Regand 28.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, Dawno temu robiąc remont zburzyliśmy ścianę między kuchnią i salonem i w kafelkach wpuściliśmy prowadnice by postawić przesuwaną ścianę jednak nie starczyło czasu na dokończenie wszystkiego. Macie jakiś pomysł jak teraz najlepiej rozwiązać sprawę z tą przesuwaną ścianą? Nie chce nic szklanego, żadna harmonijka, tylko proste rozwiązanie nie kosztujące majątek. Ściana ma tylko oddzielać w razie potrzeby a nie ma być jakoś wielce dźwiękochłonna itd. Szukałem jakiejś firmy we Wrocławiu ale coś ciężko idzie http://www.regand.com/scianka1.jpg Prowadnica w podłodze: http://www.regand.com/scianka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 28.03.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 może poprostu dzwi od szaf typu komandor?jeśli nie chesz kupować w komandorze to znajdz w okolicy j producenta frontów u mnie to kornix podaje sie wymiary i kolor a oni wycinają taki kawałek płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regand 30.03.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Bylem dzisiaj w Komandorze to za tego typu drzwi przesuwane chcą około 2500zl, ale myśle, ze znajde gdzies to taniej:)A raczej mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 30.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Bylem dzisiaj w Komandorze to za tego typu drzwi przesuwane chcą około 2500zl, ale myśle, ze znajde gdzies to taniej:) A raczej mam nadzieje znajdziesz napewno taniej moj tesc robil szafy typu komandor i kupowal przycinane na wymiar plyty za wszystko zaplacil 1 tys a w komandorze za to samo chceli 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.03.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 zasłony panelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 31.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 kiedyś widziałam takie lekkie przepierzenia przypominające ścianki japońskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts