Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

oooooooooooo mam ino cos małe wyszło :roll:

ale oki ważne że jest :D

noookochana to byłaś w lini prostej jakies 300 m ode mnie :D

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, byłam pod Domem, bo przejeżdżałam ulicą od pizzerii do bloków z wielkiej płyty :lol2:

i stał jeszcze :)

... no dziś to akurat kulawo, bo Bąki w domu na antybiotyku siedzą... ale mam cichą nadzieje, że do poniedziałku juz będzie OKI i bęe luźniejsza... dopóki mnie developerzy nie poinformują, ze naprawy zacząć czas :D
No dobra, zależy jak mój Ł będzie pracował, ale jakby co to się odezwę - w każdym razie laptok jeździ ze mną, więc kontakt będzie ;) A w ogóle pojutrze testuję jak z zasięgiem netowym w miejscu domu jest, więc proszę trzymać kciuki :p

Achaja, no to już trąci czymś...nie wiem czym...no ale czymś trąci..

Jeszcze nawet łazienki nie pokazała, jak pokaże to możesz dawać jej te gwiazdki, ale tak bez niczego?:cool::p

yyyyyyyyyyy jakie gwiazdki :o o co lata ?

wstałam, zamierzam dziś z Bąkami zrobić delikatną wycieczkę do siebie.... zobaczyć jak się magnolie mają... trzebaby je podlaci pewnie jutro wsadzić, bo inaczej padną :roll:

czy ja Wam pokazywałam moje magnolie? co? :p

yyyyyyyyyyy jakie gwiazdki :o o co lata ?

wstałam, zamierzam dziś z Bąkami zrobić delikatną wycieczkę do siebie.... zobaczyć jak się magnolie mają... trzebaby je podlaci pewnie jutro wsadzić, bo inaczej padną :roll:

czy ja Wam pokazywałam moje magnolie? co? :p

Pokaż przynajmniej magnolie, żeby nie było, że ten wątek domu nie dotyczy :lol:

A w ogóle to mogłabyś ten dziennik wkleić, wiesz? :roll:

no to na dobry początek :D

IMG_3320..JPG

moje piękniusie :D

IMG_3338..JPG

teraz już przekwitły :D mają burze liści i ................... mam nadzieje, ze nie padły, bo kude podlewałam je przed świętami :(

marchewka działa na mnie bardziej... to taka mała podpowiedź jak mnie obsługiwać :D :D

czemu te obrazeczki są takie malusie? Wasze byłby duże :roll:

...hm może... one są z galerii na googlach... a może i lepiej że małe... to się tak nie rozwalają :D

ide looknąc co na naszym tajnym się dzieje :D