Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA

EDZIA

Recommended Posts

Ewo, kominek to jest to, co tygrysy lubią najbardziej!!!!!!!

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Macie rację sprawa kominka jest teraz nadrzędna na budowie zwłaszcza, że kominek został już wybrany, a najważniejsze sponsorowany przez moją mamę :p . - czy przyśpieszy prace wykończeniowe ? Obawiam się , czy nie będzie opóźniać :wink:

Krystian pomysł i moje marzenia są szalone, :wink: przyznam się że w czasie budowy miałam kilka momentów, kiedy żałowałam, że postawiłam na swoim i nie zmieniłam technologii ... ale jak widać kłopoty to moja specjalność... :p

Z domem ... jak z dzieckiem im bardziej daje w kość tym bardziej się go kocha :wink: :p

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
No i .....

i kominek stoi już od kilku dni. Palimy już w nim jest przyjemnie cieplutko. Wymaga jeszcze ostatniego szlifu, ale mam nadzieję że będą to pierwsze Swięta przed kominkiem...oby tylko śnieg dopisał

• 3 years później...

Właśnie zauważyłam, ze dziś mija piąty rok jak po raz pierwszy odwiedziłam Forum Muratora.

Przypomniało mi się o tym wątku, przeczytałam i ... uświadomiłam sobie jaki to kawał czasu, ile "pokoleń forumowiczów" tu przeżyłam :) i łezka w oku się zakręciła, ilu znajomych wpisało się w tym wątku których już nie ma na naszym forum.

A co sie zmieniło od pierwszego wpisu?

Moje dzieci są już o 5 lat starsze, mieszkamy w domu z bali, nasze małżeństwo przetrwało ten "chrzest bojowy" jakim jest budowa, mąż spędza mniej czasu przed komputerem :wink: a ja mniej udzielam się na forum niż 5 lat temu.

pozdrawiam

Edzia

EDZIU KOCHANA

zostań tu do końca świata i o jeden dzień dłużej...tola ładnie prosi :D

a to dla Ciebie ode mnie, pamiętam, że lubisz :D

http://images2.fotosik.pl/87/58c724041bb8ff95.jpg