kuleczka 25.03.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Otoż to! anSi, Ty zdradź okoliczności ciemiężenia, co on Tobie biednej zrobił i dlaczego??? Jak dzisaij samopoczucie? Syn mój po założeniu gipsu (podejrzenie skręcenia kolana) przez 2 dni wył i płakał że swęęęędziiiiiii a ja razem z nim płakałam skończyło się na podaniu środków uspokajających dobrze że gips miał tylko 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Syn mój po założeniu gipsu (podejrzenie skręcenia kolana) przez 2 dni wył i płakał że swęęęędziiiiiii a ja razem z nim płakałam Oj, aż mnie w dołku ucisło Jakże piękny to obraz, matki bolejącej nad cierpieniem syna. W przyszłości zrewanżuje się za to obcej zupełnie kobiecie regularnym ciemiężeniem. Ba! Zrobi to dyskretnie, pomiędzy wierszami przy świecach a powrotem z zakupów,wiedząc , że nic tak nie zmiękcza damskiego serca jak łzy i nowe buty. Zuch chłopak. Tylko mi nie mów , żem podlec i mieszam pojęcia. Matczyne serce głównie, robi z nas tyranów . Ojcowskie zaś , z córek wyrachowane jędze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziewczyny - nie zdradze Wam okolicznosci ciemiezenia, bo wyjde na lajze ostatnia. Ani to narty ani szpile niebotyczne nie byly Zochna - kupuje moje biusciaste nabytki na angielskim ebayu albo w netowych sklepach http://www.figleaves.com lub http://www.belle-lingerie.co.uk/ - ale zeby na ebayu kupowac - to musisz najpierw obliczyc swoj angielski rozmiar -np. tu http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html duzo wskazówek i recenzji biustonoszy jest na forum, http://www.stanikomania.pl a tu film, ktory wyjasnia o co mniej wiecej chodzi z tymi rozmiarami http://balkonetka.pl/2009/11/1/brafitting-na-youtube No to teraz panow pociemiezylam tymi linkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zaprawdę, piękne opakowania mogą oczy nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 anSi, .. Jak dzisaij samopoczucie? Syn mój po założeniu gipsu (podejrzenie skręcenia kolana) przez 2 dni wył i płakał że swęęęędziiiiiii Kuleczko ja zapobiegawczo ( bo bobiczek mnie uprzedzil, ze bedzie swedzialo ) zaanektowalam antene od CB swojego slubnego. Takim to oto sposobem mnie nie swedzi, ale stary placze...ze mu zabawke podebralam I kto tu kogo ciemiezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zaprawdę, piękne opakowania mogą oczy nacieszyć. Nie mowiac o zawartosci Poznales juz swoj rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Naturalnie.Muszę to znać, bo inaczej mnie ramiączka piją a fiszbiny uciskają żołądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No tak..sciskanie w zoladku to z powodu picia moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No tak..sciskanie w zoladku to z powodu picia moze byc To też prawda, dlatego wybieram taki model do picia i co najważniejsze z zapięciem na nerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie, no..skoro tak...to lepiej od razu siegnac po body z rozpieciem w kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 i co najważniejsze z zapięciem na nerkach. na wysokości nerek to taki bardziej afrykański model AnSi - dziękuję i ide grzebać w temacie a taka antena to zbyt miętka aby nie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zosiu - moze i mientka, ale za to dluga Ja mam gips na...calej polaci nogi mej - szydelko ani nawet drut dziewiarski nie sprostalyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Oj, aż mnie w dołku ucisło Pepuś, może masz wrzody, albo refluks jakiś Bo o ludzkie odruchy Cię nie podejrzewam ciemiężycielu. Ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Kuleczko ja zapobiegawczo ( bo bobiczek mnie uprzedzil, ze bedzie swedzialo ) zaanektowalam antene od CB swojego slubnego. Takim to oto sposobem mnie nie swedzi, ale stary placze...ze mu zabawke podebralam I kto tu kogo ciemiezy anSi, oczywiście że on ciemięży, nawet jeśli o tym nie wie/wiesz i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pepuś, może masz wrzody, albo refluks jakiś Bo o ludzkie odruchy Cię nie podejrzewam ciemiężycielu. I bardzo słusznie. Facet nie może być ludzki. Pani niech moich wierszy lepiej nie słucha Rymy jak u późnego Kofty, Wojaczka problemy Zawieszone w sosie wczesnego Stasiuka Dla Ciebie czynią mnie niemym. Na ławce w parku, z gilem do ziemi Siedzę i zimno mi, choć wokół maj Bez wiary , że kiedyś się zrozumiemy. powtarzam sobie: Too old to rock'n roll , too young to die Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 przepraszam,to ze wzruszenia. intrygująca jest ta metafora wyrażona gilem do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To tylko ironiczny pastisz poezji Andersona, który owego gila też wymyślił. Po co, nie wiem, może do rymu był mu potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pepuś, może masz wrzody, albo refluks jakiś Bo o ludzkie odruchy Cię nie podejrzewam ciemiężycielu. I bardzo słusznie. Facet nie może być ludzki. Pani niech moich wierszy lepiej nie słucha Rymy jak u późnego Kofty, Wojaczka problemy Zawieszone w sosie wczesnego Stasiuka Dla Ciebie czynią mnie niemym. Na ławce w parku, z gilem do ziemi Siedzę i zimno mi, choć wokół maj Bez wiary , że kiedyś się zrozumiemy. powtarzam sobie: Too old to rock'n roll , too young to die Nie straszne mi gile, Wojaczka problemy maczane w egzystencji sosie my wbrew wszystkiemu razem wędrujemy gdzie ławek zielonych osie Ogrzani Stasiukiem, Koftą rozbawieni majowo sie nastroimy za młodzi na starość, na młodość za starzy spomiędzy wierszy wejrzymy wgłąb siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To ja może świece zapalę i i dupę w wieczorowe stringi przyodzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 W głąb siebie, krętymi ścieżkami jelita,pośród flory bakteryjnej i jej organellimuskani rzęskami, wspomagani wiatremniepostrzeżenie dotrzemy..niepostrzeżenie zajdziemy..albo możeniepostrzeżenie dojdziemy.. ale to chyba jednak zbyt dosłowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts