malgos2 01.04.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Przez Ciebie tez mnie wzielo na paski na scianach, ino sie zastanawiam z czego je zrobic. W knajpie widzialam z luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nieeeeeeeeeeeeee nooooooooo paski, Ty i paski myślałam,ze to ulubiony deseń innej forumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Guuuupia. :rotfl: Ja chce jeden pasek i chyba bedzie ze zdjec zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kurde ja też lubie paski Nitu z ciemnego drewna stolik ok. Inne rozwiązanie to ława z przeźroczystego szkła bezramowa (gięte, prosty kształt) lub biały lakier bo rozumie, ze kuchnia i salon są połączone? Nie bardzo wiem jak ten układ u Ciebie wyglada. Jednak bialy lakier mi nie pasuje do kominka. Dlatego szukałabym w ciemnym drewnie, na prostych nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja bym byla za lawa nawiazujaca do kominka, bo poki co to on samotny dosc jest. Drewno zawsze jakos obleci, a szklo by tylko narobilo dodatkowego zametu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Ciężko bedzie odbrac do kominka Ja wogóle sie nie moge rozeznac w ukladzie pomieszczeń. Ale kuchnia wyszła bardzo nowoczesnie, ten narożnik też. Znów kominek, podłoga z kafli ze wstawkami już w innym klimacie są. Schody pewnie sporo też wniosą, balustrada. Przy 2 dzieci drewno to chyba najlepsze rozwiązanie. Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No ja znalazlam cos takiego z granitowym blatem, ale szarym... Gdyby sie postaral, to pewnie by znalazl cos idacego z kominkiem, gorzej pewnie z cena by bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 co znalazłaś? może ten rozsuwany sarkofag ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hejka... stół z kamienia z którego jest kominek - odpada zupełnie. To piaskowiec, chłonny jak licho. NIe nadaje się Możnaby jeszcze powtórzyc marmur z parapetów z którego też jest półka na kominku. Myśle jeszcze Mylandka - dzięki za priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Przez Ciebie tez mnie wzielo na paski na scianach, ino sie zastanawiam z czego je zrobic. W knajpie widzialam z luster. świat się kończy :D:D a z luster ja widziałam kiedyś świetną ściane... wielkie kwadraty lustra w ramach z drewna pomalowanego na biało. Super wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nooooo az taka nie jestem ekscentryczna, ale domyslam sie, ze super wygladalo. Predzej czy pozniej cos fajnego znajdziesz, bez lawy mozna zyc przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Nitka, daruj sobie ławę. Tylko zawadza jak wstajesz z kanapy, trzeba przejść obok, uważać zeby czegoś nie wylać...a tak, wstajesz i idziesz i nie zważasz na przeszkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.04.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Znaczy że co? odpuścić stolik? tak całkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 no jestem za Kup tylko taka nakładkę na puf, co by kawkę na stabilnym i twardym postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Nitu, dzieki za instrukcję, w sam raz dla blondynki Wszystko zrozumialam. A co do ławy to ja jestem za. Nie wyobrażam sobie bez ławy, że co? Ty siedzisz na jednym końcu narożnika, maż na drugim, żeby na nakładce odstawić filiżankę?? Bez sensu. Moze pomyśl o takich stolikach 3-2-1, wiesz, co to wchodza jeden pod drugi. Jak nie sa potrzebne to chowasz, jak przychodzi więcej ludzi rozstawiasz. Wydaje mi sie, ze nawet Ikea ma takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) To się wybiore do ikei polookać co tam dają dzięki U nas w końcu powiało zmianami prowadzącymi do przeprowadzki od piątki w końcu montują się schody. Jest mała przerwa do wtorku bo pan musi jednego trepka przerobić. ALe jak dobrze pójdzie, co daj Boze, to do końca przyszłego tygodnia będzie "po krzyku" łacznie z podwójnym bejcowaniem i potrójnym lakierowaniem. Wczoraj tez Trzeszczący powiesił żaluzje w kuchni. I na reszcie całość nabiera kształtu. KOlor wybierany na czuja - ale dobrego czuja. Pasuje i do ściany z drewna i do zewnętznego koloru okien. Jest dobrze a jak dojdzie blat myśle, ze będzie jeszcze lepiej Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 AAAAAAA i Trzeszczący przyznał, ze grafit się sprawdza znakomicie że białe było by mdłe i że jak zwykle dobrze wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Pięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Noooo Nituuu, super! Już nei mogę sie doczekać kiedy odkleisz tą folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nitka ja nie mogę - jak cuuuudnie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts