Gość coolibeer 25.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Minęłonie dużo czasu od kiedy jestem na forum ale to wystarczyło do podjęcia takiej decyzji. Poznałem wielu wspaniałych ludzi, korzystałem z ich pomocy jak również miałem okazje pomóc innym. Najważniejsząjedną rzeczą, jaką zawdzięczam forum było danie wiary w to, że spełnieniemarzenia o wybudowaniu własnego domu uda się, będzie możliwe i tak tez sięstało. Światzmienia się zmienia się również nasze FORUM, ale ostatnio ze smutkiem muszęstwierdzić że kierunek tych zmian stał się na tyle dla mnie nie akceptowalny,że niniejszym chciałem podziękować wszystkim gorąco za wspólnie spędzonyczas i zaprosić do odwiedzenia mnie w innym zakątku Internetu. Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiami życzę wszystkiego najlepszego! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ocipiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ale w ogóle o co chodzi? I co z pączkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 25.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Coolibeer co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ociupinkę mi histerią zaleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ociupinkę mi histerią zaleciało. Widocznie sa ku temu powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No to widocznie nie wiem wszystkiego. Ale wątek KIEDYZLOTOWY znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Urzekla mnie Twoja historia. Chyba sie poplacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 25.03.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zarejestrowałeś się na tajemniczym nowym forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jakoś tak jestem przekonany, że takich osób jest więcej. I nie rejestrowali się na nowym FM, czy raczej , nowym portalu.Wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 cóż jesteśmy (?) ludźmi dorosłymi, są to nasze wybory, trza to uszanować a przede wszystkim przemyśleć sam wiem, że są chwile zwątpienia, jednakże decyzje ostateczne powinny takimi pozostać trzym cię, pozostań silny w wierze i postanowieniu ps są tacy, co się zmartwią ale i tacy,co się ucieszą kto jest zadowolony? kogo "ukarałeś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Michał przemyśl to jeszcze.Nie wyobrażam sobie że może Cię tu nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiq0 26.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 smutno....tak tu cicho....szkoda, że tak szybko po moim przyjściu się skończyło....ale rozumiem Wasze decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.03.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 30.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jestem naprawdę zdziwiona tym co się na tym forum teraz dzieje. Do niedawna wszyscy ze sobą żyli w zgodzie i się rozumieli. Teraz widzę że u koleżanki Małgoś2 całe 2 strony poświecone są na obrabianie tyłka Daggulce a osoby które były bardzo zaangażowane w życie forum odeszły i nic się nie odzywają w związku z tym na znak protestu ja również wypisuję się z forum bo niestety taka atmosfera mnie nie odpowiada. Jestem tutaj od niedawna ale wystarczyło żeby się tutaj zadomowić a z przykrością i wielkim bólem odchodzę. Dziękuje za mile spędzony czas było zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że ten exodus nie jest na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 30.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no z przykrością muszę powiedzieć,że niestety ale na zawsze:(a szkoda było tak sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tym bardziej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.03.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jestem naprawdę zdziwiona tym co się na tym forum teraz dzieje. Do niedawna wszyscy ze sobą żyli w zgodzie i się rozumieli. Teraz widzę że u koleżanki Małgoś2 całe 2 strony poświecone są na obrabianie tyłka Daggulce a osoby które były bardzo zaangażowane w życie forum odeszły i nic się nie odzywają w związku z tym na znak protestu ja również wypisuję się z forum bo niestety taka atmosfera mnie nie odpowiada. Jestem tutaj od niedawna ale wystarczyło żeby się tutaj zadomowić a z przykrością i wielkim bólem odchodzę. Dziękuje za mile spędzony czas było zajebiście Niestety, masz rację. Nie byłem zwolennikiem odejścia z forum, przeciwnie sądziłem, że to chwilowe. Ale jak poczytałem ten gnój na wątku malgos2, to mam dość. Mało kto pamięta, co pisałem po jej pierwszych postach. Nikt mi nie wierzył. Wróćcie do tego tematu, gdzie cytowałem jej pierwsze posty pełne pogardy wobec sąsiadów, wykonawców i po prostu innych ludzi. To chwilowe, przejdzie - pisali. No to poczytajcie teraz. Mnie i Redakcja i Mod ponury63 upominali, kiedy zamieściłem frywolne cytaty z innego portalu. I OK. Ale teraz jakoś nikt na to bagno nie reaguje, na którym wycierają sobie nami gęby i nie tylko. Więc dziękuję. Mogę wrócić na forum, jak tych osób nie będzie. A tu jest link do tych cytatów: http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529-1260.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.03.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że ten exodus nie jest na zawsze Też mam nadzieję, ale co mam zrobić? Nie chciałem, czekałem, myślałem, że przeczekam, ale przeczytaj sama. http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mieszkanka-malgos2,t126810-28920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts