Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

A mnie zaskoczył... blat pomiędzy częścią roboczą i mikrofalówką....

Ładnie to wychodzi. Oj ja też czasami mówię, że poszłabym do pracy.... I wiesz chyba bym poszła, ale nie mam odwagi zostawić domu, dzieci, i tego wszystkiego....

też się stracham troche. Decyzja do jutra, praca od połowy maja :)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.

I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.

I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .

I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną.

http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG

Kochani padałam wczoraj z nóg więc zaglądam dopiero dziś :)

Jamlesiku Arnika bardzo serdecznie dziękuje za życzenia. Wam również składam serdeczności świąteczne. Oby jajko zawsze się turlało, a wody w konewkach w poniedziałek nie zabrakło. A Wasze domy i serca jeszcze długo były przepełnione świąteczną radością. Alleluja !! :)

088.JPG

Ten zajączek jest o tyle cenny, ze darowany - mam go od Pasi :) dokupiłam mu kulkowe towarzycho i jest stroik ;)

Odgruzowałam wczoraj połowe parteru. Te trudniejszą połowe czyli kuchnie i jadalnie.

Zdjęcia kuchni dla chętnych.

067.JPG

068.JPG

Widać ,ze jest lepiej, nie? folie jeszcze zostana bo dopiero dziś Trzeszczący przymocuje reszte uchwytów. O blat jestem wystrachana ja sto piędziesiąt, ale już widze, że nie potrzebnie. Ale kurzu w chałupie mam tyle, że co pół godziny latam na szmacie by na bieżąco to zbierać.

I jest jedno coś czego w kuchni nie przewidziałam a co wczoraj wzbudziło moje wielkie zadowolenie.

Żaluzja!!! ludzie jakie fajne ona rzuca reflesky w zależności od położenia słońca i kąta nachylenia żaluzji... popatrzcie.

017.JPG

014.JPG

015.JPG

w kuchni w pełnym słońcu panuje przyjemny półmrok - który już wiem, ze będe sobie latem chwalić mocno. NIe wiem czy u was też ale u nas wczoraj w słońcu było 32'C :o :D:D

I na koniec wrzuce specjalnie dla Wioli :p

051.JPG

reszta też już zaczyna wyglądać niczego sobie ;)

na przykład bergenia po 2 latach mozolnej uprawy stwierdziła, ze w tym roku to ona może łaskawie zakwitnie ;) chybana te przeprowadzke czekała :D:D

041.JPG

mam tez żonkilki - a wiecie, ze one są symbolem nadziei?

043.JPG

037.JPG

039.JPG

nooo a poza tym kwitnie barwinek i hiacynty, zaczyna migdałek, tulipany i niedługo jabłonki... będzie pięknie mówie Wam :)

AAA i na koniec info dla Malki ;) z panią sędziną nam się tak dobrze rozmawiało, że po godzinie jesteśmy mniej więcej w połowie ;) i umówiłysmy sie na napstępny raz ;)

Ja chętnie opowiadam a pani chętnie słucha. Może dlatego że nikt nam nie przeszkadza, bo developerów nie było. Oj szkoda, ale daliśmy rade :D

ha !