenia...czasami ...i gdzie tu sprawiedliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... mnie się bardzo te "pasiaki" podobywują ... taki symbol uciemiężenia Chefie...te pasiaki to przypadek...przynajmniej tak do dzisiaj sadzilam...Ale teraz nabieram podejrzen, czy aby na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 .. A co Ty masz takiego fikuśnego na górze, takie szydełkowe jakby co:cool: kuleczko..to fikusne to druciane robotki...no czyms czas w tem uciemiezeniu trzeba zapelnic - tunike wydziergalam bylam. MINI T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 taa. babie od gipsu, a chlopu to od samego patrzenia...czasami ...i gdzie tu sprawiedliwosc Cholerny relatywizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.04.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 kuleczko..to fikusne to druciane robotki...no czyms czas w tem uciemiezeniu trzeba zapelnic - tunike wydziergalam bylam. MINI T Jako nasz sztandarowy dowód ciemiężenia, przyznaj chociaz, że mu przed nosem pląsasz w tej seksownej przykrótkiej tunice, co rusz pokazując figę z makiem:cool: Tak to sobie afirmuję w głowie. Zastanawia mnie tylko jak się pląsa z usztywnionym członkiem dolnym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cholerny relatywizm. Raczej nieuchronna prawda dziejowa. Widać mamy przekichane już z urodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... Zastanawia mnie tylko jak się pląsa z usztywnionym członkiem dolnym:D Plasam to za duzo powiedziane. Podskakuje jeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 przyznaj chociaz, że mu przed nosem pląsasz w tej seksownej przykrótkiej tunice, co rusz pokazując figę z makiem:cool: Figę powiadasz Mu pokazuje. Fajnie! Ale czemu ona figa z makiem? Żeby na złość zrobić chłopu, coby mu między zęby właził?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zastanawia mnie tylko jak się pląsa z usztywnionym członkiem dolnym:D Trochę trudniej niż z górnym , ale znacznie lepiej niż z środkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Trochę trudniej niż z górnym , ale znacznie lepiej niż z środkowym Nie, nie, nie...gdy srodek ciezkosci na niewlasciwym miejscu, to o plasach czy podskokach mozna zapomniec. Srodkowa pozycja jest jednak do plasania najlepsza. Ot i kolejny dowod, ze nam to od urodzenia wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts