Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W zasadzie, to nie wiem co słychać.

Raz tłumaczą z angielskiego na polski, a jak już przetłumaczyli, to teraz wracają i tłumaczą z polskiego na angielski.

Oczopląsu od tego dostałem i na słuch „misie” rzuciło.

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zwiększono wielkość skrzynek priwów - do 120 wiadomości

A wiesz, że to bzdura o tych skrzynkach?

Ja mam 69 wiadomosci, nie mogę wejść do własnej skrzynki bo jest przepełniona

Teraz już wiem, wtedy jeszcze nie - stąd było moje pytanie "w którym miejscu bzdura".

Zawierzyłem ustawieniom, które widziałem "na własne oczy", a w rzeczywistości skrzynka do dzisiejszego wczesnego popołudnia mieściła ledwo 50 wiadomości*.

Przepraszam za nieświadome wprowadanie w błąd.

* Plusem nowego forum jest to, że w przypadku zapełnienia skrzynki automat wysyła do nas maila z informacją o konieczności zrobienia miejsca

Niektórzy mają problem z czyszczeniem skrzynki ;)

Trzeba wejść w dany folder, zaznaczyć - jeśli wszystkie wiadomości, to na ciemniejszej belce

można też zaznaczać pojedyncze priwy - 'ptaszkując' kwadracik przy danej wiadomości

priw1.jpg

Potem trzeba zjechać na dół strony, pod listę wiadomości i z rozwijanego menu wybrać zadanie; zaznaczone priwy można przed skasowaniem zapisać

priw2.jpg

Joshi zwróciła na to uwagę jakiś czas temu, że trzeba - jak w skrzynce mailowej - dokonać odpowiednich ustawień w "Ustawienia" > "Zaawansowane ustawienia" > "Przysyłanie informacji i powiadomień" i tam przy "Wiadomości wysłane" zaznaczyć "Zachowaj kopię wysyłanych wiadomości w mojej skrzynce nadawczej"

• 1 month później...