Elfir 07.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ja nadal nie potrafię ustawić, by przysyłało mi na maila powiadomienia o odpowiedziach w wątkach, które odwiedziłam. :-/ Jak ja nienawidzę portali społecznościowych wrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.04.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kolejny problem, który zaobserwowałem dzisiaj (wcześniej, już na tym nowym forum, go nie było): Wchodząc na dowolny dział mam domyślnie przesortowaną zawartość alfabetycznie wg tematów. Oczywiście mogę kliknąć w nagłówek kolumny "autor ostatniego postu" i wtedy się przesortuje jak nalezy: wątki z najnowszymi postami od góry, ale zamykając to okno i wchodząc w dział ponownie mam znów to samo: całość przesortowana alfabetycznie wg tytułów tematów. Jak/gdzie to zmienić na stałe, bo szczerze mówiąc nie znalazłem mimo poszukiwań takiej możliwości? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kolejny problem, który zaobserwowałem dzisiaj (wcześniej, już na tym nowym forum, go nie było): Wchodząc na dowolny dział mam domyślnie przesortowaną zawartość alfabetycznie wg tematów. Oczywiście mogę kliknąć w nagłówek kolumny "autor ostatniego postu" i wtedy się przesortuje jak nalezy: wątki z najnowszymi postami od góry, ale zamykając to okno i wchodząc w dział ponownie mam znów to samo: całość przesortowana alfabetycznie wg tytułów tematów. Jak/gdzie to zmienić na stałe, bo szczerze mówiąc nie znalazłem mimo poszukiwań takiej możliwości? J. spróbuj w ustawieniach ustawienia >- zaawansowane ustawienia i tu ; Opcje wyświetlania tematów Możesz wybrać sposób wyświetlania tematów. - tu wybierz odpowiedni dla siebie (np liniowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 08.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kiedy wyszukiwarka będzie działać bo próbuję znaleźć jakieś informacje o Percy Paradyża i ciągle wyskakuje brak a wiem że było sporo postów na ten temat.Używam dwóch przeglądarek Sea Monkey której nie lubię specjalnie dla FM i IE dla reszty stron bo na nim FM nie działa - okropnie upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 spróbuj w ustawieniach ustawienia >- zaawansowane ustawienia i tu ; Opcje wyświetlania tematów Możesz wybrać sposób wyświetlania tematów. - tu wybierz odpowiedni dla siebie (np liniowy ) To nie to. Tu decyduję o sposobie wyświetlania wątku, np. tego, w którym w tej chwili piszę. Mi zaś chodzi o to, w jakiej kolejności widzę spis postów po wejściu do działu zawierającego ten wątek ("Uwagi o naszym forum") czy też dowolnego innego ("wymiana doświadczeń ogólnie", "Fundamenty i piwnice" itp.). Ale... dziś juz jest dobrze Znaczy się cud, naprawiło się samo albo ktoś nas czyta i reaguje J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Coś mi się zdaje , że nie działa funkcja " na górę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Coś mi się zdaje , że nie działa funkcja " na górę " u mnie działa. Klikam na dole po prawej i przenosi mnie na sama górę strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 u mnie działa. Klikam na dole po prawej i przenosi mnie na sama górę strony U mnie (FF), nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 08.04.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Na IE i Chrome działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 U mnie na FF działa i to szybko A teraz moje uwagi:-ostatnio odwiedzane są do bani. Jak wchodzę 6 razy na wątek, żeby go sprawdzać, to mam tam same wpisy z tego wątku. CZyli nieprzydatne się robi.-wpisy są do bani, bo widzę gdzie co napisałam ale nie widzę, czy ktoś odpowiedział-subskrypcje są najlepsze ale przy profilu mam tylko 3 tematy a resztę zakopaną głęboko w "moich ustawieniach" co jest bardzo niewygodne-nadal zdjęć nie mogę wklejać, bo otwiera mi się jakieś minimalistyczne okienko do wpisania adresu http/-dlaczego nie ma kilku podstawowych emotek w szybkim poście? Za każdym razem jak chcę wstawić buźkę muszę otwierać zaawansowaną edycję na razie tyle mi się udało ocenić. Próbuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jak zakopane? Subskrypcje sa w Forum - Szybkie menu - Subskrypcje. W dodatku mozesz je podzielic na foldery - np. dzienniki osobno, komenty osobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak zakopane? Subskrypcje sa w Forum - Szybkie menu - Subskrypcje. W dodatku mozesz je podzielic na foldery - np. dzienniki osobno, komenty osobno... faktycznie, znalazłam. dzięki Jeszcze jedno GDZIE SĄ pokazani ci, co są aktualnie na forum??????? Kiedyś byli na górze, często sobie sprawdzałam, czy interesująca mnie osoba jest zalogowana, a teraz chała.... Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem, gdzie jest lista uzytkownikow - nigdy mnie ona nie obchodzila, bo wiekszosc interesujacych mnie osob i tak byla ukryta, ale mam jeszcze jedna uwage (sorry, jezeli juz bylo). Zauwazylam, ze jak wchodze w subskrybowane watki, to te, w ktorych pojawil sie nowy post sa zaznaczone taka czerwona kulka ze strzalka. Mozna w to kliknac - pokazuje sie - idz do pierwszego nowego posta. I faktycznie dziala. Baaaardzo wygodne, z tym, ze w legendzie "nowe posty" sa inaczej zaznaczone (zreszta ten system nie dziala, przynajmniej u mnie takich symboli jak w legendzie "nowe posty" czy "goracy temat" nie ma). Reasumujac - wszystko jest OK oprocz legendy, ktora wprowadza w blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 faktycznie, znalazłam. dzięki Jeszcze jedno GDZIE SĄ pokazani ci, co są aktualnie na forum??????? Kiedyś byli na górze, często sobie sprawdzałam, czy interesująca mnie osoba jest zalogowana, a teraz chała.... Na samym dole strony głównej. Tam, gdzie statystyki forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Na samym dole strony głównej. Tam, gdzie statystyki forum. statystyki forum widze, ale osob zalogowanych nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 statystyki forum widze, ale osob zalogowanych nie... ja też nie ciekawe to ukrywanie tożsamości. To znaczy ciekawe, co ludźmi kieruje. Ja prostoduszna jestem, nigdy mi to do głowy nie przyszło. Jestem to jestem, po co, do licha, mam udawać, że mnie nie ma? Rozumiałabym nieuczciwego wykonawce, co nie chce, żeby go dłużnicy ścigali a chce wejść ukradkiem ogłoszenia porozsyłać. Innego wytłumaczenia nie widzę Ale wiem jedno - wygodne to dla redakcji. W ten sposób może powiedzieć, że teraz na stronie jest 5000 ludzi zalogowanych. tylko ich nicków nie ma, bo ukryte. A że wpisów też nie widać, niesmiali :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 O żesz. Rzeczywiście nie ma. Nawet nie wiem, od kiedy, bo ostatnio nie zwracałam uwagi na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja też nie ciekawe to ukrywanie tożsamości. To znaczy ciekawe, co ludźmi kieruje. Ja prostoduszna jestem, nigdy mi to do głowy nie przyszło. Jestem to jestem, po co, do licha, mam udawać, że mnie nie ma? Rozumiałabym nieuczciwego wykonawce, co nie chce, żeby go dłużnicy ścigali a chce wejść ukradkiem ogłoszenia porozsyłać. Innego wytłumaczenia nie widzę Ale wiem jedno - wygodne to dla redakcji. W ten sposób może powiedzieć, że teraz na stronie jest 5000 ludzi zalogowanych. tylko ich nicków nie ma, bo ukryte. A że wpisów też nie widać, niesmiali :eek: Moze gdybys dostawala 10 privow na ten sam temat dziennie to bys zrozumiala, dlaczego czasami warto sie ukryc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 najwyraźniej niekontrowersyjna jestemaaa przecież to chyba nic nie zmienia. I tak je odbierasz i tak po zalogowaniu, czy cię widać czy nieNadal nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 najwyraźniej niekontrowersyjna jestem aaa przecież to chyba nic nie zmienia. I tak je odbierasz i tak po zalogowaniu, czy cię widać czy nie Nadal nie rozumiem Niby tak, ale jak Cie ludzie widza to oczekuja odpowiedzi teraz - natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts