Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje posty

duduś

Recommended Posts

Czasami na szybko lubiłam zaglądnąć czy w moich postach są jakieś odpowiedzi a teraz nie mam wglądu w " moje posty " Czy tak już zostanie ?N o i co ze starymi postami które były inspiracją do moich poczynań ?

Część jest dostępna, poczytaj >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158307-gdzie-jest-opcja-quot-zobacz-swoje-posty-quot&p=4052096&viewfull=1#post4052096

błędy zostały zgłoszone informatykom, mam nadzieję że niedługo będzie OK

Mi także brakuje tego rozwiązania. Poprzednio często korzystałem z niego.

Nie chodzi właściwie o same posty, bo te są do znalezienia, ale tematy (wątki) w których coś pisałem.

Poprzednio bardzo skuteczny był pod tym względem link http://forum.muratordom.pl/search.php?search_id=egosearch

Proszę o przywrócenie jego odpowiednika, np. pod hasłem "Twoje posty".

w dalszyn ciągu np. wchodząc w moje posty nie ma na samym początku listy ostatnio przezemnie dodanych , muszę wchodzić w dany rozdział żeby tam wyszukać swój ostatni post - piszę tylko w razie czego dla informacji informatyków

u mnie jest to samo. Po wejściu na "Twoje posty" pierwszy jest z 9 kwietnia, kiedy faktycznie ostatni był 16 kwietnia. Co ciekawe na "Twoim profilu" wyświetlają się najnowsze cztery posty (od 16 kwietnia w dół), ale jak się da "pokaż wszystkie" przerzuca na "Twoje posty", gdzie są te od 9 kwietnia, Chyba, że tami był zamiar... Starsze są widoczne tylko na twoje posty, a nowsze tylko na stronie profilu, ale to przecież bez sensu.

• 2 weeks później...