anSi 23.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ... i torba zadowolona Ale ciagle jednak... stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mowilam, ze poetom jest latwiej, to fakt Pewnie ,że łatwiej. Tylko my grafomani musimy Szymborską cytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Po co cytowac, mozna poparafrazowac, zwlaszcza gdy sie ma ... pioro i stol i szklanke, i polke z ksiazkami... to...we czwartek wypije (sie) pol ,no, a w piatek(sie) jest niewyspanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pepeg, może idź w poezję śpiewaną dzisiaj - to i wilk syty i torba zadowolona A śmiałaby być niezadowolona? Dopiero bym uciemiężył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A śmiałaby być niezadowolona? Dopiero bym uciemiężył. Poczekaj jeszcze chwilę to zaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ktoś tu parafrazuje Szymborską???Toż to prawie jak sacrum profanum.Nawet Ona uciśniona być musi.Łączmy się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.03.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No niee, co tu się dzieje ps. Melduję, że zakupiłam sobie dzisiaj buciki, czarne, zamszowe na koturnie i szpileczce oraz pięęęłłkne kaloszki(gumowe ) Od razu mi się humor poprawił ps2. Pepeg Ty normalnie jesteś rewelacyjny kandydat na męża Kulka zakładamy fan club Pepega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No niee, co tu się dzieje ... a tak siermieznie sie ciemiezy, a miedzy ustami a brzegiem pucharu poezje spiewana sie tworzy Jak to w klubie A ja sobie bucikow nie kupilam Dostalam wczoraj gratis - nowy gipsowy - bez koturna i obcasa, ale za to po sam tylek Ja to sie dopiero czuje uciemiezona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.03.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 anSi co się stało? Złamałaś nogę czy bioderko?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nuszke ale za to w dwoch miejscach O bucikach zapomniec chwilowo moge, o torebusiach tez. Jak juz bede mogla po sklepach powedrowac - to na wyprzedaze sandalow sie pewnie zalapie No to co mi - ciemiezonej - zostaje? - wino i spiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nuszke ale za to w dwoch miejscach O bucikach zapomniec chwilowo moge, o torebusiach tez. Jak juz bede mogla po sklepach powedrowac - to na wyprzedaze sandalow sie pewnie zalapie No to co mi - ciemiezonej - zostaje? - wino i spiew a kobiet nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 anSi, to faktycznie uciemiężylo Cię niekiepsko.Ale czemu gipsem, a nie metalem Cię scalono?Gips jest mało stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 anSi, to faktycznie uciemiężylo Cię niekiepsko. Ale czemu gipsem, a nie metalem Cię scalono? Gips jest mało stabilny. Potwierdzam. Ja puszki w instalacjach obsadzam na klej a nie na gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ... a kobiet nie lubisz? No...lubie...pasjami...dlatego solidaryzuje sie w klubie ciemiezonych....ale tak w ogole to ze mna statystycznie normalnie....pcie to lubie jednak odmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale czemu gipsem, a nie metalem Cię scalono? Gips jest mało stabilny. To ja jak lwica walczlam, zeby mnie nie ciemiezyli srubami i drucikami, a Ty przeciwko mnie - kuleczko A tak powaznie, to przemieszczenia nie bylo, udalo sie kostke anatomicznie zlozyc, wiec konsylium zadecydowalo, ze skoro sie baba upiera, to niech ma gips. Fakt - ze niestabilny ci on - wlasnie byl mi pekl i przedwczoraj to dogipsowywali mi tego mojego bucika na kolejne 3 tygodnie ( 4 mam juz za soba) Ale . zeby nie bylo, to ma ten stan swoje plusy dodatnie - biustonosze pasjami brytyjskie kupuje Przez Internet - odkad poznalam swoj prawdziwy rozmiar - tak wlasnie walcze z ciemiezeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale . zeby nie bylo, to ma ten stan swoje plusy dodatnie - biustonosze pasjami brytyjskie kupuje Przez Internet - odkad poznalam swoj prawdziwy rozmiar - tak wlasnie walcze z ciemiezeniem Znaczy: pasjami wyrzucam kasę przez Internet, bo się nudzę. I w rzyci mam resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie wyrzucam kasy, bo te zagraniczne to trzy razy tansze niz te same w polskich sklepach. Poza tym piekne sa, poza tym rozmiar maja taki jak potrzeba, a poza tym :) to ja wlasnie tak z uciemiezeniem walcze A w rzyci...a w rzyci - to mam tak samo jak Bursa...i male miasteczka Bursa Andrzej Sobota Boże jaki miły wieczór tyle wódki tyle piwa a potem plątanina w kulisach tego raju między pluszową kotarą a kuchnią za kratą czułem jak wyzwalam się od zbędnego nadmiaru energii w którą wyposażyła mnie młodość możliwe że mógłbym użyć jej inaczej np. napisać 4 reportaże o perspektywacz rozwoju małych miasteczek ale .......mam w dupie małe miasteczka .......mam w dupie małe miasteczka .......mam w dupie małe miasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Znaczy: pasjami wyrzucam kasę przez Internet, bo się nudzę. I w rzyci mam resztę. retrofoodzie - czy Ty usilujesz mnie ciemiezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dostalam wczoraj gratis - nowy gipsowy - bez koturna i obcasa, ale za to po sam tylek Zapewne małżonek mało kontent, bo jak tu ciemiężyć kalekę. Złamała nogę w biodrze Nie może chodzić dobrze Ale kupować może Boże! O mój Ty Boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 anSi, niepotrzebnie się upierałaś w gipsie rośnie ryzyko krzywego zrostu kości, większe ograniczenie ruchu a co za tym idzie dłuższa rekonwalescencja. No ale nie czarnoprorokuję już Ja też odkąd odkryłam swój prawdziwy rozmiar lubuję się w angielskich markach. Ostatnio otworzyli nam w Łodzi sklepik ze sporym wyborem i wolę jednak na żywo poprzebierać, pomierzyć. Jakos trzeba walczyć z tem uciemiężeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts