nitubaga 18.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jeśli kwota to głowa chłopakowi się zagotuje Będzie tam piekielnie gorąco a i światło nie jestem pewna czy jest odpowiednie do czytania. Raczej zmieniłąbym żarówkę w tej czaderskiej lampie Gosiek pamiętaj - jedna mała skarga Bąka, ze coś nie teges... i siedze u Ciebie i szukamy żarówki do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nitu taką ścianke to sama mozesz zrobić z płyty a nie z karton-gipsu. Jako konstrukcje np. kantówki a nie profile alu. Wszystko skręcić na kątowniczki ładnie. Drzwi nie muszą być chowane w srodek choc byłoby funkcjonalniej bo masz kawał ściany z obu stron do wykorzystania. A scianke mozesz wykończyc np. tapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Z płyty, ale jakiej? osb? meblowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nitu a z najtańszej Jak okleisz to i tak nieważne co pod spodem bedzie. Wiórową bym chyba wybrala. Można malować, kleić tapetę....co chcesz. http://www.same-meble.eu/wp-content/uploads/plyta.jpg Małgosza robiła z niej listwy przypodlogowe. Ślady po cięciu i łączenia szpachlowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a te profile - to masz cos konkretnego na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ścainy z karton-gipsu robisz na profilach alu. Ale mozna też zamiast tych profili zastosować zwykłe kantówki drewniane. To samo dotyczy ściany wykończonej taką płyta. Jakaś konstrukcja w środku musi byc więc zamaist tych profili alu dałabym kantówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A ja bym dała profile:) łatwiejsze w montażu i tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Obojętne. Ja wole drewno bo mozna zawsze w niego wbic gwoździa czy wkręcic wkręta i lepiej trzyma Jak sie zdecydujesz na drzwi przesuwane to zobacz to http://muratordom.pl/budowa/drzwi-bramy-garazowe/drzwi-przesuwne-do-garderoby,113_3649.html Tu o drzwiach nasciennych i chowanych w scianie: http://muratordom.pl/budowa/drzwi-bramy-garazowe/drzwi-przesuwne-nascienne-i-chowane-w-scianie,113_3629.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Hejka masz już blacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 HEjka MOnia... nie i jeszcze długo nie Jak przyszło do zamówienia to hutrownia w Lublinie krzykneła MIESIĄC i z p. Robertem czekamy. Zjeżdził kilka hurtowni tu pod Warszawa, ale cena od razu rośnie o ok 3 tys. Więc wole poczekać 3 tyg niż przepłacić 3 tys Ale mam obiecane, że przed świętami się postara zrobić. Teraz się param malowaniem dech do pokoju B. Maluje się fajnie, zwłaszcza, że maluje tylko 1 raz. Po 2 razach farba za dobrze pokrywa i drewno traci usłojenie, sęczki. A mnie się to podoba więc jest malowane na raz Jestem w połowie. I kończe cierpienia związane z przeziębieiem, ale się nie dałam, ibufem, rutinoscorbin, gripex i na Bartycką AAAAAAA i rozpoczełam sezon wiosenno-letni - kupiłam hamak :D:D:D z moskitierą a co!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No to żyje katar daje mi się we znaki ale do łóżka się zagnać mu nie dałam :D Zaolejowałam blat w pokoju B i pomalowałam dechy do pokoju B a to oznacza, że w sobote można je będzie zamocować :D i się ciesze bardzo bo da mi to obraz co mam kombinować w pokoju M Mam już pewność, ze wiosna jednak idzie. Bociany już lecą a krokusy juz kwitna Siedze i mysle nad barierką - bo developerka dała troche dupy i wylała za wąskie schody. Ale damy rade... jak nie ja to kto Jak dobrze pójdzie jutro zajedzie narożnik. A od przyszłego tygodnia zacznie się robić blat. Jeszcze tylko te schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Piknie proszę pani, piknie :D dechy wyglądają super i nie mogę się doczekać ich na ścianie Nituś, możesz powiedzieć jaki masz piekarnik ? numer modelu poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 no wiosna pelna geba Nitus wiadomo cos w sprawie ksiazek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Piknie proszę pani, piknie :D dechy wyglądają super i nie mogę się doczekać ich na ścianie Nituś, możesz powiedzieć jaki masz piekarnik ? numer modelu poproszę Prosze siemens HB 76AA 660 ja tez się nie moge doczekać. Musze jeszcze usiąść i pomysleć nad sposobem mocowania poziomych dech. KOmbinowac by był niewidoczny, czy przeciwnie - zrobić wkręty z podkładnkami i pomalowac je na kolor ściany one by wtedy zrobiły taki pionowy sznurek na każdej z dech przez całą wysokość ściany... Zobacze co powie szanowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 no wiosna pelna geba Nitus wiadomo cos w sprawie ksiazek?? Nie. Pani we wtorek się kajała, że zapomniała książki, dała mi płyte, ale tez tylko II część. Ale bede się upominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A co tu taka cisza ? dechy na ścianie położone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Polozone, a jakie ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 a ty skad wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A ze zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts