Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Żon

joola

Recommended Posts

Szkoda , że nie zawsze zna instrukcję jego włączania.

zapewne mogłaby się poświęcić i poznać .... jeśli On by się poświęcił i poznał gdzie Ona ma włącznik .... i zapewniam, że nie jest on na końcu słowa "shopping" :p

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, jestem ciemiężoną żoną (kurde jak to brzmi :lol: )

Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe :)

zresztą i tak nie wierzy że używane :roll:

dacie wiarę :D

O tak! Kuleczko, normalnie łączę się z Tobą w bólu! Też jestem ciemiężona pod tym względem. Czy oni nie mogą zrozumieć, że my KOCHAMY buty :lol: i torebki 8)

No dobra, przyznam się, że nie jest aż tak źle jak u Kuleczki z tymi butami. Nie mówię, że mi zabrania czy robi jakieś awantury z tego powodu. Słyszę tylko: "ZNOWU kupiłaś buty?!" Przecież już mam takie same albo podobne 8) :wink: Pewnie tak mówiąc ma nadzieję, że następnym razem zanim kupię nową parę, to się zawaham mając na względzie jego słowa... :roll: no i waham się...jakąś minutę :lol:

ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy 8) :wink:

ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy 8) :wink:

I od wieków my, ciemiężcy padamy do Waszych stópiczek.

Zwłaszcza nieobutych.

Przy obecnym stanie szeroko rozumianej higieny, padanie do "zwłaszczanieobutych" jest jeszcze zajęciem bezpiecznym, ale przed wiekami szalonego wymagało poświęcenia, względnie awarii systemu węchowego ...

Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe :)

O tak! Kuleczko, normalnie łączę się z Tobą w bólu! Też jestem ciemiężona pod tym względem. Czy oni nie mogą zrozumieć, że my KOCHAMY buty :lol: i torebki 8)

:o :o :o ... ufffffffffff ... sądziłem, że tylko moja tak ma (i bratowa) :)

... obie stonogi ... :roll: ... torybków pół szafy - jakby par rąk miały więcej niż Lakszmi :) ... no i następne "zboczenie" - staniki (przeca można chodzić bez, a jeden "do kościoła" zupełnie wystarczy) :wink:

ps - znalazłem w czeluściach FM http://forum.muratordom.pl/klub-prawdziwich-mezow,t150800.htm i jak słusznie Kolega zauważa:

ten klub to prowokacja jakaś?

może jeszcze nie puszczać bąków, klatę golić, sikać na siedząco i fascynować się co najmniej jednym serialem typu m jak mdłości. ...

:o :o :o ... ufffffffffff ... sądziłem, że tylko moja tak ma (i bratowa) :)

... obie stonogi ... :roll: ... torybków pół szafy - jakby par rąk miały więcej niż Lakszmi :) ... no i następne "zboczenie" - staniki (przeca można chodzić bez, a jeden "do kościoła" zupełnie wystarczy) :wink:

ps - znalazłem w czeluściach FM http://forum.muratordom.pl/klub-prawdziwich-mezow,t150800.htm i jak słusznie Kolega zauważa:

ten klub to prowokacja jakaś?

może jeszcze nie puszczać bąków, klatę golić, sikać na siedząco i fascynować się co najmniej jednym serialem typu m jak mdłości. ...

O nie, nie. Tu się nie zgodzę! Staniki kupujemy i nosimy dla Was! Zresztą nie nosimy też dla Was 8) :wink:

Co do golenia klaty i sikania na siedząco, to ja jednak wolę jak facet ma coś na klacie i mimo wszystko wolę jak sika na stojąco (nawet mogę wam tego sikania w pewnych sytuacjach zazdrościć :wink: ) co do fascynacji serialami to wolę jak mój mąż fascynuje się mną ew. sportem. Hołk

ps. Lepiej Wam? :lol: