Z-35 11.10.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Oj popatrzyłam sobie u Was... Będziecie mieli święta we własnym domu!!!!!! Jeśli chodzi o bambusy w oknach - my mieliśmy raczej rolety z maty bambusowej i to cholernie prześwitywało. Przypatrzyłam się u Ciebie w dzienniku na zdjęcie i widzę, że to są żaluzje z deseczek - powinny zatem działać jaj każde inne czyli zasłaniać Pozdrawiam i zazdroszczę - Z-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Postępów zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 12.10.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 dzięki zazdrośnice mam nadzieję, że Święta już u siebie, najwyżej będziemy sikać do dziurek w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tylko wykopcie wcześniej, bo zima ma być mroźna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.10.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 hahah no to najwyżej będziemy mieć żółto za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pięknieje Wam domeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.10.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 no dzisiaj mamy juz posadzki i podbitkę na tarasie ale nie chciało mi się robić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witaj Eiremjp Tak nie wolno. Mieć nowe ładne rzeczy i nie zrobić fotek . Obiecaj poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 16.10.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 atija hej kochana miło, że wpadłaś, Panowie nam dom zamknęli i powiedzieli, że do poniedziałku zakaz wstępu więc jak tylko będę mogła wejść do środka to zrobię fotki i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 No dobrze, jesteś usprawiedliwiona Ale w poniedziałek też tu przyjdę i nie ma zmiłuj... mają być fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 17.10.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 o w mordę to muszę się postarać, uczesać włosy i umalować oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 17.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej Eiremjp, mam pytanko:Czy zbadałaś może jak będzie się starzeć wasza deska elewacyjna?Pytam, bo właśnie jestem na etapie projektowania domu, w którym część elewacji ma być zrobiona z desek. Kilka razy widziałem drewniane domy z paskudnymi elewacjami: niektóre kawałki desek były ładnego, złotego koloru, a część już spłowiała i zszarzała. Nie mam nic przeciwko szarym deskom, ale to nierównomierne, plamiste płowienie wyglądało fatalnie. Zastanawiam się więc co zrobić żeby tego uniknąć. Czy masz może jakąś wiedzę na ten temat? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 18.10.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie mam takiej wiedzy ale z tego co się orientuję to zależy od rodzaju drewna jeśli świerk to jest mniej wytrzymały a jeśli modrzew to jest drożej ale lepiej się sprawdza, my mamy modrzew. niestety nie udało mi się dzisiaj wstawić fotek bo musiałam wyjechać i jutro też będę w drodze ale się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anhas 23.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Domek z zewnątrz wygląda pięknie,prawie jak góralski.Widać staranne wykończenie.To teraz środek został. Meble w kuchni gotowe czy na wymiar?Jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 23.10.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 meble do kuchni mamy z poprzedniego mieszkania, szału nie ma ale na razie muszą wystarczyć a są w kolorze między wiśnią a calvadosem, dziękuję za pochwały, z zewnątrz wygląda naprawdę wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 14.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No gratuluje! Po wielkich zmaganiach z kredytem jak ruszylo to porzadnie. Pewnie uda sie do swiat wszystko dokonczyc. Bardzo mi sie podoba, no i jestem ciekawa ile Was to wynioslo bo chyba jedna firma pod klucz o ile dobrze pamietamPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 14.11.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 dzięki wielkie, stan deweloperski czyli bez płyty fundamentowej, papierów, oczyszczalni wyniósł nas 180600 PLN a łącznie jak na razie na wszystko wydaliśmy ok 223000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 15.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 dzięki wielkie, stan deweloperski czyli bez płyty fundamentowej, papierów, oczyszczalni wyniósł nas 180600 PLN a łącznie jak na razie na wszystko wydaliśmy ok 223000 PLN. OOOOOOOOOO, cena mnie przerazila!! Pozdrawiam, wytrwalosci w dalszych pracach zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.11.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 no nie jest aż tak źle moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 15.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Oooo Kochana to całkiem sporo Wam poszło na domek, nie spodziewałam się że już tak dużo. Zaczynam się bać o moje finanse ;( Ale za to pięknie się Wasz domek przentuje. Okna i drzwi-boskie. Bardzo podoba mi się ich wykończenie. Super. A no i co-i już nas zdążyłaś znacznie wyprzedzić. Heh. ... ale cena mnie zabiła. Ja będę miała dom dwa razy większy niż Wasz i na całość mam tylko 270.000, z czego 100.000 już poszło Moze być lipa i trzeba będzie kredytu dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts