nitubaga 31.03.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No i teraz się zacznie a skąd masz zdjecie :D:D Ściana u Bartka skończona, w miare dopieszczona można pokazać wyszło nieżle że tak powiem nieskormnie. Wymaga jeszcze podmalowania w 1 miejscu przy kontakcie, ale to już pan pikus Dziś poczułam, ze mamy wiosne boćki nad moją działką już krążą. A ponoć dobrze jest zobaczyć pierwszego lecącego a nie siedzącego na gnieździe mój leciał a poza tym tulipki też już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) aaa i pojęcia nie mam skąd te żółte się wzięły - sadziłąm kolorami całe życie niespodzianki A teraz siedze i mysle nad dechami u Maćka. Już wiem, że będa w krate. Chce mu zrobić taką krate 64 x64 tak mi wychodzi z wyliczeń.. zobaczymy kołki są, wkręty też, farba też... kilka dech i wiooooo A i w końcu się doczekałam zasłon w Maćkowej sypialni.. no nikt mi nie wmówi, ze zasłony w oknach nic nie dają ... Edytowane 31 Marca 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ściana u B wyszła rewelacyjnie !!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 I piękne kwiatuszki wychodzą z ziemi Jak się człowiek na nie patrzy, to od razu uśmiech na utach się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No baaa.. a jak Ci jeszcze nad głową krązy bociek to się kryjesz by niczego nie zdążył podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nitka ale świetnie ta ściana wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki Ale nie wywiniecie się... od jutra mam montaż schodów więc będzie troche zamieszania, ale potem zapraszam do siebie będzie można posiedziec na moim wiiielgachnym wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To ja juz się piszę na "posiedzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To ja juz się piszę na "posiedzenie" ja tyż tylko nie tydzień od 11 do 17 kwietnia bo jestem uziemiona w moich stronach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nita, coś tu u mnie leży dla Ciebie. Mój mąż jest w domu codziennie , więc zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Omajgod Nefcia - wszelki Duch ... nie omieszkam wpaść, ale chciałabym CIę zastać w domciu, pogadac i uściskać mogłabym uściśkać Twojego małżona ale to jednak nie to samo :D Będe dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ja tyż tylko nie tydzień od 11 do 17 kwietnia bo jestem uziemiona w moich stronach:( to jak akcja schody się skończy, posprzątam troche to dam znać , ze już można wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 to jak akcja schody się skończy, posprzątam troche to dam znać , ze już można wpaść to czekamy na znak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wyszło nieżle że tak powiem nieskormnie Wyszło bardzo fajnie! I nie tylko to mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 cze Nitusia super Ci wychodzą te prace ręczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Swietnie wyszla ta sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nitu, dla mnie bomba! Prosze o instrukcję wykonania tej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Taaaa, ona najpierw musi to opatentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) E tam od razu opatentowac wystarczy, ze odpłatny nadzór będe komuś robić Kasia wszystko jest bananalnie proste - byle się nie pierdyknąć w obliczeniach. U nas ściana miała 2,6, po odjęciu listwy podłogowej 2,54. I teraz ja miałam drewno szerokości 14,5 cm. Założyłam, ze chce ok 10 dech i wtedy mi pięknie wychodziło mniej więcej 14,5 decha i 14,5 czerwona ściana. Ale... potem sie okazało, że gniazdka na dole zasłoni decha i musiałam zrezygnować z 1 dechy i powiększyć tym samym ściany czerwone. I mam 14,5 decha, ok 16 ściana. Tyle obliczenia. A jak już zaczęłiśmy mierzyć i kręcić to się znów okazało, ze sufit przy drzwiach mi ucieka o 1,5 cm. I wtedy już na czuja jedną strone dech podnosiliśmy o ok 2mm by się ładnie zeszło. I wsio Jak już wszystko obliczysz jedziesz do tartaku kupujesz deski świerkowe, suche, heblowane. Malujesz je na dowolny kolor farbą do drewna i metalu, czy bejcą czy czym tam Ci się podoba. Pionowe dechy kręcisz do ściany na kołkach - u nas 8mki. Starasz się tak wkręcić te kołki by wyszły pod deskami i były niewidoczne. Poziome dechy kręciliśmy już na same wkręty do drewna 3,5x4. Każda decha wisi na 6 takich wkrętach. Na końcu trzeba te łebki pomalować by nie były tak bardzo widoczne. I tyle a potem się cieszysz jak dziecko, ze coś się jednak udało. A po wszystkim mąż CI usiądzie na krześle z piwem w ręce i powie, ze on świetne ma ostatnio pomysły :D:D A na koniec powiem, ze wszystko co jest na haczyki da się bezinwazyjnie powiesić na tych dechach. Można to zakłądać, przesuwać, regulować miejsce powieszenia i wysokość. I już mu kombinuje białą tablice magnetyczną na słówka z angielskiego :D:D Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufiuuuuuuuuuuuuuuuuu rewelka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam Słodowy może brać z ciebie przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts