markoto 03.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 no ja tez czekam na scigneicie foli bo pozostale kolorki sa swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Kochane Wy nie wiecie jak ja na to czekam. Już mnie ze trzy razy chłop po łapach trącał bo majstrowałam by choć troche rzucic okiem. By choc pół fotki zrobić z właściwymi kolorami... i nie i nie. Ale mam nadzieje, że w ciągu najbliższych kilkunastu dni pojawi sie i blat i wtedy się doczekam i Wy równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nituś, kuchnia (nawet bez blatu) prezentuje się pięknie :D gdzie kupowałaś żaluzje drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki Lidzia, żaluzje robiła firma anwis są to deseczki 50mm. System sznurkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nituś przyślij mi jeszcze raz Twój adres:) bo ostatnim razem jechałam Zuz@nką i za boga nie pamiętam drogi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hejka melduje że: trawa doprowadzona do porządku, zgrabiona, posypana nawozem i nawet podlana deszczem. Thuje toż samo krokusy mi slicznie kwitną w wielu barwach, tulipany już wzeszły. Wiciokrzewy, suchodrzewy, puszczają pąki. Magnolie zakwitną lada moment. No podoba mnie się ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hejka melduje że: trawa doprowadzona do porządku, zgrabiona, posypana nawozem i nawet podlana deszczem. Thuje toż samo krokusy mi slicznie kwitną w wielu barwach, tulipany już wzeszły. Wiciokrzewy, suchodrzewy, puszczają pąki. Magnolie zakwitną lada moment. No podoba mnie się ta wiosna potwierdzam widziałam na własne oczy, Nitka za chwilę będzie miała super zieloniutki ogród:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej Pasie mam nadzieje, ze z zakładania trawnika zdasz nam relacje coooo ? pochwalisz się nie? Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hej Pasie mam nadzieje, ze z zakładania trawnika zdasz nam relacje coooo ? pochwalisz się nie? I owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pasiulka ja też czekam na Twoją trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pasiulka ja też czekam na Twoją trawkę a nawet niewiesz jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja wiem Ja pamiętam jak po zasianiu nasionek był szlaban na łażenie po działce, bo wiadomo trawa. jesoooo jak ja odliczałam dni, jak przebierałam nogami żeby już można było poszaleć, dzieciaki by mogły pobiegać. Ale nic to. 4-5 tygodni szybko zleci i zobaczysz będzie piknie a wiosną to moze i szybciej. Tylko nie syp jej od razu nawozu bo ją spalisz. Nawozem bym poleciała gdzieś po 1-2 koszeniu. Zobaczysz jaka ona będzie soczyście zieleniutka, mięciutka... mniamuśna. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 cholerka a ja wcale nie sypalam nawozem , w tym juz zakupilam to sypne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Słusznie ja w ubiegłym roku sypałam azofoską... jesoooo trawa była jak marzenie, ale jak nam się nie chciało kosic co sobote to po 2 tyg była do połowy łydek sucza miała ubaw jak licho w tym roku na rozruch puściłam azofoske, ale potem chyba zapodam jej długodziałający. NIe ma takiego szału z koszeniem, trawa ciut mniej ładna i zielona ponoc, ale można kosić spokojnie co 2-2,5 tyg. Choć z drugiej strony ja mam tego tak mało, ze u mnie koszenie zamyka się w 2h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Markocia pierwsza część książki poszłą na ksero. Jak wróci będzie łatwiej ją zeskanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nitus to jak masz ksero to moze podeslij ksero a nie bedziesz tego jeszcze skanowac?? podesle ci adres a ty mi numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jeee tam... mnie skan się tez przyda dla B do powtórek. Jak będzie w wersji elektronicznej to drukareczka i powtóreczka gotowa Spoko spoko damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No i dalam ci narzedzie do dreczenia dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nooo jak mi się będzie B buntował to dam mu numer do Cioci Markoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kurcze to ja sie lepiej u was nie bede pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts