duduś 05.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Czasami na szybko lubiłam zaglądnąć czy w moich postach są jakieś odpowiedzi a teraz nie mam wglądu w " moje posty " Czy tak już zostanie ?N o i co ze starymi postami które były inspiracją do moich poczynań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czasami na szybko lubiłam zaglądnąć czy w moich postach są jakieś odpowiedzi a teraz nie mam wglądu w " moje posty " Czy tak już zostanie ?N o i co ze starymi postami które były inspiracją do moich poczynań ? Część jest dostępna, poczytaj >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158307-gdzie-jest-opcja-quot-zobacz-swoje-posty-quot&p=4052096&viewfull=1#post4052096 błędy zostały zgłoszone informatykom, mam nadzieję że niedługo będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.04.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ponury63 szacun za cierpliwośc chylę czoła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 służbowo, na statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.04.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 w dalszyn ciągu np. wchodząc w moje posty nie ma na samym początku listy ostatnio przezemnie dodanych , muszę wchodzić w dany rozdział żeby tam wyszukać swój ostatni post - piszę tylko w razie czego dla informacji informatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Mi także brakuje tego rozwiązania. Poprzednio często korzystałem z niego. Nie chodzi właściwie o same posty, bo te są do znalezienia, ale tematy (wątki) w których coś pisałem.Poprzednio bardzo skuteczny był pod tym względem link http://forum.muratordom.pl/search.php?search_id=egosearch Proszę o przywrócenie jego odpowiednika, np. pod hasłem "Twoje posty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 w dalszyn ciągu np. wchodząc w moje posty nie ma na samym początku listy ostatnio przezemnie dodanych , muszę wchodzić w dany rozdział żeby tam wyszukać swój ostatni post - piszę tylko w razie czego dla informacji informatyków u mnie jest to samo. Po wejściu na "Twoje posty" pierwszy jest z 9 kwietnia, kiedy faktycznie ostatni był 16 kwietnia. Co ciekawe na "Twoim profilu" wyświetlają się najnowsze cztery posty (od 16 kwietnia w dół), ale jak się da "pokaż wszystkie" przerzuca na "Twoje posty", gdzie są te od 9 kwietnia, Chyba, że tami był zamiar... Starsze są widoczne tylko na twoje posty, a nowsze tylko na stronie profilu, ale to przecież bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.04.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dalej w Moich Postach po prawej stronie nie zawsze widnieją daty ostatnich wpisów innych osób a to była informacje że ktoś coś dopisał i nie trzeba było otwierać tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 29.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Czy w "Twoich ostatnich postach "musi widnieć data mojego wpisu ? Raczej naprawdę waźne jest data wpisu ostatniej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts