wkwb 07.01.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Gratuluję super domku a w szczególności kuchni mam identyczną kolorystykę długo się zastawiałam skąd znam kościół z atavara i już wiem. Co tydzień tam osobiście chodzę A to dobre To znaczy, że jesteśmy sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Chodzi Ci o szafke pod tv? Jeśli tak, to szafka z IKEI z serii Besta. dokładnie o tą szafkę mi chodziło dziekuję od przeszło poł roku szukam czegos sensownego i nic. chyba muszę sie przejechać do ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A to dobre To znaczy, że jesteśmy sąsiadami? No prawie:) ja jestem z Cisia, okolice ul. Głownej jakies 600 m od szkoły ale parafia ta sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 07.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 dokładnie o tą szafkę mi chodziło dziekuję od przeszło poł roku szukam czegos sensownego i nic. chyba muszę sie przejechać do ikei. Teraz zauważyłam, że na zdjęciach salonu, które mąż umieścił nie widać, że szafka pod tv jest wisząca. Czy o taką Ci chodzi właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Teraz zauważyłam, że na zdjęciach salonu, które mąż umieścił nie widać, że szafka pod tv jest wisząca. Czy o taką Ci chodzi właśnie? innej szafki nie widzę więc chyba ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 07.01.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) innej szafki nie widzę więc chyba ta Chodziło mi o to, że ta szafka wisi na ścianie a na żadnym zdjęciu tego nie widać i nie byłam pewna czy chcesz kupić taką jak u nas, czyli wiszącą czy może stojącą na podłodze. Edytowane 7 Stycznia 2012 przez wkwb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zdecydowanie wiszącąbez problemu mozna sprzatnać pod spodem a biorąc pod uwage, że mam dziecko uczulone na kurz to raczej mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 07.01.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zdecydowanie wiszącą bez problemu mozna sprzatnać pod spodem a biorąc pod uwage, że mam dziecko uczulone na kurz to raczej mus O tak, my też ze względu na kurz chcieliśmy koniecznie wiszącą. Nawet kanapa jest nierozkładana dlatego, że pod rozkładanymi ciężko sprzatać właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 07.01.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wiatrołap. Ciasny (nawet bardzo), ale własny. http://i40.tinypic.com/2upenpu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.01.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Po lewej szafa. A po prawej? Co to za drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) http://i41.tinypic.com/npid5h.jpg Co to za wnęka przy przejściu do części praywatnej? Zaraz za drzwiami do wiatrołapu (chyba...) Na rzutach jej nie ma.... I gdzie macie drzwi do łazienki? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 08.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Po lewej szafa. A po prawej? Co to za drzwi? To drzwi do pralni. Składane na pół - taki fajny patent do ciasnych korytarzy Co to za wnęka przy przejściu do części praywatnej? Zaraz za drzwiami do wiatrołapu (chyba...) Na rzutach jej nie ma.... W tej wnęce stoi szafa (trzeba się dobrze przyjrzeć, bo trochę się kolorystycznie zlewa z kolorem ścian). To jest miejsce, gdzie w pierwotnym projekcie było WC, my z tego WC zrezygnowaliśmy żeby właśnie mieć gdzie postawić "główną" szafę z ubraniami. Bez wygospodarowania tego narożnika byłoby naprawdę krucho z "miejscem magazynowym". I gdzie macie drzwi do łazienki? Na powyższym zdjęciu to drugie licząc od prawej - pierwsze to drzwi do wiatrołapu, potem stoi szafa, o której wyżej pisałem (w tej wnęce gdzie było WC pierwotnie na projekcie), a potem są właśnie drzwi do łazienki, z korytarza części "nocnej". Edytowane 8 Stycznia 2012 przez wkwb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To drzwi do pralni. Składane na pół - taki fajny patent do ciasnych korytarzy O, nie znam. Możesz pokazac, jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 08.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 O, nie znam. Możesz pokazac, jak to działa? To są takie drzwi: http://www.pol-skone.pl/product/skladane Tu widać, jak to działa: http://andsol.blox.pl/resource/skladane.jpg Zaleta jes taka, że otwierają się na głębokość połowy szerokości otworu, czyli np. dla standardowego otworu 90 cm, "wyjeżdżają" one ok. 45 cm od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 09.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dzięki. Super sprawa takie drzwi. Do małego wiatrołapu czy spiżarni - jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 11.01.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Większość zdjęć tu umieszczonych jest beznadziejna. Niedawno zepsuł się nam aparat i nie robi już dobrych zdjęć. Niektóre przedmioty są ładne w naszym domu i jesteśmy z nich dumni, bo np. sami je doprowadziliśmy do stanu obecnego np. ława (stolik kawowy) czy stół jadalniany i namęczyliśmy się przy tym bardzo ale na zdjęciach oczywiście tego nie widać. Lubimy przedmioty z duszą dlatego wiedzieliśmy, że muszą się takie znaleźć w naszym domu. Trochę jeszcze ich przybędzie. Jest do zmiany sporo, np. oświetlenie w kuchni, holu, za jakiś czas. I jeśli jest ktoś chętny do pomocy w wyborze to poproszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XxMartaxX 12.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, już jakiś czas Cię podczytuję, coraz bardziej przekonuje sie do tego projektu Wasze wnętrza cudowne i nie zgadzam się z opiniami z wątku o kuchniach- ja bym tylko roletę zmieniła na jednolity kolor. Jak dla mnie udane połączenie tradycji i odrobiny nowoczesności. Czuję, że będę czerpać inspiracje z Twoich wnętrz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 12.01.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo. Z kryształkami w kuchni i roletą chyba mają tam rację, bo mi też nie do końca podchodzi, chociaż mąż jest innego zdania i mu się bardzo podoba jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XxMartaxX 12.01.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Z roletą może i mają racje- ja bym dała jednokolorową, szarą albo białą. Kryształki bym zostawiła Ale jak bym musiała, to zmieniłabym tylko te 3 nad blatem na jakieś delikatne halogenko-podobne w białej oprawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) W kwestii oświetlenia w kuchni - kupiłaś i wydałaś kasę, nie ma się co teraz zamęczać, że sa takie a nie inne. Chociaż widząc twój piękny żyrandol w salonie, wydawałoby się, że pójdziesz bardziej w stylizację kryształkową niż dosłowność. Coś w ten deseń:http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/00001036880522069/T/340x340/C/FFFFFF/url/lampa-wiszaca-candelabro.jpg Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts