Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie nie ma zobacz swoje posty albo taka głupia jestem albo nie wiem gdzie w nowym profiku powstawiać odnośnik żeby do dziennika był i w ogóle trzeba się nakombinować :( emotek trzeba szukać:(

Zacznij od Twój profil i ustawienia. Wchdząc w skrzynkę też znajdziesz ustawienia. Na Towim proflilu, na dole masz swoje posty. W ustawieniach - aktywność ostatnią. I wysłałam Ci zaproszenie. No to może mnie przyjmiesz do kontaktów, cooooooooooo :):)

No to bomba - w starej wersji zajmowało to jeden klick a teraz trzeba się naklikać, aby zrobić prostą operację.... Chyba wkrótce się wypiszę, bo za dużo czasu zajmnie nawigacja i na czytanie pozostanie za mało.

Rozgryzłem. Na górze wątku jest opcja "narzędzia wątku" i tam można dodać wątek do subskrypcji.

Co ciekawe, chyba można zdefiniować kilka kategorii / folderów subskrypcji i pogrupować sobie co się ogląda.

Nefcia jak tylko znajdę to cholerne miejsce z przyjmowaniem zaproszeń bo sama też Ci wysłałam :confused:

Albo po lewej na górze powinnaś mieć Wiadomości 1 (jak najedziesz myszką to otworzy Ci się "znajomi" czy coś takiego) klikasz, zaznaczasz profil i zapisujesz zmiany. Albo wejdź z Użytkownicy ---> znajomi i kontakty na górze.

Ja od Wusi przyjęłam, ale teraz nie będę zapraszała, bo to sporo czasu trzeba mieć, nie chcę nikogo pominąć... ;)

I co udało mi się odzyskac avatar?

No rewelacja, udało się! :D

w ustawieniach zwiększ sobie ilość postów na stronie ..... max 40

Gdzie konkretnie można to zmienić? Bo nie widzę...

Do listy rzeczy, które mi się skandalicznie wręcz nie podobają dodam idiotyczne małe okienko odpowiedzi.

Owszem, większe okienko jest po kliknięciu w "zaawansowana edycja, ale wtedy nie ma możliwości dodania obrazka czy cytatu.

Poza tym... najprostsze rzeczy, jeśli nawet okazują się być możliwe do zrealizowania, wymagają tylu kliknięć, poszukiwań... czy tak ma wyglądać "lepiej"???

A i jeszcze jedno: mój dziennik budowy. Obecnie link ze stopki prowadzi w kosmos, wybranie z menu na górze strony "mojego dziennika" ukazuje mi informację, że nie mam żadnego dziennika, jestem w stanie go znaleźć tylko przez przekopanie się przez odpowiedni dział.

J.