monia77w1 02.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak dla mnie do d...Nic nie mogę znaleźć, nie widzę swoich wątków, zero przejrzystości i to tempo działania. Stare fm było 100 razy lepsze.Czegos nie spodziewałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no własnie nie ma zobacz swoje posty albo taka głupia jestem albo nie wiem gdzie w nowym profiku powstawiać odnośnik żeby do dziennika był i w ogóle trzeba się nakombinować emotek trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 hmmmmmmmm , rozglądma sie i oswajam hmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no własnie nie ma zobacz swoje posty albo taka głupia jestem albo nie wiem gdzie w nowym profiku powstawiać odnośnik żeby do dziennika był i w ogóle trzeba się nakombinować emotek trzeba szukać Zacznij od Twój profil i ustawienia. Wchdząc w skrzynkę też znajdziesz ustawienia. Na Towim proflilu, na dole masz swoje posty. W ustawieniach - aktywność ostatnią. I wysłałam Ci zaproszenie. No to może mnie przyjmiesz do kontaktów, cooooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ale super to nowe forum. Na stare nie chciało już mi się wchodzić. Teraz wreszcie dostałem narzędzie z możliwościami dostosowanymi do dzisiejszego internetu. Aż się chce wrócić i pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To również postaramy się naprawić w najbliższym czasie naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nefcia jak tylko znajdę to cholerne miejsce z przyjmowaniem zaproszeń bo sama też Ci wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kurcze, jacy znajomi, jakie zaproszenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kurczę, Kuleczka, jakbym miała TAKI avatar, to też pewnie by się wyświetlał! mój też jest TAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No to bomba - w starej wersji zajmowało to jeden klick a teraz trzeba się naklikać, aby zrobić prostą operację.... Chyba wkrótce się wypiszę, bo za dużo czasu zajmnie nawigacja i na czytanie pozostanie za mało. Rozgryzłem. Na górze wątku jest opcja "narzędzia wątku" i tam można dodać wątek do subskrypcji. Co ciekawe, chyba można zdefiniować kilka kategorii / folderów subskrypcji i pogrupować sobie co się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nefcia jak tylko znajdę to cholerne miejsce z przyjmowaniem zaproszeń bo sama też Ci wysłałam Albo po lewej na górze powinnaś mieć Wiadomości 1 (jak najedziesz myszką to otworzy Ci się "znajomi" czy coś takiego) klikasz, zaznaczasz profil i zapisujesz zmiany. Albo wejdź z Użytkownicy ---> znajomi i kontakty na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Od razu jakoś bardziej swojsko obrazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 już mnie zatwierdziłaś Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja od Wusi przyjęłam, ale teraz nie będę zapraszała, bo to sporo czasu trzeba mieć, nie chcę nikogo pominąć... I co udało mi się odzyskac avatar? No rewelacja, udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nefcia trochu mi zajmie odnalezienie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.04.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 w ustawieniach zwiększ sobie ilość postów na stronie ..... max 40 Gdzie konkretnie można to zmienić? Bo nie widzę... Do listy rzeczy, które mi się skandalicznie wręcz nie podobają dodam idiotyczne małe okienko odpowiedzi. Owszem, większe okienko jest po kliknięciu w "zaawansowana edycja, ale wtedy nie ma możliwości dodania obrazka czy cytatu. Poza tym... najprostsze rzeczy, jeśli nawet okazują się być możliwe do zrealizowania, wymagają tylu kliknięć, poszukiwań... czy tak ma wyglądać "lepiej"??? A i jeszcze jedno: mój dziennik budowy. Obecnie link ze stopki prowadzi w kosmos, wybranie z menu na górze strony "mojego dziennika" ukazuje mi informację, że nie mam żadnego dziennika, jestem w stanie go znaleźć tylko przez przekopanie się przez odpowiedni dział. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nefcia trochu mi zajmie odnalezienie się Luz Paszczaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 W przegladarce Safari okienko "szukaj" i tab "temat miesiaca" naprzemian sie zaslaniaja. Dziękujemy, za info . Zgłoszone do osób odpowiedzialnych za prezentację graficzną forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 matko niech te odnośniki zaczną działać bo kota dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A mnie się już podoba:D Odnalazłam się , teraz bede szukać znajomych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts