78mysz 26.08.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nita! jak u Ciebie piknie w ogródeczku. Leżaczki parasolki miliony pięknych i zadbanych roślin. No przecudnie. U mnie też podkwita ten sam biały rh, ale tylko ta odmiana(ino piwko mi zaburzyło w świadomości jak toto się nazywa) I thujasy masz juz takie wielkie. Sporo urosły w tym sezonie, znać ze pańskie oko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nita! jak u Ciebie piknie w ogródeczku. Leżaczki parasolki miliony pięknych i zadbanych roślin. No przecudnie. U mnie też podkwita ten sam biały rh, ale tylko ta odmiana(ino piwko mi zaburzyło w świadomości jak toto się nazywa) I thujasy masz juz takie wielkie. Sporo urosły w tym sezonie, znać ze pańskie oko ... A wiesz jak cudnie to wszystko na żywo wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nita! jak u Ciebie piknie w ogródeczku. Leżaczki parasolki miliony pięknych i zadbanych roślin. No przecudnie. U mnie też podkwita ten sam biały rh, ale tylko ta odmiana(ino piwko mi zaburzyło w świadomości jak toto się nazywa) I thujasy masz juz takie wielkie. Sporo urosły w tym sezonie, znać ze pańskie oko ... tuczy, co????? cunnigans white to te białe wartiaty Jak dzieci będą już w szkole i przedszkolu może się jakoś spikniemy, co? musze tylko wiedziec jaki plan zajęć będzie miał Bartuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A wiesz jak cudnie to wszystko na żywo wygląda ? poczekaj .... za rok i Ciebie dopadnie rośłinny szał Chciałam powiedzieć, że wczoraj podpisałam z panami protokół zakończenia prac naprawczych - więc można uznac, że sprawy balkonu, elewacji i garażu mamy już szczęśliwie za sobą. A to oznacza, że w końcu się można zająć pozostałymi sprawami.... wczoraj pierwszy raz poczułam, że zbliża się jesień... co nawet już po ogrodzie widać... wiciokrzewy owocują, wrzosy kwitną... piwonia powoli zaczyna się mienić kolorami pomarańczy.... podobnie berberysy uznałam, że czas na zakońćzenie prac na zewnątrz.. kupiłam kołki do podwiązywania roślin bo u nas wietrznie a jesienne wiatrzyska bywają zgubne rozglądam się już za jesiennymi nawozami i......... czekam na glazurnika chcę by wyłożył taras i schody .... w międzyczasie kończymy dopieszczać gładzie i malowanie. Potem to już w końcu parkiety.... i ostateczne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czesc Bestyjko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 czesc Nitka, rzeczywiscie fajnie w tej Sandrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 aaa widzi Pani bardzo się ciesze, że się podoba... teraz tylko pogody trzeba życzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czesc Bestyjko. no czeee jest jeszcze jedna rzecz która mówi, że już jesień za pasem - właśnie zaczynam robić nalewki malinowe w sam raz na zimowe piękne długie wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nooo patrzcie ja. I z nikim sie nie podzielila w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 no czeee jest jeszcze jedna rzecz która mówi, że już jesień za pasem - właśnie zaczynam robić nalewki malinowe w sam raz na zimowe piękne długie wieczory uwielbiam malinowe nalewki, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nitu gratuluję zakończonego etapu napraw. Proszę też o przepis na nalewkę Mam i ja ochotę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 dobra jak się tak chwalicie roślinkami to i ja się pochwalę grzybek mi na działce urósł pod świerczkiem piękny czerwony kozaczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 dobra jak się tak chwalicie roślinkami to i ja się pochwalę grzybek mi na działce urósł pod świerczkiem piękny czerwony kozaczek;) kozaczki to nie sieroty, powinny jeszcze ze dwa albo i trzy wyskoczyć nalewka wiśniowa z lubelskiego polmosu też dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.08.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Chciałam powiedzieć, że wczoraj podpisałam z panami protokół zakończenia prac naprawczych - więc można uznac, że sprawy balkonu, elewacji i garażu mamy już szczęśliwie za sobą. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BRAWOOOO!!! No to najwyższy czas to oblać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.08.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nitu wielkie gratulacje zakończenia napraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.08.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nitusia gratuluję i mam nadzieję że będziesz spędzać czas już tylko na urządzaniu a nie reklamacjach i innych głupotach Wpadasz do mnie dzisiaj lub jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Gratuluje Nitu uporu i dotarcia szczesliwie do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nooo ładnie wystarczy wspomnieć o nalewce i już się syćcy zlecieli no aż nie wiem co o tym myśleć .... Małgoś - nalewkę jutro - pojutrze zaleje spitytem to na zime będzie mam nadzieje superaśna .... Lidzia - witaj w klubie Mylandzia - ja mam najprostszą na świecie... słój 5l wypełnić malinami, zasypac sukrem potrząsnąć i odstawić zamkniete na 2-3 dni aż puszczą soki. To ile cukru dasz, zalezy od tego jak bardzo słodkie nalewki lubisz.... potem zalewasz to spirytusem i tu jest tak samo... jego ilość zależy od tego jak mocną nalewke chcesz uzyskać... przy czym lepiej zrobić ciut mocniejszą i potem rozcieńczyć wodą... bo w drugą strone jest trudniej bo bardziej czuć czysty spiryt.... Po ok 3 tyg sprawdzamy smaczek - jak oki to zlewamy do butelki... ja mam do tego butelki po Kubusiu, a malimy nasączone alkoholem zjadamy Słoik myjemy i kupujemy gruszki Wusia - super.... ja tez mam grzyby, ale niemi to sie nie ma co chwalić... bo trujaki pewnie jakies.... a że ze mnie grzybiarz jak z koziej d... trąba to nawet nie wiem co mam CZeee Jamlesik może i polmos ma nalewki ale cała frajda jest w próbowaniu , smakowaniu, przelewaniu i .... pilnowaniu Chłopa by Ci nie wyżłoptał wszystkiego Witam Rasia... dzięki.... wypoczęta? na pewno... zaraz ide looknąc na fotki... na oblewanie zawsze jest dobra pora.... a okazja się znajdzie a jak jest okazja i miejsce... to czym też się znajdzie może akurat nalewka dojdzie... Gosia, Markocia - fajnie, że jesteście.... i dziękuję Monia - a to nie jest wykluczone.... jestes dziś u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nooo ładnie Monia - a to nie jest wykluczone.... jestes dziś u siebie? No właśnie wolałabym jutro cio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No właśnie wolałabym jutro cio skoro się umawiacie, to ja też bym jutro wpadła , apotem wy do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts