Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TIME TO SAY GOOD BYE...

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Retro, romantyczny elektryk jesteś a tu sama proza życia :wink: Nie obrażaj się na forum, tu sa ludzie, jak wszędzie indziej. Przecież w realu też nie wszystkich lubisz i szanujesz a przecież nie wychodzisz z pokoju, jak wejdzie ktoś niemiły :D

Retro, romantyczny elektryk jesteś a tu sama proza życia :wink: Nie obrażaj się na forum, tu sa ludzie, jak wszędzie indziej. Przecież w realu też nie wszystkich lubisz i szanujesz a przecież nie wychodzisz z pokoju, jak wejdzie ktoś niemiły :D

Retro się nie obraził - wkurzył się tylko nielekko - podobnie jak ja.........

Gość coolibeer

Pisałem wiele razy na priv i dalej mam tu konto więc piszę teraz oficjalnie.

Zgodnie z Regulaminem i punktem 3.5 Proszę o usunięcie mego profilu z tego forum. Dziękuję i może to poskutkuje. Pozdrawiam

Gość coolibeer
Słuchaj napisałem raz cisza drugi raz cisza za trzecim razem dostałem odpowiedź ale dalej cisza. Kolejne 2 razy cisza. To jest jedno kliknięcie myszą. We wtorek napiszę pismo wrzucę do koperty i za potwierdzeniem odbioru wyślę do redakcji mam nadzieje że to może pomoże :)

I na mnie przyszła kolej .

Nadszedł czas kiedy wiem na pewno,

że nie jestem w stanie już nic więcej pozytywnego dać z siebie temu forum ,

i to forum nie jest w stanie dać mnie już nic pozytywnego.

Z wielu powodów.

Chcę na koniec bardzo podziękować forumowiczom :

- za wiedzę, mnóstwo dobrych rad i wskazówek które pomogły mi wybudować dom ,

- za wsparcie i życzliwość w trudnych chwilach - także tych „życiowych” ,

- za możliwość osobistego Was poznania – niezapomniane chwile i niezapomniane osoby,

- za wiele pozytywnych emocji,

- za konstruktywną krytykę,

- za pogaduchy przy kawie i nie tylko,

- za wiele innych rzeczy których nie sposób wymienić a które sprawiły , że spędziłam z Wami 4 lata swojego życia – które zawsze będę wspominać z łezką w oku.

Będzie mi Was bardzo brakowało.........

I pamiętajcie ….. to Wy tworzycie to forum …...

I na mnie przyszła kolej .

Nadszedł czas kiedy wiem na pewno,

że nie jestem w stanie już nic więcej pozytywnego dać z siebie temu forum ,

i to forum nie jest w stanie dać mnie już nic pozytywnego.

Z wielu powodów.

Chcę na koniec bardzo podziękować forumowiczom :

- za wiedzę, mnóstwo dobrych rad i wskazówek które pomogły mi wybudować dom ,

- za wsparcie i życzliwość w trudnych chwilach - także tych „życiowych” ,

- za możliwość osobistego Was poznania – niezapomniane chwile i niezapomniane osoby,

- za wiele pozytywnych emocji,

- za konstruktywną krytykę,

- za pogaduchy przy kawie i nie tylko,

- za wiele innych rzeczy których nie sposób wymienić a które sprawiły , że spędziłam z Wami 4 lata swojego życia – które zawsze będę wspominać z łezką w oku.

Będzie mi Was bardzo brakowało.........

I pamiętajcie ….. to Wy tworzycie to forum …...

Kurcze, szkoda,że odchodzicie...............kto mnie tak konstruktywnie opierniczy, hehheheee Odemnie to się za dużo nie nauczyłaś..........

Normalnie kicha się zrobiła, jeszcze te nowe forum! tfuuu!! na kota urok.

Narazie chyba też sobie zrobię przerwę z forum.....

PS. Kulka-daggulka ............te dorsze aktualne :)))))) i pozdro dla krzaczka!

Daggulka, miałam nic nie pisać, ale jednak.

Najbardziej ciekawe jest odchodzenie na raty.

Że niby już idę, ale czy grosze jeszcze wtrącę i opiszę wszem i wobec, że odchodzę, odchodzę, odchodzę.

Czemu to słyżyć ma. Pojąć nie mogę.

Może jednak liczy się na histeryczny głos tłumu, nadzieję się ma na szumne i tłumne nie odchodź.

Cóż, cisza, nikt nie płacze, nikt się wieszać nie chce, to pójde jeszcze do innego wątku, i tam ogłoszę. Odchodzę, odchodzę.

Cholera tam też nikt spazmów nie dostaje.

Trochę głupio, ale slowo się rzekło i iść trzeba.

Trzymaj się Daga.

Przepraszam że nie płaczę.

Luudziee, to tylko forum :-))

Edytowane przez kuleczka

Daggulka, miałam nic nie pisać, ale jednak.

Najbardziej ciekawe jest odchodzenie na raty.

Że niby już idę, ale czy grosze jeszcze wtrącę i opiszę wszem i wobec, że odchodzę, odchodzę, odchodzę.

Czemu to słyżyć ma. Pojąć nie mogę.

Może jednak liczy się na histeryczny głos tłumu, nadzieję się ma na szumne i tłumne nie odchodź.

Cóż, cisza, nikt nie płacze, nikt się wieszać nie chce, to pójde jeszcze do innego wątku, i tam ogłoszę. Odchodzę, odchodzę.

Cholera tam też nikt spazmów nie dostaje.

Trochę głupio, ale slowo się rzekło i iść trzeba.

Trzymaj się Daga.

Przepraszam że nie płaczę.

Luudziee, to tylko forum :-))

Ja się tradycyjnię nie zgodzę.....................jej prawo "odchodzić " nawet na raty. Czy nigdy się nie obejdzie na tym forum bez "kąśliwych uwag"?

Osobiście będzie mi daggulki brakowało. Za to bym kilku innym forumowiczom "kopa zapodał" hehheheheheee i nie robię z tego afery.........

stuku-puku - prawo Dagi odchodzic na raty (chyba jednak tak naprawde odejsc nie chce) , ale i prawo kuleczki, zauwazyć, ze odchodzenie w wielu watkach lekko histeria traci i - co tu duzo mowic - irytujace jest :) Chce kobitka odejsc - Jej prawo, nie chce - nikt Jej nie wyrzuca przeciez. Ale po co, no po co w kazdym niemal zakatku forum nekrologi zostawiac??? I powtorze za kulka - ludzie - to tylko forum :)

Zosiu - ja to nawet odwrotnie - ciemiezona sie czuje przez to wieczne opoznienie:mad: Naustawialam se w profilu roznych roznosci i teraz nijak na wlasnym monitorze, we wlasnym komputerze nie moge drogi do domu , znaczy sie do wewatka znalezc. I jeszcze wyswietlaja mi sie posty od gory do dolu. No a ja poor blondina nie wiem, co i gdzie poprzestawialam. No ale...zawsze cos., zawsze cos...To o czem Wy tak tutaj....? Edytowane przez anSi
no qrcze, a costa takie ciekawe?

AnSi - może przywróć ustawienia fabryczne ;) :)

Poza tym - od góry do dołu brzmi całkiem sensownie .

Brakuje mi takiej buźki z wywijającymi oczami - ta nowa mi nie pasuje.

Zastanawiam się czy aby nie powiedzieć goodbye - ale jeszcze nie mówię ;)

A tak po prawdzie to o Tobie gadaliśmy :)