Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurde ja też lubie paski ;)

Nitu z ciemnego drewna stolik ok. Inne rozwiązanie to ława z przeźroczystego szkła bezramowa (gięte, prosty kształt) lub biały lakier bo rozumie, ze kuchnia i salon są połączone? Nie bardzo wiem jak ten układ u Ciebie wyglada. Jednak bialy lakier mi nie pasuje do kominka. Dlatego szukałabym w ciemnym drewnie, na prostych nogach.

Ciężko bedzie odbrac do kominka :D

Ja wogóle sie nie moge rozeznac w ukladzie pomieszczeń.

Ale kuchnia wyszła bardzo nowoczesnie, ten narożnik też. Znów kominek, podłoga z kafli ze wstawkami już w innym klimacie są. Schody pewnie sporo też wniosą, balustrada. Przy 2 dzieci drewno to chyba najlepsze rozwiązanie.

Edytowane przez mayland

hejka...

stół z kamienia z którego jest kominek - odpada zupełnie. To piaskowiec, chłonny jak licho. NIe nadaje się :(

Możnaby jeszcze powtórzyc marmur z parapetów z którego też jest półka na kominku.

Myśle jeszcze :)

Mylandka - dzięki za priva.

Przez Ciebie tez mnie wzielo na paski na scianach, ino sie zastanawiam z czego je zrobic. W knajpie widzialam z luster. :)

świat się kończy :D:D:D

a z luster ja widziałam kiedyś świetną ściane... wielkie kwadraty lustra w ramach z drewna pomalowanego na biało. Super wyglądało :)

Nitu, dzieki za instrukcję, w sam raz dla blondynki ;)

Wszystko zrozumialam.

A co do ławy to ja jestem za. Nie wyobrażam sobie bez ławy, że co? Ty siedzisz na jednym końcu narożnika, maż na drugim, żeby na nakładce odstawić filiżankę?? :no: Bez sensu. Moze pomyśl o takich stolikach 3-2-1, wiesz, co to wchodza jeden pod drugi. Jak nie sa potrzebne to chowasz, jak przychodzi więcej ludzi rozstawiasz. Wydaje mi sie, ze nawet Ikea ma takie ;)

To się wybiore do ikei polookać co tam dają :) dzięki :)

U nas w końcu powiało zmianami prowadzącymi do przeprowadzki :D od piątki w końcu montują się schody. Jest mała przerwa do wtorku bo pan musi jednego trepka przerobić. ALe jak dobrze pójdzie, co daj Boze, to do końca przyszłego tygodnia będzie "po krzyku" łacznie z podwójnym bejcowaniem i potrójnym lakierowaniem.

Wczoraj tez Trzeszczący powiesił żaluzje w kuchni. I na reszcie całość nabiera kształtu. KOlor wybierany na czuja - ale dobrego czuja. Pasuje i do ściany z drewna i do zewnętznego koloru okien.

020.JPG

Jest dobrze :) a jak dojdzie blat myśle, ze będzie jeszcze lepiej :D

Edytowane przez nitubaga