anSi 06.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Bardziej...mocniej...czy to pod paragrafy jakies nie podpada:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Poza tym - od góry do dołu brzmi całkiem sensownie . ... No przeciez mowie, ze wszystko mi sie po...przestawialo Chcialam napisac, ze posty to mi sie wyswietlaja od dolu do gory i jeszcze od prawej do lewej. Tak se dobrze zrobilam. A Ty Zosiu good bye jeszcze nia gadaj - na lajbie dzisiaj impreza - jesli tylko dode wpisowe przytarga No i jeszcze chcialam dodac, zebysta w koncu ze mnie zeszli :) ( tez mi brak wywroconych oczęt) Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez anSi znowu??? ciekawosc pierwszy stopien.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No tak, wiedziałam, że mnie nikt realnie nie lubi buuu... Kulka, to tylko forum, come on! anSi, a może Ty zwyczajnie odwrotnie patrzysz, może masz laptoka do góry nogami hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.04.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No tak, wiedziałam, że mnie nikt realnie nie lubi buuu... Kulka, to tylko forum, come on! O w mordę! Jak ja Cię lubię, nie masz pojęcia. Aż mi real sztywnieje a wirtual mięknie. Jak zrobisz goodbye, to zażyję z rozpaczy całą garść tych pięknych emotikonów i zejdę na zatwardzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O w mordę! Jak ja Cię lubię, nie masz pojęcia. Aż mi real sztywnieje a wirtual mięknie. Na to jest rada. Trzeba zmienić pozycję przy pisaniu, bo jak się tak na dłużej znieruchomieje to krew źle krąży. W efekcie coś drętwieje a innego coś zesztywnieć potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O w mordę! Jak ja Cię lubię, nie masz pojęcia. Aż mi real sztywnieje a wirtual mięknie. Jak zrobisz goodbye, to zażyję z rozpaczy całą garść tych pięknych emotikonów i zejdę na zatwardzenie. Oł lord!!! Nie czyńże tego. W razie zaparcia zażyj parówki pszennej w panierze z krakersów. Jak nie pomoże to zostają Ci już tylko devolaje do dziabania łyżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oł lord!!! Nie czyńże tego. W razie zaparcia zażyj parówki pszennej w panierze z krakersów. Jak nie pomoże to zostają Ci już tylko devolaje do dziabania łyżką Względnie, niech próbuje rozchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Na to jest rada. Trzeba zmienić pozycję przy pisaniu, bo jak się tak na dłużej znieruchomieje to krew źle krąży. W efekcie coś drętwieje a innego coś zesztywnieć potrafi. Mistrzu!Jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No przeciez mowie, ze wszystko mi sie po...przestawialo Chcialam napisac, ze posty to mi sie wyswietlaja od dolu do gory i jeszcze od prawej do lewej. Tak se dobrze zrobilam. A Ty Zosiu good bye jeszcze nia gadaj - na lajbie dzisiaj impreza - jesli tylko dode wpisowe przytarga cholerka baładzo, ale to bałdzo przepraszam za wczoraj, ale zaczęłam się edukować kto, gdzie i dlaczego poszeł i tak mi zeszło ze już na łajbe nie dałam rady. Chyba się zresztą wolno edukuję, bo dzisiaj przesiedziałam dalsze 2 godz. na róznych wewontkach, robota odłogiem leży, ale nareszcie wiedze posiadam. Tylko jak już ją posiadłam to myślę, że mi ona do niczego nie potrzebna:no:. wpisowe nadal posiadam, więc we wolnej chwili przytargam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.04.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czy mnie ktoś może , tak prostymi słowami, jak chłop krowie na miedzy , wyjaśnić o co chodzi ? nie zaglądałam przez czas dłuższy a teraz to forum tak ciężko muli że nie jestem w stanie sama znależć dokąd wszyscy idą ,i dlaczego ? co to za afera o której tyle się tu mówi ? oświećcie mnie , prooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie martw się. Ja też nie wiem o co biega, ale widzę, że wszyscy się żegnają, to choć pomacham... ale tylko słownie, bo nie umiem żadnych emotków znaleźć... Jak to mówią - coś się kończy, coś się zaczyna... ot internetowe społeczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.04.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czy mnie ktoś może , tak prostymi słowami, jak chłop krowie na miedzy , wyjaśnić o co chodzi ? Proszę bardzo! A kaj ty leziesz na pańskie, bydle jedno, żryj trawę na miedzy krasula, nastąp się łaciata i nie rycz. Prawda, że proste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie takie proste jak ci się wydaje............ znaczy ,ktoś komuś wlazł w szkodę ??? czy sugerujesz że ja się pcham na pańskie ? nie dało by się jeszcze prościej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ... Jak to mówią - coś się kończy... ot internetowe społeczności... Nic sie nie konczy, bo u mnie dopiero sie zaczelo...tak mnie wciaglo Kulka zagladlam swojemu laptopu w prostu oczy- u niego OK, a posty na forum nadal od tylu czytam. Chyba arabskiego sie naucze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hmmm może być problem , żeby jeszcze prościej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Sprobuje wyreczyc kolege - chodzi o to, aby jezyk gietki...znaczy sie, nie ma sie co przejmac, trzeba sie obejmac. Mozna sie tez napic. Dode juz w pasach startowych. Ja tez, bo Veroniowke listonosz piekny i mlody doreczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ..., ale nareszcie wiedze posiadłam. Tylko jak już ją posiadłam to myślę, że mi ona do niczego nie potrzebna:no:. ... Tak w ogole....bardzo ta mysl spodobala mi sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie takie proste jak ci się wydaje............ znaczy ,ktoś komuś wlazł w szkodę ??? czy sugerujesz że ja się pcham na pańskie ? nie dało by się jeszcze prościej ? Myślę, że to jednak grząskie rejony są. Nie żeby od razu pańskie, ale bagniska takie że ho ho. Lepiej lichu w oczy nie zaglądać, anSi już laptokowi zaglądneła w ślepia i teraz nad arabskim siedzi. Boszzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziewczynki, jak ja Was lubię, że Wy zawsze tak mi humor poprawicie... Taka refleksja mnie naszła - czy Arabowie odwracają swoje laptoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Słyszałam, że obracają baby, kozy nawet.Ale żeby laptoki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts