Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Żon

joola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po co cytowac, mozna poparafrazowac, zwlaszcza gdy sie ma

... pioro i stol i szklanke, i polke z ksiazkami... to...

we czwartek wypije (sie) pol ,no, a w piatek(sie) jest niewyspanym

No niee, co tu się dzieje :roll: :wink:

ps. Melduję, że zakupiłam sobie dzisiaj buciki, czarne, zamszowe na koturnie i szpileczce oraz pięęęłłkne kaloszki(gumowe :wink: ) :D Od razu mi się humor poprawił :wink:

ps2. Pepeg Ty normalnie jesteś rewelacyjny kandydat na męża :lol: Kulka zakładamy fan club Pepega? :lol:

No niee, co tu się dzieje :roll: :wink:

...

a tak siermieznie sie ciemiezy, a miedzy ustami a brzegiem pucharu poezje spiewana sie tworzy :) Jak to w klubie :)

A ja sobie bucikow nie kupilam :( Dostalam wczoraj gratis - nowy gipsowy - bez koturna i obcasa, ale za to po sam tylek :roll: Ja to sie dopiero czuje uciemiezona :evil:

Nuszke ale za to w dwoch miejscach :) O bucikach zapomniec chwilowo moge, o torebusiach tez. Jak juz bede mogla po sklepach powedrowac - to na wyprzedaze sandalow sie pewnie zalapie :roll:

No to co mi - ciemiezonej - zostaje? - wino i spiew :)

Nuszke ale za to w dwoch miejscach :) O bucikach zapomniec chwilowo moge, o torebusiach tez. Jak juz bede mogla po sklepach powedrowac - to na wyprzedaze sandalow sie pewnie zalapie :roll:

No to co mi - ciemiezonej - zostaje? - wino i spiew :)

a kobiet nie lubisz? :o

...

a kobiet nie lubisz? :o

No...lubie...pasjami...dlatego solidaryzuje sie w klubie ciemiezonych....ale tak w ogole to ze mna statystycznie normalnie....pcie to lubie jednak odmienna :oops:

Ale czemu gipsem, a nie metalem Cię scalono?

Gips jest mało stabilny.

To ja jak lwica walczlam, zeby mnie nie ciemiezyli srubami i drucikami, a Ty przeciwko mnie - kuleczko :o

A tak powaznie, to przemieszczenia nie bylo, udalo sie kostke anatomicznie zlozyc, wiec konsylium zadecydowalo, ze skoro sie baba upiera, to niech ma gips.

Fakt - ze niestabilny ci on - wlasnie byl mi pekl i przedwczoraj to dogipsowywali mi tego mojego bucika na kolejne 3 tygodnie ( 4 mam juz za soba)

Ale . zeby nie bylo, to ma ten stan swoje plusy dodatnie - biustonosze pasjami brytyjskie kupuje :) Przez Internet - odkad poznalam swoj prawdziwy rozmiar - tak wlasnie walcze z ciemiezeniem :)

Ale . zeby nie bylo, to ma ten stan swoje plusy dodatnie - biustonosze pasjami brytyjskie kupuje :) Przez Internet - odkad poznalam swoj prawdziwy rozmiar - tak wlasnie walcze z ciemiezeniem :)

Znaczy: pasjami wyrzucam kasę przez Internet, bo się nudzę. I w rzyci mam resztę.

Nie wyrzucam kasy, bo te zagraniczne to trzy razy tansze niz te same w polskich sklepach. Poza tym piekne sa, poza tym rozmiar maja taki jak potrzeba, a poza tym :) :) to ja wlasnie tak z uciemiezeniem walcze :evil: :D

A w rzyci...a w rzyci - to mam tak samo jak Bursa...i male miasteczka :)

Bursa Andrzej

Sobota

Boże jaki miły wieczór

tyle wódki tyle piwa

a potem plątanina

w kulisach tego raju

między pluszową kotarą

a kuchnią za kratą

czułem jak wyzwalam się

od zbędnego nadmiaru energii

w którą wyposażyła mnie młodość

możliwe

że mógłbym użyć jej inaczej

np. napisać 4 reportaże

o perspektywacz rozwoju małych miasteczek

ale

.......mam w dupie małe miasteczka

Gość Pepeg z Gumy

Dostalam wczoraj gratis - nowy gipsowy - bez koturna i obcasa, ale za to po sam tylek :roll:

Zapewne małżonek mało kontent, bo jak tu ciemiężyć kalekę.

Złamała nogę w biodrze

Nie może chodzić dobrze

Ale kupować może

Boże! O mój Ty Boże!

anSi, niepotrzebnie się upierałaś :evil:

w gipsie rośnie ryzyko krzywego zrostu kości, większe ograniczenie ruchu a co za tym idzie dłuższa rekonwalescencja.

No ale nie czarnoprorokuję już :wink:

Ja też odkąd odkryłam swój prawdziwy rozmiar lubuję się w angielskich markach.

Ostatnio otworzyli nam w Łodzi sklepik ze sporym wyborem i wolę jednak na żywo poprzebierać, pomierzyć.

Jakos trzeba walczyć z tem uciemiężeniem :D