kuleczka 07.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale jesteś tajemniczy, te wielokropki szczególnie przydają Ci wdzięku.Może napisz wiersz o tym co Cię dręczy.Bo tak tylko dokładasz do niepotrzebnego robienia kupy.a to tylko mały kozi bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a co mnie może męczyć w tym wieku, zatwierdzenie i tylepodziwiam Twą nadaktywność w dobie przemian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 umiesz tak po arabsku pisać. Ja będę musiała chyba robaka zalać, że wszystko tak zwyczajnie robię. to lata studiów Depsiu - wejrzyj w siebie , znajdziesz zapewne niezwykłe rzeczy , a w sprawie robaka to i ja chętnie dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 to lata studiów Depsiu - wejrzyj w siebie , znajdziesz zapewne niezwykłe rzeczy , a w sprawie robaka to i ja chętnie dołączę Zosiu, ja bym tez wejrzała, ale bojaźń jakąś czuję przed nieznanym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 W sprawie robaka to i ja chetna. W sprawie kupy - to w kupie razniej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.04.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 robicie kupę w emocjonalnie zaangażowanym wątku, chyba niepotrzebnie zła interpretacja. trzymamy tutaj zaangażowaną wartę . chociaż bez sztandaru, niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ...bo sztandary, jak ogary...poszły w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 musita poczet ustalić i sztandar wnieść, ustalony jest, ino pewno hafciarki sie zbiesiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 W lesie drzewca szukaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A tak w ogole to nie chcemy tutaj zadnych sztandarów ani pocztów ani nawet listonoszy..My zaangazowana, ale niezrzeszona warte pelnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Żeby było w porządku, robię kupę w poważnym nastroju i zaangażowana emocjonalnie. W końcu to moje pierwsze w życiu zbiorowe robienie kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 I jeszcze za radą Zosi wejrzałam w siebie - tfu, na co mi to było...Teraz to już na pewno okazało się, że muszę zalać robaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.04.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale tak z samego rana?!?!?!?to może lepiej głodem go, głodem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 DPS -iu i po co Ci to bylo...nieswiadomosc cnota, a teraz do wieczora z zalewaniem trzeba czekac, zeby powage miejsca uszanowac i sluzbom porzadkowym sie nie narazic dode - ja to mysle, ze nie tylko glodem, ale nawet sila i godnosciom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Targają mną rozterki, albowiem bogate życie wewnętrzne domaga się uwagi... Idę się napić.Herbaty, może się uda zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Taki temat prawie jak klub AA- dla tych co się poddają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Targają mną rozterki, albowiem bogate życie wewnętrzne domaga się uwagi... Idę się napić. Herbaty, może się uda zalać. I jak Depsia, zalałaś w cholere, czy jeszcze żywion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dołączam do Coolibra. To nowe forum mnie odrzuca od siebie .. Nie wiem, nie jestem w stanie się do niego przyzwyczaić .. Jakby co to można słać PW - wiadomości przyjdą na moją skrzynkę pocztową, odpowiem w miarę możliwości PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 I jak Depsia, zalałaś w cholere, czy jeszcze żywion? Wyglada na to, ze DPS-ia tez good-bye powiedziala i na lajbe sie wyniosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts