JoShi 05.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dajmy szansę zasługują na to cierpliwosci empatii itd życzę wszystkim w nowym sezonie budowlanym za tydnień będzie lepiej a jak nie to rzeczywiście będzie bleeeeeeeeeeeeeeeee Tylko Twoja data zarejestrowania tłumaczy naiwność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 05.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 to że się zarejstrował w tym czasie, nie znaczy, że wcześniej forum nie podglądał i nie czytał Ja mam datę identyczną, a z forum związana jestem od 3 lat - no ale to moja wina, bo zapomniałam hasła i adresu mailowego do mojego poprzedniego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 05.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzieki za ten budujemydom.pl oczywiscie sie zarejestrowalem i oczywiscie zapoznam się, w sumie to wszystko jedno do czego przyjdzie się teraz przyzwyczaić. A tym którzy tak skopali sprawę: wolne działanie, odpowiedzi na swoje posty, zniknięcie bardzo cennych wątków (np. dotyczących kuchni) przypominam, że o sile forum decydują jego użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 05.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 teraz forum jest w pewnym sensie perfekcyjne- nie ma juz co spieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.04.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Pokręciłam się tu trochę znowu, bo skoro oddałam FM kilka dobrych lat swego życia, chce się tu być nadal wśród przyjaciół, mimo że wnętrza odpychające... ale... teraz panuje tu permanentna inwigilacja! Gdzie nie wejdę, widać cytaty gdzie i co ktoś napisał, gdzie ktoś kogoś odwiedzał, o której godzinie, sekundzie... Kto pisał nowy skrypt FM? CBŚ?!!! Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 06.04.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Do wyglądu na pewno trzeba się przyzwyczaić, podobnie do rozszerzonej funkcjonalności ale...u mnie zaczęło chodzić znacznie wolniej niż stara wersja.Oddajcie nam poprzednie funkcje a jak już mają być i nowe możliwości, to dołóżcie je do starych rozwiązań!Z jakiego powodu zostało nam zabrane kasowanie własnego posta jeśli po nim nie został napisany żaden inny? i co z szybkim i niezastąpionym odnośnikiem - zobacz swoje posty. ODDAJCIE TE NARZĘDZIA!!! Mam nadzieje że prace jeszcze nie zostały zakończone i będzie można jeszcze przywrócić kilka starych rozwiązań korzystać z nich równolegle z nowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 06.04.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja tez wolalam tamta wersje. Ta jak narazie jest masakryczna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (...)chcę mieć z powrotem przycisk zobacz swoje posty i wtedy ja wiem, gdzie byłam i pisałam, bez tego paskudnego oddechu zza pleców, śledzącej mnie i innych użytkowników na każdym kroku wyszukiwarki, czy diabeł wie czego. (...) (...)zobacz swoje posty. ODDAJCIE TE NARZĘDZIA!!! (...) nie... no przecież to narzędzie jest!!! Wystarczy kliknąć "swoją nazwę" nad awatarem i rozwija się menu!!! I tam jest opcja "pokaż posty"! ...faktycznie nie pokazuje postów przed zmianą ale narzędzie jest! Faktycznie można dodać parę przycisków pod awatarem np.PW, mail, pokaż posty, GG, ICQ i wiele wiele innych ale po co zaśmiecać? Po to by nacieszyć oczy przyciskami które w 99% czasu spędzonego na forum będą nieużywane? Teraz to Forum daje duże możliwości ale trzeba je poszukać i trochę poćwiczyć! A co do inwigilacji... jak nie chcecie pisać powodu edycji to nie piszcie ale ja na poprzednim skrypcie potrafiłem dopisać : edit: literówka albo edit: dopisek a teraz nie muszę tego robić bo w rubrykę wpisuję co robiłem - ale nie muszę! Dobrą opcją jest "skasuj ten post" po skasowaniu ślad zostaje tylko w cytatach - tych nie kasuje. Ale zaraz ktoś powie że trzeba wpisać, odhaczyć, potwierdzić i ch... wie jeszcze co! Jeśli macie problemy z tym Forum to może zapytajcie syna-córki ...jeśli mają więcej niż 6 lat powinni wam pomóc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.04.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Sorki Słoneczko ale czy Ty nie bronisz czasem tego starego Forum co je tak oprotestowałaś przy poprzednich zmianach??? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?72429-PROPONUJ%C4%98-CISZ%C4%98-NA-FORUM&p=1460720#post1460720 jeśli to nie jest błąd skryptu to: 28-11-2006 11:46 napisałaś +++ PROPONUJĘ CISZĘ NA FORUM +++ W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone. Forum dla mnie umarło. Teraz niech Redakcja pokaże, dla kogo stworzyła to forum. Dla nas, czy dla siebie. I teraz tak bronisz tego starego oprotestowanego przez siebie Forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rom-kon bo się jeszcze obrazom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rom-kon bo się jeszcze obrazom . Wyrażę to po japońsku mitotito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 06.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja się tam jakoś przyzwyczaję (o ile oddadzą mi moje śledzone tematy jak najszybciej !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ok - to powiedzcie mi jak ustawić "śledzenie wątków", które mnie interesują - nie mam czasu i ochoty uczyć się nowego forum. Na pierwszy rzut oka nie podoba mi się nowa wersja - daję sobie na wstrzymanie, ale nie wiem, nie wiem .... Może zrezygnuję .... Zerknę na forum.budujemydom.pl i pooglądam jak tam jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 06.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nowa wyszukiwarka jest jeszcze gorsza od poprzedniej (kto wymyślił debilny kod CAPTCHA do wyszukiwarki? i to jeszcze taki, że byle bot z OCR przechodzi go z palcem w cybernosie a zwykły człowiek musi przepisywać literki...) ] fakt, że wyszukiwarka jest badziewna do kwadratu. poświęcilam dziś 40 minut na wyszukanie starych wątków, pamiętałam nawet konkretne zestawienia slów i... d_pa. A co się z kodami nawalczylam, to moje. bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 cóż, zabawne jak weszłam wczoraj na forum BD http://forum.budujemydom.pl/index.php to poczułam się, jak na forum muratora. Nie dość, że układ podobny jak był u nas, to jeszcze ludzie ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rom-Kon, Fenix - KOCHAM WAS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pokręciłam się tu trochę znowu, bo skoro oddałam FM kilka dobrych lat swego życia, chce się tu być nadal wśród przyjaciół, mimo że wnętrza odpychające... ale... teraz panuje tu permanentna inwigilacja! Gdzie nie wejdę, widać cytaty gdzie i co ktoś napisał, gdzie ktoś kogoś odwiedzał, o której godzinie, sekundzie... [/b] Masz rację, chociaż jestem pozytywnie zaskoczona, że w moim profilu nie ma informacji, że przed chwilą podrapałam się po d.... Tu miał być krzywy uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 nie... no przecież to narzędzie jest!!! Wystarczy kliknąć "swoją nazwę" nad awatarem i rozwija się menu!!! I tam jest opcja "pokaż posty"! Co konkretnie klikasz aby uzyskac menu ? "Rom-Kon"; "Senior ....." ; " Lider czy cos tam" Poklikałem po wszystkim żadne menu nie wyskuje. Uzywam Opery. Czym przegądasz forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jajmar - klikasz na swój nick nad avatarem. I masz cztery opcje: Odwiedź profil, ZOBACZ POSTY , wyślij wiadomość, odwiedź blog W Operze wiele rzeczy nie działa niestety, facebook też pod nią za dobrze nie chodzi Ja mam przeglądarkę GOOGLE CHROME. Nic mi się nie wiesza, nic się nie stapia, nie zwalnia, nie wylogowuje mnie, wszystkie opcje widzę, mogę kasować wiadomości i wysyłać posty bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A jak wchodzicie do swojego dziennika? :( o co chodzi z ustawianiem kto ma się wpisywać a kto nie, a gdzie komenty, ratunciu gubię się i nie chcę czerwonego , gdzieś można sobie kolor ustawić forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts