daggulka 20.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Szkoda , że nie zawsze zna instrukcję jego włączania. zapewne mogłaby się poświęcić i poznać .... jeśli On by się poświęcił i poznał gdzie Ona ma włącznik .... i zapewniam, że nie jest on na końcu słowa "shopping" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To już dużo. Szkoda , że nie zawsze zna instrukcję jego włączania. Instrukcja instrukcją, ważny jest kod dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak, jestem ciemiężoną żoną (kurde jak to brzmi ) Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe zresztą i tak nie wierzy że używane dacie wiarę O tak! Kuleczko, normalnie łączę się z Tobą w bólu! Też jestem ciemiężona pod tym względem. Czy oni nie mogą zrozumieć, że my KOCHAMY buty i torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chętnie bym Wam zdradził hasło dostępu, ale bym sobie u kolegów nabrechtał.Ciemiężymy , bo nie kochamy Waszych butów, chociaż są i tacy zboczeńcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chętnie bym Wam zdradził hasło dostępu, ale bym sobie u kolegów nabrechtał. Ciemiężymy , bo nie kochamy Waszych butów, chociaż są i tacy zboczeńcy. Wydaje Ci się, że wszystkie modele mają identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Owszem, różnią się tylko intonacją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Owszem, różnią się tylko intonacją.. To rozumowanie uprawdopodobniające, ale nie niezawodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No dobra, przyznam się, że nie jest aż tak źle jak u Kuleczki z tymi butami. Nie mówię, że mi zabrania czy robi jakieś awantury z tego powodu. Słyszę tylko: "ZNOWU kupiłaś buty?!" Przecież już mam takie same albo podobne Pewnie tak mówiąc ma nadzieję, że następnym razem zanim kupię nową parę, to się zawaham mając na względzie jego słowa... no i waham się...jakąś minutę ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy I od wieków my, ciemiężcy padamy do Waszych stópiczek. Zwłaszcza nieobutych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy I od wieków my, ciemiężcy padamy do Waszych stópiczek. Zwłaszcza nieobutych. Przy obecnym stanie szeroko rozumianej higieny, padanie do "zwłaszczanieobutych" jest jeszcze zajęciem bezpiecznym, ale przed wiekami szalonego wymagało poświęcenia, względnie awarii systemu węchowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.03.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ... ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy albo przynajmniej ...torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ... ps. Pepeg nie kochacie może naszych butów, za to kochacie nasze stopy albo przynajmniej ...torebki Wszystko zależy od stanu i wieku torebki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.03.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Im starsza tym lepsza ( w sensie zasobniejsza)? To prawie jak z winem Byleby potem poczucia winy nie bylo, ze uczucia lekko udawane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Hm, już zakładałam taki wątek i jakoś sie nie utrzymał Ale może do żon przez ten czas coś dotarło czego sobie i Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2010 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Amalfi dotarło, niedotarło ale piffko se możemy strzelić http://i.pinger.pl/pgr335/40810b05000673674a8d8c66/piwo_babskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Pewnie, że możemy. No tooooooo FOCH !!!!! Czemu taką pokraczną do reklamy Focha wzieli? Znowu na złość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.03.2010 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 joola - sadzac z avataru to masz nielekkie zycie... Przypomniala mi sie "Ballada o Januszku";-) Zalozenie watku w pelni usprawiedliwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Tak, jestem ciemiężoną żoną (kurde jak to brzmi ) Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe zresztą i tak nie wierzy że używane dacie wiarę O tak! Kuleczko, normalnie łączę się z Tobą w bólu! Też jestem ciemiężona pod tym względem. Czy oni nie mogą zrozumieć, że my KOCHAMY buty i torebki ... ufffffffffff ... sądziłem, że tylko moja tak ma (i bratowa) ... obie stonogi ... ... torybków pół szafy - jakby par rąk miały więcej niż Lakszmi ... no i następne "zboczenie" - staniki (przeca można chodzić bez, a jeden "do kościoła" zupełnie wystarczy) ps - znalazłem w czeluściach FM http://forum.muratordom.pl/klub-prawdziwich-mezow,t150800.htm i jak słusznie Kolega zauważa: ten klub to prowokacja jakaś? może jeszcze nie puszczać bąków, klatę golić, sikać na siedząco i fascynować się co najmniej jednym serialem typu m jak mdłości. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Tak, jestem ciemiężoną żoną (kurde jak to brzmi ) Każdą nową parę butów ukrywac muszę, a przed pierwszym zalożeniem "postarzyć" coby nie wyglądały na nowe zresztą i tak nie wierzy że używane dacie wiarę O tak! Kuleczko, normalnie łączę się z Tobą w bólu! Też jestem ciemiężona pod tym względem. Czy oni nie mogą zrozumieć, że my KOCHAMY buty i torebki ... ufffffffffff ... sądziłem, że tylko moja tak ma (i bratowa) ... obie stonogi ... ... torybków pół szafy - jakby par rąk miały więcej niż Lakszmi ... no i następne "zboczenie" - staniki (przeca można chodzić bez, a jeden "do kościoła" zupełnie wystarczy) ps - znalazłem w czeluściach FM http://forum.muratordom.pl/klub-prawdziwich-mezow,t150800.htm i jak słusznie Kolega zauważa: ten klub to prowokacja jakaś? może jeszcze nie puszczać bąków, klatę golić, sikać na siedząco i fascynować się co najmniej jednym serialem typu m jak mdłości. ... O nie, nie. Tu się nie zgodzę! Staniki kupujemy i nosimy dla Was! Zresztą nie nosimy też dla Was Co do golenia klaty i sikania na siedząco, to ja jednak wolę jak facet ma coś na klacie i mimo wszystko wolę jak sika na stojąco (nawet mogę wam tego sikania w pewnych sytuacjach zazdrościć ) co do fascynacji serialami to wolę jak mój mąż fascynuje się mną ew. sportem. Hołk ps. Lepiej Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mąż do żony:- Może dziś wieczorem spróbujemy innej pozycji?- Super!To ja siądę na kanapie, a ty do garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts