tomek1950 12.10.2003 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Ewo, kominek to jest to, co tygrysy lubią najbardziej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.10.2003 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Macie rację sprawa kominka jest teraz nadrzędna na budowie zwłaszcza, że kominek został już wybrany, a najważniejsze sponsorowany przez moją mamę . - czy przyśpieszy prace wykończeniowe ? Obawiam się , czy nie będzie opóźniać Krystian pomysł i moje marzenia są szalone, przyznam się że w czasie budowy miałam kilka momentów, kiedy żałowałam, że postawiłam na swoim i nie zmieniłam technologii ... ale jak widać kłopoty to moja specjalność... Z domem ... jak z dzieckiem im bardziej daje w kość tym bardziej się go kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.10.2003 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 ...a mnie to tak się kominki podobają, że w domu mam miejsce na dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.10.2003 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Już nie mogę się doczekać montaż kominka - 27 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.11.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 No i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.12.2003 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 No i ..... i kominek stoi już od kilku dni. Palimy już w nim jest przyjemnie cieplutko. Wymaga jeszcze ostatniego szlifu, ale mam nadzieję że będą to pierwsze Swięta przed kominkiem...oby tylko śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Właśnie zauważyłam, ze dziś mija piąty rok jak po raz pierwszy odwiedziłam Forum Muratora. Przypomniało mi się o tym wątku, przeczytałam i ... uświadomiłam sobie jaki to kawał czasu, ile "pokoleń forumowiczów" tu przeżyłam i łezka w oku się zakręciła, ilu znajomych wpisało się w tym wątku których już nie ma na naszym forum. A co sie zmieniło od pierwszego wpisu? Moje dzieci są już o 5 lat starsze, mieszkamy w domu z bali, nasze małżeństwo przetrwało ten "chrzest bojowy" jakim jest budowa, mąż spędza mniej czasu przed komputerem a ja mniej udzielam się na forum niż 5 lat temu. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 GRATULACJE !!! za wytrwałość przedewszystkim http://www.taittinger.com/cuvees/main/images/Flacons.jpg to na osłodę za "użyranie" się z nami wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dzięki Leszku. Z tym użyraniem nie jest tak źle, ale szampanem się poczęstuję baaardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 EDZIU KOCHANA zostań tu do końca świata i o jeden dzień dłużej...tola ładnie prosi a to dla Ciebie ode mnie, pamiętam, że lubisz http://images2.fotosik.pl/87/58c724041bb8ff95.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Edziu - nie zapominaj o forum , tu są sami fajni ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No właśnie EDZIA. Nieczęsto tu bywasz Tak czy siak gratulacje z powodu domku i uniezależnienia się od forum Mam nadzieję, ze za parę lat też mi przejdzie to przesiadywanie tutaj dniami i nocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2007 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Gratulki forumowa weteranko. 5-lat to rocznica drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 edziu wielkie gratulejszyn strzelmy sobie na twa czesc http://www.imagepoint.biz/images/0693/693655_t.jpg http://www.imagepoint.biz/images/0790/790656_t.jpg a to ode mnie szczescie dla ciebie http://www.imagepoint.biz/images/0807/807951_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Edziu - nie zapominaj o forum , ... chopie dyć Edzia jest chyba codziennie, ino w krzokach z radarem siedzi całe szczęście, że alkomatu nie mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Edziu - nie zapominaj o forum , ... chopie dyć Edzia jest chyba codziennie, ino w krzokach z radarem siedzi całe szczęście, że alkomatu nie mo Mo mo ino za często na nasze szczęście go nie używo Edziu , pilnuj nas dalej i odzywaj się częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 5 latek - kolejnych 20 z nami życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Edziu, dla mnie jesteś nieodłącznym symbolem tego forum.Zyczę duzo zdrowia- bo swoje marzenia o domu juz przecież zrealizowałaś, prawda?Ze słonecznego Podlasia- Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts