nitubaga 20.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A mnie zaskoczył... blat pomiędzy częścią roboczą i mikrofalówką.... Ładnie to wychodzi. Oj ja też czasami mówię, że poszłabym do pracy.... I wiesz chyba bym poszła, ale nie mam odwagi zostawić domu, dzieci, i tego wszystkiego.... też się stracham troche. Decyzja do jutra, praca od połowy maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 nie wiem dlaczego ale ja bym tam widziala rozowe http://allegro.pl/wyprzedaz-krzeslo-hoker-9001-rozowy-hurt-detal-i1550920220.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 różowe piękne ale tak jest ściana niebieska chyba jakaś, takwogle super wyszło, śliczniaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No piekna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Woooooow jak pięknie wyszła kuchnia:):) jak dobrze, ze muszę siewniczek oddać to sobie wszystko obloookam na żywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A mnie zaskoczył... blat pomiędzy częścią roboczą i mikrofalówką.... mnie też ale lux wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nitka, Matrix wzywa - musisz się wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 swietna ta kuchnia Nitus!! znaczy sie wywalilas prawnika??? p.s.Dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie nie wywaliła, ale jest pewnie lepsza od niego... Prawnik ma dalej posadę aby poważniej w sądzie wyglądać Tak przynajmniej zrozumiałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nitu ładna kuchnia. Która to seria te fronty? Aaaa i jaką robotą masz być obdarowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nitusia cud miód i orzeszki:) powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Aaaa i jaką robotą masz być obdarowana? oby nie sprzątanie po kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Lesiu ale jak dobrze płacą to czymu ni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia. Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną. http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kochani padałam wczoraj z nóg więc zaglądam dopiero dziś Jamlesiku Arnika bardzo serdecznie dziękuje za życzenia. Wam również składam serdeczności świąteczne. Oby jajko zawsze się turlało, a wody w konewkach w poniedziałek nie zabrakło. A Wasze domy i serca jeszcze długo były przepełnione świąteczną radością. Alleluja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ten zajączek jest o tyle cenny, ze darowany - mam go od Pasi dokupiłam mu kulkowe towarzycho i jest stroik Odgruzowałam wczoraj połowe parteru. Te trudniejszą połowe czyli kuchnie i jadalnie. Zdjęcia kuchni dla chętnych. Widać ,ze jest lepiej, nie? folie jeszcze zostana bo dopiero dziś Trzeszczący przymocuje reszte uchwytów. O blat jestem wystrachana ja sto piędziesiąt, ale już widze, że nie potrzebnie. Ale kurzu w chałupie mam tyle, że co pół godziny latam na szmacie by na bieżąco to zbierać. I jest jedno coś czego w kuchni nie przewidziałam a co wczoraj wzbudziło moje wielkie zadowolenie. Żaluzja!!! ludzie jakie fajne ona rzuca reflesky w zależności od położenia słońca i kąta nachylenia żaluzji... popatrzcie. w kuchni w pełnym słońcu panuje przyjemny półmrok - który już wiem, ze będe sobie latem chwalić mocno. NIe wiem czy u was też ale u nas wczoraj w słońcu było 32'C :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 I na koniec wrzuce specjalnie dla Wioli reszta też już zaczyna wyglądać niczego sobie na przykład bergenia po 2 latach mozolnej uprawy stwierdziła, ze w tym roku to ona może łaskawie zakwitnie chybana te przeprowadzke czekała :D mam tez żonkilki - a wiecie, ze one są symbolem nadziei? nooo a poza tym kwitnie barwinek i hiacynty, zaczyna migdałek, tulipany i niedługo jabłonki... będzie pięknie mówie Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 AAA i na koniec info dla Malki z panią sędziną nam się tak dobrze rozmawiało, że po godzinie jesteśmy mniej więcej w połowie i umówiłysmy sie na napstępny raz Ja chętnie opowiadam a pani chętnie słucha. Może dlatego że nikt nam nie przeszkadza, bo developerów nie było. Oj szkoda, ale daliśmy rade ha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych Świąthttp://img708.imageshack.us/img708/5487/kurczakwielkanocny.jpgżyczy Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts