Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU JEST MOJE MIEJSCE.TU MAM SWÓJ CIASNY ALE WŁASNY KĄT :)

iza mama gabora

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z haftowaniem to u mnie bywa całkiem całkiem, więc jak coś, to pomogę jak tylko mogę.

Mam nadzieję, że pozostali zaprojektują dokładnie wzorek, żeby potem wątpliwoście nie nastały, skąd haft taki się nabrał.

O w mordke ........... jak tu takie libacje trwają ........... to gdzież my dopłyniemy :(

już kapitan Q nam drogę wskaże :D bez obawy!

obudziłam się jakby obrócona, znaczy się Arab jednak jest??, bo widzieć go nie widziałam, ale fama, znaczy się fala niosła, że obracać to Araby obracają

Z haftowaniem to u mnie bywa całkiem całkiem, więc jak coś, to pomogę jak tylko mogę.

Mam nadzieję, że pozostali zaprojektują dokładnie wzorek, żeby potem wątpliwoście nie nastały, skąd haft taki się nabrał.

w razie problemów mogę zabrać literaturę:cool: fachową

http://c6.asteroid.pl/a.swistak.pl/000/127/127155_400.jpg

Widno przyjdzie się i bibliotekie założyć, żeby rózni postronni uczyć się mogli!

Ja nie wiem czy to Arab taki obrotny, ale i ja obrócona byłam. :jawdrop:

Niepokoi mnie tylko myśl, co z tym robakiem...

Własnie o nią. Przywiazałam się do zwierza od czasu jak mi sznurówki od wyjsciowych trampek zeżarła.... ech...to były czasy:yes:

Odkad te sznurowki zezarla, to przepadla na amen byla...Ciekawe, gdzie ja tak pociagnelo albo i nawet zasznurowalo?

Alez sie ten Arab naobracal, a moj Ci on mial byc...od jezykow... Eh. .tak to sie publicznie zwierzyc...:) Nic to..chinski tez ladny...

Czyliż nie byłaś obrócona znaczy się?

Ale może chociaż lekko po skosie obudziłaś się Ansusia co?

Wówczas sprawa byłaby jasna z tym Chińczykiem. A tak cholera wie czy się nada.

Dropsiak książkę się załączy do kącika czytelnika razem z poradnikiem o dojeniu kóz.

Iza mama gabora, nie żaluj buraczków w sałatce. Trzeba byc patriotą.