anSi 17.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Joolu, czy Ty w tych szpilkach przez caly tydzin masz zamiar podrozowac A ktoz Cie tak uciemiezyl? Pewnie grzeszna nie bylas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 To za karę, że za wysoko sięgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Myslisz, ze az tam, gdzie wzrok nie siega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Trafiłaś , że tak powiem, w samo sedno.Bardzo mi się podoba Twój tok dociekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Joolu, czy Ty w tych szpilkach przez caly tydzin masz zamiar podrozowac A ktoz Cie tak uciemiezyl? Przecież widaż, że niejaki B? Dobrze, że mój na inną literę alfabetu. I wzrokiem sięgac nie muszę wysoko. Boszzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.04.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Uciemiezone zamilkly - jak to uciemiezone Ja niesmialo chcialabym jednak doniesc, ze bikini FREYOWE nabylam wlasnie via INTERNET, drugie w koszyku lezy i czeka ...na majowa wyplate No i jeszcze paravant ( parevant- nie wiem, ktora wersja w zachodniosasiednim jezyku jest poprawna) tez w w koszku czeka. No lato blisko...chyba joolu, a Ty daleko zaszlas w szpilach swych, no i czy w ogole doszlas kuleczko, gdziez Ty wzrokiem swym sieglas, ze na dobre przepadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.04.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nie nooo...w takich butach to ja tylko w kuchni śniadanie mężowi robię . W ramach odciemiężania własnej osoby, wskoczyłam w buty snowboardowe i pojechałam na deskę Śnieg, słonko i bombardini.... No ale skończyło się i ...aby do zimy:cool: ps. butów tym razem nie kupiłam, bo kalosze się nie liczą prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Nie mam juz gipsu I chyba wlasnie wlazlam na Olimp. No to swietujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 oŻessz kurde Ansja!!! Ćóżeś uczyniła??? Symbol ciemiężenia nam się posypał Baa, cała ideologia wniwecz:eek: Trzeba zwołać zebranie celem powołania sztabu kryzysowego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.04.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Melduję się na zebraniu. A że na pewno będziemy dłuuuugo debatować przyniosłam winko...od mamusi...No i powinnyśmy opić brak gipsu u anSi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ... [ATTACH=CONFIG]2160[/ATTACH] ... z tym "odlotem", bym raczej "tak delikatnie" ... niektórzy nawiedzeni patryjoci w innych "wewontkach" mogą Cię "posądzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.05.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 oŻessz kurde Ansja!!! Ćóżeś uczyniła??? Symbol ciemiężenia nam się posypał ...: Wiem, wiem..wielkie pustki uczynilam. Teraz tylko została mi sie laska, a nawet dwie. No, ale nie martwujsja kuleczka, przecie symbol uciemiezenia uhononorowan jest na sztandarze, co to go DPSia uhaftowala wlasnymi rencami, a dode jej w tem pomoagala. Nie jestesmy wiec zgubione, zwlaszcza, ze w jooline trunki zapatrzone. A widzial kto zosie gdzies?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.06.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Odkopuję... Mąż jest panem u siebie... kiedy żony nie ma w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts