filemon77 30.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam,w nowo otwartym centrum meblowym w Wawie na Jagiellońskiej spotkałam się z panelami gipsowymi na ścianę. Oprócz firmy Loft System http://www.loftsystem.pl/ nie znalazłam nikogo kto by to produkował. Znacie te produkty? Innych producentów? Inne wzory? Niemożliwe żeby była tylko jedna firma to produkująca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tu robia podobne rzeczy z plastiku: http://www.decorativos.pl/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 31.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Filemon, a wiesz może jakie są ceny tych paneli loft system?Na stronie www wyglądają super, na żywo również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneet 31.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ja we wrzesniu widziałam takie paneleale nie wiem czydokładnie tej firmy w cenieponad 500 zł za m2:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon77 10.04.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzięki Malgos2 Judka- Loft System ma konto na allegro, jeden panel kosztuje ok 70zł http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15275863 tanio nie jest za kawałek gipsu, no ale płaci się przecież za dezajn Dlatego proszę o więcej, wiecej! Na pewno są jeszcze jakieś firmy bo nie znalazłam jeszcze wzoru podpatrzonego na Jagiellońskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Znalazłam jeszcze taką stronkę:http://www.totalstone.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 tu jeszcze http://sklep.cameleo.poznan.pl/c,pl,23_40,3,1,0,long,panele+3d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marbleous 30.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Producentem Paneli gipsowych 3D jest firma Dunes. Z opinii klientów wynika że się podoba. Ale oceńcie sami. http://www.dunes.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Zastanawiam się, jak to się odkurza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.08.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Elfir dizajnu nie odkurza się tylko podziwia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Miałam już prawie zamawiać panele loft design, ale zrezygnowałam - na moją ścianę wyszły 2 tysiące. No i to odkurzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 31.08.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi się niezmiernie podobają ale jak sobie pomyślę jak będą wyglądały po pół roku to już mi się odechciewa Kto, by to czyścił??!! Mały kawałek, jako mało dekoracja ok. ale cała ściana - w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa75 30.05.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) [reklama debiutanta - usunięto] Edytowane 30 Maja 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszka_684 01.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) [reklama debiutanta - usunięto] Edytowane 2 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodownia 15.06.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej, kupiłam te panele jakieś pół roku temu i muszę powiedzieć, że wybór był trafny. Może nie najtańsze, ale jaki efekt! Jeśli chodzi o kurz, to wystarczy że miotełką do kurzu przetrę i jest ok a od czasu do czasu środkiem do kurzu i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika Matuszek 22.10.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Właśnie przymierzamy się do remontu mieszkania i też zamarzyły mi się takie panele na jednej ze ścian w salonie... ktoś z Was się zdecydował? A jak ma się sprawa usuwania takich paneli, gdy już przestaną mi się podobać? Trochę się obawiam, że za jakieś 10 lat mogą się stać czymś na kształt niechcianego tatuażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sachiko93 09.05.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Skoro ma to być inwestycja na długie lata, to warto zaopatrzyć się w Panele dobre jakościowo, a tu niestety z doświadczenia wiem, że im tańszy materiał, tym jakość niższa. W domu mam panele w kilku miejscach. Nie ma takiej reguły, która mówiłaby, że muszę je mieć na całej ścianie, czy też nie mogę ich mieć na jednej, dwóch, czy połowie. Panele 3D można bez problemu łączyć i malować. Ja zamawiałem na [spam] bo takie mi poleciło kilka osób i szczerze muszę przyznać, że nie żałuję. Solidne wykonanie, cena stosunkowo niewielka jak za taką jakość. Każdy może sobie wejść i obejrzeć galerię, wzorów jest dużo, a co ważne - są bezproblemowe w montażu. Edytowane 9 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 11.05.2016 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 No nie wiem, do mnie jakoś nie przemawiają takie "ozdoby" i w dodatku mało praktyczne mi się wydają. No ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sachiko93 13.05.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) No nie wiem, do mnie jakoś nie przemawiają takie "ozdoby" i w dodatku mało praktyczne mi się wydają. No ale co kto lubi Oczywiście zaliczyło mój post jako spam z powodu linka. Zajrzyj sobie na stronę Loft Design System, w google powinno znaleźć. Tego typu panele jak dla mnie są praktyczne. Jeżeli pomalujesz je jakąś lateksową farbą, to bez problemu można je myć, a jeśli chodzi o taką pielęgnację na co dzień to polecam pronto i ściereczkę . kurz nie siada, brud się nie przyczepia. Pomalujesz na jaki kolor chcesz, nie muszą być białe. Mnie się bardzo podobają, ponieważ nadają charakteru pomieszczeniu i mam coś innego niż większość ludzi u siebie. Ja często widywałam na zdjęciach np. falowane panele na ścianie nad schodami. Fajny efekt pofalowanej ściany akurat w tym miejscu I wychodzą taniej niż odnawianie mieszkania czy domu co rok lub pół roku. Edytowane 13 Maja 2016 przez Sachiko93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sachiko93 16.05.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Polecam panele 3d firmy ACORDI. Ciekawe wzory wykonane z najlepszegogipsu i dodatkowo wzmacniane. Poczytałam trochę i panele z Loft Design System też są wzmacniane. A tych paneli co pan/pani poleca nie idzie znaleźć niestety. Po wpisaniu w google i nawet kliknięciu "grafika" wyświetlają się te z Loftu. Trudno jest mi ocenić coś, czego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts