Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a tak w ogólności to jestem już po spotkaniu z moim developerem i mamy ustalone, że w tym tygodniu ktos zajedzie zedrzeć elewacje... postoi do next week i ... jedziemy z naprawami :D

równolegle pojedzie okno balkonowe - noooo potem tylko 2 miechy czekania aż silka stanie i parkiet :D do tego czasu musze zakończyć sprawy ścianowe.... łącznie z malowaniem.... ech.... :D

i znalazłam sobie w obi fajną psiukawke, ale mi jakies chamy wykupiły :( na szczęście miły pan powiedział, że jeszcze będą :D fontanna fajna z granitu nezobsługowa bo w systemie zamkniętym.. ooooo !!!! . :D

i tyz fajny parasok... sa takie za 2100 i takie 1200 i chyba kupie ten drugi... rozpiętość 3,5 m - styknie :D zielony :)

... a tak w ogólności to jestem już po spotkaniu z moim developerem i mamy ustalone, że w tym tygodniu ktos zajedzie zedrzeć elewacje... postoi do next week i ... jedziemy z naprawami :D

równolegle pojedzie okno balkonowe - noooo potem tylko 2 miechy czekania aż silka stanie i parkiet :D do tego czasu musze zakończyć sprawy ścianowe.... łącznie z malowaniem.... ech.... :D

trzymam w takim razie kciuki