delfina7 02.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Łoj jesteś kurde nie am mojego dzinnika??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ale za to już widzę jedną fajną opcję. Mój profil pokazuje mi, kto go oglądał i chciał wszystkiego się dowiedzieć o mnie! Maj got, jak to co poniektórych żółta zazdrośc i zawiść gonią, to szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Łooo, i Jamles jest - cześć, Karlusik! Delfinka, no jaoś trzeba będzie przez to przejść i się znaleźć, chociaż już widać, że nie będzie łatwo, oj, nie... I te emotki takie jakieś nieczytelne, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 pisałem o tym podczas testu forum: jesli nie wróci funkcja "zobacz swoje posty" to gotowym popełnić samobójstwo. Nawet zbiorowe jeśli bedzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 poza tym nie podoba mi się tytuł "stary członek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Coulignon - :lol: Może Redakcja jakieś przecieki o nas ma...? i temu tak piszą...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 02.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Mnie też brakuje przede wszystkim "zobacz swoje posty" - chyba ,że nie mogę znaleź - ale jak nie mogę znaleź to znaczy, że nowe forum nie jest przyjazne w obsłudze - wchodzę tu już 3 raz dzisiaj i jest koszmarnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Tak na szybko, bo święta i inne takie:- gdzie jest link: posty od ostatniej wizyty- gdzie jest link: posty bez odpowiedzie- gdzie jest link: śledź wątek- czemu powiadomienia o postach w śledzonych wątkach nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Łoj jesteś kurde nie am mojego dzinnika??????????? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?116661-NASZA-SIELANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 02.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dostaje szalu probujc sie przestawic i odnalezc "moje miejsca". NIE PODOBA MI SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Prosiłem Redakcję o skasowanie mojego konta i nic. Więc proszę oficjalnie o skasowanie zgodnie z punktem regulaminu 3.5!!!!!!!!!!! Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kurde, czuję się jak w chałupie po generalnym remoncie ) niby fajnie, świeżo i czysto, ale jakoś tak nieswojo Przyjdzie przywyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Błędny kierunek zmian. Ktoś nie zrozumiał, że dobre forum to PROSTE forum. Jak jest proste, to działa szybko. Kolejny dodatkowy powód będzie sądzę dla wielu, żeby przestać pisać ... pozdrawiam, majki /edit1/Nie można mieć więcej niż 4 "obrazki" w poście, więc już 4 emotikony wypełniają normę ...k. j. m. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Tak na szybko, bo święta i inne takie: - gdzie jest link: posty od ostatniej wizyty - gdzie jest link: posty bez odpowiedzie - gdzie jest link: śledź wątek - czemu powiadomienia o postach w śledzonych wątkach nie działają Jak wejdziesz w odpowiedż do wątku w trybie zaawansowanej edycji to tam na dole masz dodatkowe opcje, między innymi Subskrypcja tematu, z powiadomieniem albo bez. Trzeba zaznaczyć ptaszka przy tej opcji i wybrać powiadomienia albo nie... Tyle na razie znalazłam. I protestuję! Nie pozwala mi wysłac posta z odpowiedzią "wewnątrz" cytatu! Każe mi napisac co najmniej 10 znaków odpowiedzi, inaczej jest za krótka! No to już przesada, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kurde, czuję się jak w chałupie po generalnym remoncie ) niby fajnie, świeżo i czysto, ale jakoś tak nieswojo Przyjdzie przywyknąć. Ooo, to, to, Ty to zawsze celnie powiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Pomału odnalazłam dzinnki i komenty walcze z avantem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Skąd nagle mój awatar??? Nic nie robiłam żeby go odzyskać ! Dlaczego inni nie mają? Depesia ) Mnie się podoba, że emotki pisane nie zamieniają się w buźki. Tyle na razie z pozytywów O! i błędy poprawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak wejdziesz w odpowiedż do wątku w trybie zaawansowanej edycji to tam na dole masz dodatkowe opcje, między innymi Subskrypcja tematu, z powiadomieniem albo bez. Trzeba zaznaczyć ptaszka przy tej opcji i wybrać powiadomienia albo nie... Tyle na razie znalazłam. No to bomba - w starej wersji zajmowało to jeden klick a teraz trzeba się naklikać, aby zrobić prostą operację.... Chyba wkrótce się wypiszę, bo za dużo czasu zajmnie nawigacja i na czytanie pozostanie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kurczę, Kuleczka, jakbym miała TAKI avatar, to też pewnie by się wyświetlał! Avatara u siebie w ogóle nie moge wrzucić na razie, nawet nie pokazuje mi się taka opcja. Delfina, jak Ci sie uda, to napisz jak tego dokonałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Problem avatarów powinien zostać w większości przypadków rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts