Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uciekamy z tego forum!!!

marekas5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki za ten budujemydom.pl oczywiscie sie zarejestrowalem i oczywiscie zapoznam się, w sumie to wszystko jedno do czego przyjdzie się teraz przyzwyczaić. A tym którzy tak skopali sprawę: wolne działanie, odpowiedzi na swoje posty, zniknięcie bardzo cennych wątków (np. dotyczących kuchni) przypominam, że o sile forum decydują jego użytkownicy.

Pokręciłam się tu trochę znowu, bo skoro oddałam FM kilka dobrych lat swego życia, chce się tu być nadal wśród przyjaciół, mimo że wnętrza odpychające... ale... teraz panuje tu permanentna inwigilacja!

Gdzie nie wejdę, widać cytaty gdzie i co ktoś napisał, gdzie ktoś kogoś odwiedzał, o której godzinie, sekundzie...

Kto pisał nowy skrypt FM? CBŚ?!!!

Edytowane przez Sloneczko

Do wyglądu na pewno trzeba się przyzwyczaić, podobnie do rozszerzonej funkcjonalności ale...

u mnie zaczęło chodzić znacznie wolniej niż stara wersja.

Oddajcie nam poprzednie funkcje a jak już mają być i nowe możliwości, to dołóżcie je do starych rozwiązań!

Z jakiego powodu zostało nam zabrane kasowanie własnego posta jeśli po nim nie został napisany żaden inny? i co z szybkim i niezastąpionym odnośnikiem - zobacz swoje posty.

ODDAJCIE TE NARZĘDZIA!!!

Mam nadzieje że prace jeszcze nie zostały zakończone i będzie można jeszcze przywrócić kilka starych rozwiązań korzystać z nich równolegle z nowymi.

(...)chcę mieć z powrotem przycisk zobacz swoje posty i wtedy ja wiem, gdzie byłam i pisałam, bez tego paskudnego oddechu zza pleców, śledzącej mnie i innych użytkowników na każdym kroku wyszukiwarki, czy diabeł wie czego.

(...)

(...)zobacz swoje posty.

ODDAJCIE TE NARZĘDZIA!!!

(...)

nie... no przecież to narzędzie jest!!!

Wystarczy kliknąć "swoją nazwę" nad awatarem i rozwija się menu!!! I tam jest opcja "pokaż posty"!

...faktycznie nie pokazuje postów przed zmianą ale narzędzie jest! Faktycznie można dodać parę przycisków pod awatarem np.PW, mail, pokaż posty, GG, ICQ i wiele wiele innych ale po co zaśmiecać? Po to by nacieszyć oczy przyciskami które w 99% czasu spędzonego na forum będą nieużywane?

Teraz to Forum daje duże możliwości ale trzeba je poszukać i trochę poćwiczyć!

A co do inwigilacji... jak nie chcecie pisać powodu edycji to nie piszcie ale ja na poprzednim skrypcie potrafiłem dopisać : edit: literówka albo edit: dopisek a teraz nie muszę tego robić bo w rubrykę wpisuję co robiłem - ale nie muszę!

Dobrą opcją jest "skasuj ten post" po skasowaniu ślad zostaje tylko w cytatach - tych nie kasuje. Ale zaraz ktoś powie że trzeba wpisać, odhaczyć, potwierdzić i ch... wie jeszcze co!

Jeśli macie problemy z tym Forum to może zapytajcie syna-córki ...jeśli mają więcej niż 6 lat powinni wam pomóc!

Sorki Słoneczko ale czy Ty nie bronisz czasem tego starego Forum co je tak oprotestowałaś przy poprzednich zmianach???

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?72429-PROPONUJ%C4%98-CISZ%C4%98-NA-FORUM&p=1460720#post1460720

jeśli to nie jest błąd skryptu to: 28-11-2006 11:46 napisałaś

+++ PROPONUJĘ CISZĘ NA FORUM +++

W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone.

Forum dla mnie umarło.

Teraz niech Redakcja pokaże, dla kogo stworzyła to forum. Dla nas, czy dla siebie.

I teraz tak bronisz tego starego oprotestowanego przez siebie Forum???

Ok - to powiedzcie mi jak ustawić "śledzenie wątków", które mnie interesują - nie mam czasu i ochoty uczyć się nowego forum. Na pierwszy rzut oka nie podoba mi się nowa wersja - daję sobie na wstrzymanie, ale nie wiem, nie wiem .... Może zrezygnuję ....

Zerknę na forum.budujemydom.pl i pooglądam jak tam jest ...

Nowa wyszukiwarka jest jeszcze gorsza od poprzedniej (kto wymyślił debilny kod CAPTCHA do wyszukiwarki? i to jeszcze taki, że byle bot z OCR przechodzi go z palcem w cybernosie a zwykły człowiek musi przepisywać literki...) ]

fakt, że wyszukiwarka jest badziewna do kwadratu. poświęcilam dziś 40 minut na wyszukanie starych wątków, pamiętałam nawet konkretne zestawienia slów i... d_pa. A co się z kodami nawalczylam, to moje. bez sensu.

Pokręciłam się tu trochę znowu, bo skoro oddałam FM kilka dobrych lat swego życia, chce się tu być nadal wśród przyjaciół, mimo że wnętrza odpychające... ale... teraz panuje tu permanentna inwigilacja!

Gdzie nie wejdę, widać cytaty gdzie i co ktoś napisał, gdzie ktoś kogoś odwiedzał, o której godzinie, sekundzie...

[/b]

Masz rację, chociaż jestem pozytywnie zaskoczona, że w moim profilu nie ma informacji, że przed chwilą podrapałam się po d.... Tu miał być krzywy uśmiech.

nie... no przecież to narzędzie jest!!!

Wystarczy kliknąć "swoją nazwę" nad awatarem i rozwija się menu!!! I tam jest opcja "pokaż posty"!

Co konkretnie klikasz aby uzyskac menu ?

"Rom-Kon"; "Senior ....." ; " Lider czy cos tam"

Poklikałem po wszystkim żadne menu nie wyskuje. Uzywam Opery. Czym przegądasz forum ?

Jajmar - klikasz na swój nick nad avatarem.

I masz cztery opcje:

Odwiedź profil, ZOBACZ POSTY , wyślij wiadomość, odwiedź blog

W Operze wiele rzeczy nie działa niestety, facebook też pod nią za dobrze nie chodzi :( Ja mam przeglądarkę GOOGLE CHROME. Nic mi się nie wiesza, nic się nie stapia, nie zwalnia, nie wylogowuje mnie, wszystkie opcje widzę, mogę kasować wiadomości i wysyłać posty bez problemu...