DPS 08.04.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kapcie proszę dla mnie, w butach nie włażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja to w butach, ale jakoś nie mogłam się i tak w pionie wczoraj utrzymać i do wody wpadłam i chyba coś upuściłam bo bardzo chlup zrobiło. A może to sztandar był..... DPS, a robaki to wnosić można???, pytałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kurza twarz, teraz to mnie pogonią razem z tym robakiem! Musiałaś głośno, tak? Musiałaś? A jak wyłowię ten sztandar i się bardzo zaangażuję...? Zostawią...? Bo jak nie, to trza będzie odejść. Wszystkich poinformować, odpowiednie zajawki zrobić i odpowiednio sprawę nagłośnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 08.04.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Bo jak nie, to trza będzie odejść. Wszystkich poinformować, odpowiednie zajawki zrobić i odpowiednio sprawę nagłośnić. W co najmniej kilku watkach rzewnym tonem napisac, ze czasy sie zmieniaja, ze przykro, ze szkoda i takie takie. Bzdety i placzliwe kotlety, dziecinada i maskarada. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 W co najmniej kilku watkach rzewnym tonem napisac, ze czasy sie zmieniaja, ze przykro, ze szkoda i takie takie. Bzdety i placzliwe kotlety, dziecinada i maskarada. Amen. A potem się pociąć i poharatać , że nikt nie zapłakał. Jakie to życie jest podłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.04.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Eh, i Ci co odeszli dokuczyli nie tym którym chcieli. Teraz ja nie mam z kim pierniczyć głupot o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja to w butach, ale jakoś nie mogłam się i tak w pionie wczoraj utrzymać i do wody wpadłam i chyba coś upuściłam bo bardzo chlup zrobiło. A może to sztandar był..... DPS, a robaki to wnosić można???, pytałaś?? A czy na łajbie jest już koza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A czy na łajbie jest już koza??? Koza to nie wiem, kulki trzeba zapytac, ale...Arab jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Koza to nie wiem, kulki trzeba zapytac, ale...Arab jest Tylko jeden..... hm..... Ciekawe w jakiej technologii buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kurza twarz, teraz to mnie pogonią razem z tym robakiem! Musiałaś głośno, tak? Musiałaś? A jak wyłowię ten sztandar i się bardzo zaangażuję...? Zostawią...? Bo jak nie, to trza będzie odejść. Wszystkich poinformować, odpowiednie zajawki zrobić i odpowiednio sprawę nagłośnić. no jak głośno:confused:, ja tak cicho cichutko, myślisz, że ktoś usłyszał?!??!!!?!?!! Ale myślę, ze jak sztandar wyłowisz i sie baaaardzo zaangażujesz to nawet sternikiem mogą Cię obwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 08.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jakie to życie jest podłe. "I nic tu nie poradzisz..." jak spiewa Kazimierz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Koza to nie wiem, kulki trzeba zapytac, ale...Arab jest eeee, no jak jest arab to i koza na pewno jest, jak arab bez kozy?!?!?! kogo by obracał?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wlazę i ja na tą arkę i modlę się co by nie zatonęła W razie czego to i może nawigator się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Koza to nie wiem, kulki trzeba zapytac, ale...Arab jest Najszła mnie myśl retrospektywna i niepokojąca dość. Dlaczego ja się zawieram wraz z Arabem i kozą w jednym wierszu??? I czy to chodzi o kozę z nosa??? Kapitanie, czyń honory:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Najszła mnie myśl retrospektywna i niepokojąca dość. Dlaczego ja się zawieram wraz z Arabem i kozą w jednym wierszu??? I czy to chodzi o kozę z nosa??? W jednym wieszu, ale za to wyboldowana, wiec nie narzekac prosze. O koze z psychiatryka forumowego szlo tom razom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tylko jeden..... hm..... Ciekawe w jakiej technologii buduje On - ten Arab - nie buduje, ino rujnuje...a w wolnych chwilach wyklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 On - ten Arab - nie buduje, ino rujnuje...a w wolnych chwilach wyklada kawę na ławę na przykład ewentualnie karty na stół a koza tasuje popijając latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Na przykład Niezgoda podobno rujnuje. Może on i Arab. Kulka może występować w wierszu z kozą, ze względu na swoją skoczność.Ale to w końcu AnSi nogę złamała . Taka ironia losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 koza jest fajna,znamy sie dobrze bo mnie kiedyś odwiedziła jak u Depsi był pomorek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To nie był pomorek, tylko podbiorek - podebrano mi tę kozę w sposób bardzo okrutny, nad czym bolałam jeszcze długo.Czy wyboldowanie Kulki oznacza, że jest grubsza?I gdzie mam postawić ten sztandar, co to go wyłowiłam, czy jest juz jakiś poczet sztandarowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts