dode 07.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czy mnie ktoś może , tak prostymi słowami, jak chłop krowie na miedzy , wyjaśnić o co chodzi ? nie zaglądałam przez czas dłuższy a teraz to forum tak ciężko muli że nie jestem w stanie sama znależć dokąd wszyscy idą ,i dlaczego ? co to za afera o której tyle się tu mówi ? oświećcie mnie , prooooszę ja pare godzin zarwałam, żeby się wszystkiego dowiedzieć, a Ty byś chciała tak na łatwiznę. Tez ostatnio mało tu byłam i braki w edukacji miałam. I myślę, że gdyby inni też przygotowaniami do świąt się zajeli , to i afery by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.04.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dosyć już tych wyznań proszę , bo się jakoś odrzucona czuję ? kaj zaret a - iSnA Spróbuj jednak lustro przed laptokiem postawić - bo bardzo powoli się do Ciebie pisze , chociaż z obracaniem może jest ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ansi Ty z tym od prawa do lewa to poważnie, czy tylko posty w odwrotnej chronologii masz?!?!?!?!Bo jak posty w odwrotnej to w profilu się ustawia, już zaglądam.....w profilu masz zaawansowane ustawienia w lewym dolnym rogu, potem zaawansowane ustawienia i tam jest opcja wyświetlania tematów:yes:, a jeśli to nie to to bez mojego wpisowego tego nie rozbierze:cool:, ale to może już na łajbie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 AnSi ,kochana (pomimo spięć naszych) błagam,zdejmij choć turban z głowy bo w dzisiejszych czasach,no wiesz....licho nie śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja już zaklepawszy kącik blisko kambuza, coby potem za daleko nie trzeba szukać było. Zosiu, Ty to jednak bardzo jesteś inteligentna, że umiesz tak po arabsku pisać. Ja będę musiała chyba robaka zalać, że wszystko tak zwyczajnie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 AnSi ,kochana (pomimo spięć naszych) błagam,zdejmij choć turban z głowy bo w dzisiejszych czasach,no wiesz....licho nie śpi;) :rotfl: byłam pewna, ze piszesz, zdejmij chociaż buty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :rotfl: byłam pewna, ze piszesz, zdejmij chociaż buty:lol2: Ja tam w skarpetach.Jak zawsze:) nie widzę emotków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 w zaawansowanej edycji są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ? kaj zaret a - iSnA ... Kiedy moj laPtok sie nawrocil byl i po ludzkiemu teraz nadaje Melduje, ze dokonano ogledzin peciny mej i stwierdzono, ze do sesji foto nie nadaje sie, bo opaska za słabo wyprofilowana i zamiast lydki zgrabnej i powabnej kartofla przypomina:cry: A..i na sztandarze powiewac nie moze, bo za mocno dociazona Ide czytac Arabach, bo cos czuje, ze o mnie gadaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 w zaawansowanej edycji są dobrze, ze nie w zaawansowanej ciazy, po tym, jak rzeczony Arab laptoka wyobracal Chcialam tez nadmienic, ze sciagnelam juz wszystko, nie tylko. turban - do nauki arabskiego. Teraz tylko Araba rasowego mi trza, bedziem po grzskim terenie stapac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Słyszałam, że obracają baby, kozy nawet. Ale żeby laptoki:cool: Boszzz....dopiero doczytalam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To jeszcze lepiej ze taka bania spuchnięta.Będzie działac na wyobraźnię w słusznej sprawie, przeciw ciemieżeniu.iSna! DPS, a ja mam bardzo przystojnego Araba w rodzinie i to niemal najbliższej.Stąd wiem, ze habibida to jest moja ukochana, a nare to jest plomień, a i jeszcze bajta, czyli jajka.Fajnie nie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Boszzz....dopiero doczytalam:jawdrop: to może się jednak szybo ubierz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ... iSna! ... A teraz to w jakims narzeczu czy dialekcie? No, nie nadazam z tymi naukami od konca Stąd wiem, ze habibida to jest moja ukochana, a nare to jest plomień, a i jeszcze bajta, czyli jajka. Fajnie nie:cool: Teraz w koncu wiem, dlaczego taki jeden ciagle habibi powtarzal, gdy jednego razu w Egipcie bylam. Wiem, wiem..kazdej tak pewnie powtarzal, Ale czy habibi i habibida to to samo?? Bajta mi sie podobaja..bo sie fajnie rymuje dode - Ty to madra kobita jestes...i ....chyba masz racje z tym ubieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A teraz to w jakims narzeczu czy dialekcie? No, nie nadazam z tymi naukami od konca Teraz w koncu wiem, dlaczego taki jeden ciagle habibi powtarzal, gdy jednego razu w Egipcie bylam. Wiem, wiem..kazdej tak pewnie powtarzal, Ale czy habibi i habibida to to samo?? chyba tak, bo mój szwagier też tak mówi do siostry mej, habibi, czyli kochanie chyba!!! OMG anSi, on sie w Tobie normalnie kochał ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dode - Ty to madra kobita jestes...i ....chyba masz racje z tym ubieraniem na łajbie czekam sama samiusienka. wilki tu jakieś ganiaja, wędzonką w nie rzucac muszę, ubieraj się szybko i dawaj, bo samej mi przyjdzie pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 robicie kupę w emocjonalnie zaangażowanym wątku, chyba niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O jest i pan porządkowy.Też uważam, że ludzkie pojęcie przechodzi co się tu wyrabia.Zbiorowe robienie kupy. a fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) ulegasz wpływom, ulegasz modom, ulegasz.... Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Barbossa o znikło, no ale jest nasz SuperMod, co prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O jest i pan porządkowy. Też uważam, że ludzkie pojęcie przechodzi co się tu wyrabia. Zbiorowe robienie kupy. a fu to fu nawet jest i bardzo cóż, można i tak, tylko po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts