malgos2 15.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No nie, nie mozna. Kilka dni co najmniej bedzie wymagala opieki i pilnowania, co by se szwow nie wygryzla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 śliczna kota :D Gratuluję zakocenia, a Trzeszczący się przekona, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ciekawe co na nowego mieszkańca choćby działki powie sucz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Noooo moze byc zazdrosna nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 śliczna kota :D Gratuluję zakocenia, a Trzeszczący się przekona, zobaczysz gdyby o mnie chodziło to NIGDY jak się można skontaktować z kolegą Trzeszczącym?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Byłam, widziałam, zajebiaszczo jest :) Już po domowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.04.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czesiulek no więc tak... kot owszem wrócił. Był całe 1,5 minuty. Nawet się pobawił chwile z Maćkiem, niestety natychmiast do zabawy przyłączyła się Zoyka.. i jakby to powiedzieć kot zrobił wrrr i pokazał pazury i zrobił odwrót Zoyja była mocno niepocieszona, długo wypatrywała go przez płot. Trzeszczący powiedział tylko tyle: "no chciałem, ale sama widzisz". A powiedzieć należy że to on nauczył sucz gonić koty. Ale po 4 piwie powiedział, że kot w sumie był ładny. no cóż może jeszcze przyjdzie. W domku same miłe wieści na mopie przyłapała mnie Nefcia - dzięki serdeczne za nawiedziny. Zapraszam częściej i zawsze kiedy Cię przelotem zawieje w nasze strony. Piętro się wczoraj ogarnęło mymi rencami. Kurze po montażu schodów znikły, okna pomyte, firanki i zasłony odświeżone, podłogi umyte. W łązience utknęłam na dłużej, ale wyszłam zwycięzko na tygodniu mam plan wypucować parter. Ale to dopiero gdzieś od wtorku - bo jutro montaż blatu. :D w końcu. Kiedy ja cieżko pracowałam Trzeszczący walczył z 6ciopakiem i zabezpieczaniem schodów, potem wypierniczył kilka dziur w ścienie a potem jeszcze te dziury zatykał. Ot taki miał kaprys Plan na dziś: palmy w kościele, matma, dyktando, rowery i jak zdążymy segregacja zabawek. No to tyle. Ide robić galaretke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 no mówiłam że wróci? i jeszcze nie raz przyjdzie. Mój kot dziś był z nami o 6 rano na spacerze, w kolejności: pies, kot, ja. Nie wiem kto kogo wyprowadzał. A w pewnym momencie pies napadł na kota, znienacka, bo taki kaprys miała, potem jakby nigdy nic dalej spacerowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A gdzie zdjęcia schodów jak się pytam, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A gdzie zdjęcia schodów jak się pytam, co ? Ja też się pytam i całej reszty też gdzie zdjęcia? I kuchni bez blatu proszę pstryknąć i później z blatem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 oby bez folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 no jak bez folii zniszczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Folie podwojna zaloz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nitusia na początek trzymaj Zoykę z daleka a Trzeszczący już wpadł skoro przyznał że ładny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A schody to ... mówię Wam ... no zajebiaszcze są - tyle powiem. Oczywiście musiałam się przyczepić w dwóch miejscach, ale jak będą drzwi to będzie git. Ale Nita mnie zna, że ja się czepiam, to się nie pogniewała :) Nie lubię schodów z drewnianymi podstopnicami, ale te są naprawdę bardzo, bardzo ładne (oczywiście w moich kolorach i to pewnie nie bez znaczenia). Kuchnia - noooo można miziać tę ścianę cały czas. Śliczna. Bardzo ładnie wygląda. Blacik będzie piękny. Zresztą Nita zasuwa jak mały samochodzik - A JAKIE ONA MA MAGNOLIE !!!!!!!!!! To dech zapiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 .... a Trzeszczący już wpadł skoro przyznał że ładny;) nigdy tak nie powiedział, Nitu mu to wmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.04.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 blaciki som??? i pochwal się wreszcie schodami co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hejka... no to mnie Nefcia wychwaliła Schody oszem są, ale już pod folią. Czeka nas teraz malowanie klatki schodowej bo tego nie zrobiliśmy dzięki Bogu wcześniej. Dzięi bogu bo teraz się okazało, ze kabelki z oświetleniem trzeba było przesuwac o 10 cm. No to u nas tyle. Może jeszcze dodam, ze wczoraj M nauczył się jeżdzić na 2 kółkach w związku z czym B dostał nowy rower. A Starówka wieczorem jest piękna Blat ma byc na 90% jutro. Dostałam próbke i wygląda fajnie, zobaczymy jak będzie wyglądała całość jutro się okaże. Kot owszem przychodzi. Dziś też był. Ale że nie głody i wyczesany, więc znak, ze już go ktoś "przytulił" a skoro tak to niech przychodzi do nas się wylegiwać i bawić, reszte niech ma ktoś Szanowny o kocie słyszeć nie chce. I chyba na ten moment tak zostanie. Jamles broni jak niepodległości i słusznie niestety, albo i stety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nitusia no weź serca nie masz Nefcia takie poematy pisze rozbudza ciekawość a Ty folią schody no bój się Boga kobito:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A te magnolie pokażesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts