Budzik1980 05.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Budzik1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dziwacznie wygląda ta ścianka z cegły. Jest optycznie cięzka na tak maly pokój i do niczego w tym pokoju nie nawiązuje stylistycznie. Uważam ze masz też za mały stolik pod TV: najwyraźniej nie mieści całego potrzebnego sprzętu. Może zrób te wstawki z cegły po obu stronach TV też, a stolik zrób z k-g pomalowanego jak ściany, ze schowkami? Napisz co ma się w pokoju znaleźć. Bo widzę ze stoi np. rower. Tam ma być jego stałe miejsce? A krzesło? czemuś służy czy zostało postawione przypadkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budzik1980 05.04.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki za zainteresowanie. Przede wszystkim jest to mieszkanie kawalerskie, wiec przy oknie jest miejsce na rower i raczej tam bedzie stał (ale załózmy ze go tam nie - w sumie mogbym podwiesic go za dzwiami w sypialni.) Pokój wcale nie jest taki maly, jak wyglada na zdjeciach - ma 5,5 na 3,4 metra, wiec cegły pasuja w sensie wielkosci. Czy pasuja wystrojowo - to juz nie mnie oceniac - od poczatku taki był pomysł, aby cegły pomieszac ze szkłem i metalem (stolik jest szklany + metal, stolik pod TV jest szklany + metal, lampy sa melalowe) Kolory to beze + odbijajaca pomarancz (mysle ze to widac) Sprzet miesci sie na stoliku (był specjalnie dobierany) - to co stoi na głosniku jest tymczasowe. Co bym chciał dołozyc: tak jak pisałem - cos na okno - to moga byc firanki do parapetu, moga byc zasłony po obu stronach, moze byc cos innego. Powód - pokój zrobi sie troche cieplejszy (troche mi tego brakuje, choc pierwszy pomysł był inny) no i pozbede sie efektu zagladania. Co moglbym dołączyc - cos na sciane nad TV, bo dosc pusta jest. Co pomoze? Dołączyc jeszcze jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 05.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 w ikei są takie białe materiałowe ściągane rolety,jak dla mnie robia bardzo fajny klimat ,kolorystyka bardzo fajna można by się pokusić o podświetlenie sofek od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budzik1980 05.04.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Roletki na okno, rozumiem? Czyli twoim zdaniem nie brakuje czegos na oknach? Podswietlenie sofek? Rozumiem, ze mówisz o jakims podswietleniu za kanapą, dajacym cien na sciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budzik1980 10.04.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 I nic wiecej? Zadnej podpowiedzi, wizualizacji, pomysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts