anSi 31.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Retro, a nie lepiej odpuscic - nie karmione samo padnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Retro, romantyczny elektryk jesteś a tu sama proza życia Nie obrażaj się na forum, tu sa ludzie, jak wszędzie indziej. Przecież w realu też nie wszystkich lubisz i szanujesz a przecież nie wychodzisz z pokoju, jak wejdzie ktoś niemiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Retro, a nie lepiej odpuscic - nie karmione samo padnie... padnie co mądre - co głupie po prostu zdechnie - mówiąc w podobnym językiem jakim posługują sie poniektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Retro, romantyczny elektryk jesteś a tu sama proza życia Nie obrażaj się na forum, tu sa ludzie, jak wszędzie indziej. Przecież w realu też nie wszystkich lubisz i szanujesz a przecież nie wychodzisz z pokoju, jak wejdzie ktoś niemiły Retro się nie obraził - wkurzył się tylko nielekko - podobnie jak ja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Coolibeer zostań, kto ze mną na dorsza popłynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Pisałem wiele razy na priv i dalej mam tu konto więc piszę teraz oficjalnie. Zgodnie z Regulaminem i punktem 3.5 Proszę o usunięcie mego profilu z tego forum. Dziękuję i może to poskutkuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Cooliber, a może zamiast histeryzować nadal publicznie, napisz priva do Redakcji. Mnie zawsze odpisywano, więc może i Tobie się powiedzie. Albo oficjalne pismo ewentualnie petycję. W razie czego zawsze zostaje Ci Strasburg, także nie pękaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.04.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Słuchaj napisałem raz cisza drugi raz cisza za trzecim razem dostałem odpowiedź ale dalej cisza. Kolejne 2 razy cisza. To jest jedno kliknięcie myszą. We wtorek napiszę pismo wrzucę do koperty i za potwierdzeniem odbioru wyślę do redakcji mam nadzieje że to może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 I na mnie przyszła kolej .Nadszedł czas kiedy wiem na pewno, że nie jestem w stanie już nic więcej pozytywnego dać z siebie temu forum , i to forum nie jest w stanie dać mnie już nic pozytywnego.Z wielu powodów. Chcę na koniec bardzo podziękować forumowiczom :- za wiedzę, mnóstwo dobrych rad i wskazówek które pomogły mi wybudować dom ,- za wsparcie i życzliwość w trudnych chwilach - także tych „życiowych” ,- za możliwość osobistego Was poznania – niezapomniane chwile i niezapomniane osoby,- za wiele pozytywnych emocji,- za konstruktywną krytykę,- za pogaduchy przy kawie i nie tylko,- za wiele innych rzeczy których nie sposób wymienić a które sprawiły , że spędziłam z Wami 4 lata swojego życia – które zawsze będę wspominać z łezką w oku. Będzie mi Was bardzo brakowało......... I pamiętajcie ….. to Wy tworzycie to forum …... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.04.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 I na mnie przyszła kolej . Nadszedł czas kiedy wiem na pewno, że nie jestem w stanie już nic więcej pozytywnego dać z siebie temu forum , i to forum nie jest w stanie dać mnie już nic pozytywnego. Z wielu powodów. Chcę na koniec bardzo podziękować forumowiczom : - za wiedzę, mnóstwo dobrych rad i wskazówek które pomogły mi wybudować dom , - za wsparcie i życzliwość w trudnych chwilach - także tych „życiowych” , - za możliwość osobistego Was poznania – niezapomniane chwile i niezapomniane osoby, - za wiele pozytywnych emocji, - za konstruktywną krytykę, - za pogaduchy przy kawie i nie tylko, - za wiele innych rzeczy których nie sposób wymienić a które sprawiły , że spędziłam z Wami 4 lata swojego życia – które zawsze będę wspominać z łezką w oku. Będzie mi Was bardzo brakowało......... I pamiętajcie ….. to Wy tworzycie to forum …... Kurcze, szkoda,że odchodzicie...............kto mnie tak konstruktywnie opierniczy, hehheheee Odemnie to się za dużo nie nauczyłaś.......... Normalnie kicha się zrobiła, jeszcze te nowe forum! tfuuu!! na kota urok. Narazie chyba też sobie zrobię przerwę z forum..... PS. Kulka-daggulka ............te dorsze aktualne ))))) i pozdro dla krzaczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Daggulka, miałam nic nie pisać, ale jednak. Najbardziej ciekawe jest odchodzenie na raty. Że niby już idę, ale czy grosze jeszcze wtrącę i opiszę wszem i wobec, że odchodzę, odchodzę, odchodzę. Czemu to słyżyć ma. Pojąć nie mogę. Może jednak liczy się na histeryczny głos tłumu, nadzieję się ma na szumne i tłumne nie odchodź. Cóż, cisza, nikt nie płacze, nikt się wieszać nie chce, to pójde jeszcze do innego wątku, i tam ogłoszę. Odchodzę, odchodzę. Cholera tam też nikt spazmów nie dostaje. Trochę głupio, ale slowo się rzekło i iść trzeba. Trzymaj się Daga. Przepraszam że nie płaczę. Luudziee, to tylko forum ) Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Daggulka, miałam nic nie pisać, ale jednak. Najbardziej ciekawe jest odchodzenie na raty. Że niby już idę, ale czy grosze jeszcze wtrącę i opiszę wszem i wobec, że odchodzę, odchodzę, odchodzę. Czemu to słyżyć ma. Pojąć nie mogę. Może jednak liczy się na histeryczny głos tłumu, nadzieję się ma na szumne i tłumne nie odchodź. Cóż, cisza, nikt nie płacze, nikt się wieszać nie chce, to pójde jeszcze do innego wątku, i tam ogłoszę. Odchodzę, odchodzę. Cholera tam też nikt spazmów nie dostaje. Trochę głupio, ale slowo się rzekło i iść trzeba. Trzymaj się Daga. Przepraszam że nie płaczę. Luudziee, to tylko forum ) Ja się tradycyjnię nie zgodzę.....................jej prawo "odchodzić " nawet na raty. Czy nigdy się nie obejdzie na tym forum bez "kąśliwych uwag"? Osobiście będzie mi daggulki brakowało. Za to bym kilku innym forumowiczom "kopa zapodał" hehheheheheee i nie robię z tego afery......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 stuku-puku - prawo Dagi odchodzic na raty (chyba jednak tak naprawde odejsc nie chce) , ale i prawo kuleczki, zauwazyć, ze odchodzenie w wielu watkach lekko histeria traci i - co tu duzo mowic - irytujace jest Chce kobitka odejsc - Jej prawo, nie chce - nikt Jej nie wyrzuca przeciez. Ale po co, no po co w kazdym niemal zakatku forum nekrologi zostawiac??? I powtorze za kulka - ludzie - to tylko forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 [. Ale po co, no po co w kazdym niemal zakatku forum nekrologi zostawiac??? I powtorze za kulka - ludzie - to tylko forum Ufff! Szkoda, bo Cię tak realnie polubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Co nie zmienia faktu, ze to tylko forum W realu moglbys mnie polubic jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 W realu moglbys mnie polubic jeszcze bardziej I tego właśnie się obawiam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 też bym się obawiała , bo AnSi w realu jest nawet jeszcze bardziej Jakaś schizma się tu odbyła , dopiero załapałam. Coś zapóźniona jestem przez to uciemiężenie świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Zosiu - ja to nawet odwrotnie - ciemiezona sie czuje przez to wieczne opoznienie:mad: Naustawialam se w profilu roznych roznosci i teraz nijak na wlasnym monitorze, we wlasnym komputerze nie moge drogi do domu , znaczy sie do wewatka znalezc. I jeszcze wyswietlaja mi sie posty od gory do dolu. No a ja poor blondina nie wiem, co i gdzie poprzestawialam. No ale...zawsze cos., zawsze cos...To o czem Wy tak tutaj....? Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez anSi no qrcze, a costa takie ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 też bym się obawiała , bo AnSi w realu jest nawet jeszcze bardziej No , to ja również tym mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 AnSi - może przywróć ustawienia fabryczne Poza tym - od góry do dołu brzmi całkiem sensownie . Brakuje mi takiej buźki z wywijającymi oczami - ta nowa mi nie pasuje. Zastanawiam się czy aby nie powiedzieć goodbye - ale jeszcze nie mówię A tak po prawdzie to o Tobie gadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts