Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Tiaaaaaa, żeby był ze złota no i żeby prosił do tańca nawet jak nie grają... No i żeby mu się gęba nigdy nie zamykała. Nawet kiedy ona kończy trzecią eklerkę a jej brzuch leży na kolanach on z zachwytem rzuca: - ależ z ciebie laska kochanie- "9 i 1/2 " jest marną podróbką. Kiedy ma zespół napięcia przedmiesiączkowego on czule mówi : - nie masz nastroju najdroższa, wyskoczmy do sklepu kupisz sobie butki i torebunię. Te co kupiłaś przedwczoraj są takie jakieś nie do noszenia we wtorek. Gdy mija was extra dupencja on niezadowolony rzuca mimochodem - kompletne bezguście, wyjątkowy kaszalot. Każdy temat zaczynający się od " nie mam w co się ubrać", kontynuuje oczywiście, zaczynając potakiwanie od słów : - a wiesz widziałem dzisiaj Pawlakową spod 15, ale się odstrzeliła, jak stróż w Boże Ciało. Ta szkarłupnia nawet gdyby milion wydała na ciuchy, to jej nic nie pomoże. No i raz w tygodniu chociaż, niech ten chłop wierszem gada przy świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pepeg, widzę dobrze znasz temat przesyłam najserdeczniejsze wyrazy......ekhm sympatii Co tam kobiety udręczone u Was pewnie harujecie na tych swoich wałkoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pepeg, widzę dobrze znasz temat przesyłam najserdeczniejsze wyrazy......ekhm sympatii Pepeg, uwierz kobiecie, a z ancla nie wyjdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Retropodziwiam Twój optymizm i stonowaną asertywność.Bardziej to jednak tak, jakbyś usiadł gwałtownie na kółku i oczekiwał Bóg wie jakiej przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Retro podziwiam Twój optymizm i stonowaną asertywność. Bardziej to jednak tak, jakbyś usiadł gwałtownie na kółku i oczekiwał Bóg wie jakiej przyjemności. Matko, jak to ma być ironia, to już się boję, że i ja do ancla mogę trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 23.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Do jasnej anielci!!! Toż chłopy nawet nam wątek zajmują!!! Nic biedna kobieta już dla siebie nie może mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pepeg z gumy napisał: Kiedy ma zespół napięcia przedmiesiączkowego on czule mówi : - nie masz nastroju najdroższa, wyskoczmy do sklepu kupisz sobie butki i torebunię. Te co kupiłaś przedwczoraj są takie jakieś nie do noszenia we wtorek Tak,tak ja tez się zgłaszam na ciemiężoną Dopiero sobie teraz uświadomiłam,jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kupiłam sobie dziś perfumy i torebunię. jakoś trzeba sobie wynagrodzić trudy ciemiężonej żony A to wszystko uświadomił mi Pepeg z gumy dziękujemy Ci Pepeg Teraz muszę wyegzekwować zgodnie z sugestią naszego guru: No i raz w tygodniu chociaż, niech ten chłop wierszem gada przy świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ech! Też bym sobie sprawił nową torebunię, ale nic z tego, wciąż mam moją starą torbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie smuć się. Stare torby nie są złe, szczególnie mężczyźnie przydają szyku i powagi Chciałbyś pomykac z jakąś nowiuśką torebunią prosto z wystawy? Daj spokój stary zostaw to nam, kobietom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Gdybym sobie tylko nabył nową torebunię, to by mi moja stara torba oczy wydrapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Gdybym sobie tylko nabył nową torebunię, to by mi moja stara torba oczy wydrapała. ajajaj to była metafora! Pepeg, niedługo będziesz wierszem przy świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zapomnij! Wczoraj miałem wieczór poezji, dzisiaj chętnie posłuchałbym sobie muzyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzisiaj chętnie posłuchałbym sobie muzyki . a tak przy okazji ..... co lubisz słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Najbardziej lubię słuchać , jak mojej starej nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Najbardziej lubię słuchać , jak mojej starej nie słychać. znaczy ..... ciszy lubisz słuchać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Najbardziej lubię słuchać , jak mojej starej nie słychać. No chyba sam siebie teraz nie slyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Przepraszam! Co mówiłaś? Nie dosłyszałem , bo właśnie piszę wiersz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mowilam, ze poetom jest latwiej, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pepeg, może idź w poezję śpiewaną dzisiaj - to i wilk syty i torba zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts