rasia 02.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Nitka, ogród masz rewelacyjny!!! No i koniecznie spisuj wasze sny... Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ladnie tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Nitka no to kolorowych;) ja też kiedyś będę miała ogródek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Oby noc była kolorowa, owocna i dobrze się śniło Wszystkiego dobrego Nituś w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 hej jest tu jeszcze gospodyni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 hej jest tu jeszcze gospodyni???? pisała, że na wsi nie ma netu, więc nie będzie zaglądać Monia, a może jej zrobimy nalot w przyszłym tygodniu, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no niech nie przegina na mojej wsi net znalazłam a Ona w mieście najść nie może - ściemę wali ot co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 hejka pożyczyłam od Trzeszczącego gwizdek i nawet mi się udało odpalić neta ale nie mam do niego nerw więc będzie krótko. Jak się uda to spróbuje orange bo ponoc u nas hula najlepiej W domku mieszka się super - choc już się nam udało przewiercic rurke ale daliśmy rade bo któz jak nie my ogród kwitnie, dzieci zadowolone, ja zaczynam się opalac na leżaczku więc sami rozumiecie jedyne co to pyłki. Nie da się okna otworzyc by nie latało to w całym domu No i musze znależć strój Baby Jagi - mam występy w przedszolu Wszystkich chętnych na odwiedziny (Lidzia, Monia) zapraszam ino wcześniej zadzwońcie byśmy sie nie minęły - bo śmigam codziennie do W-wy po dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nitka no weź z tym netem coś zrób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nitka no weź z tym netem coś zrób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Siem wezmę i zrobię ... obiecuję Wpadam znów na moment. W domu coraz nam lepiej. Blat skończony, Lidzia świadkiem pranie moge robić mechanicznie a nie tylko na tarce nad rzeką i nawet mam czajnik więc luksusy jak się patrzy Siedze i ryje role Baby Jagi i powiem Wam że ja jestem stworzona do takich ról :D:D i musze wydziergac ogromną miotłę, ma się na niej zmieścić 7 krasnoludków :D:D:D ale mi fajnie nieeee? Dużo papierków tez przede mną a i za mną kilka. Wuśka - masz u mnie flaszke, przez mła osobiście pędzoną. Szykuj się - kiedyś na wakacjach Cię nalecę. Wszyscy teraz ocipieli i co rusz jakies testy Bartkowi robią. A to końcowy z ang, a to kompetencji. A to turniej szachowy na koniec roku... no kalendarz tego nie mieści. W ostatnią niedziele zrobiłam też pierwszą nasiadówke tarasową - dla mooich drogich sąsiadek z bloku na otarcie łez Wydziergałam stół, krzesła i placka. Tesztę obstawił Trzeszczący - jakie nam szaszłyczki zapodał z wątróbką, jabłkiem w majeranku i cebulką... mniam. I koreczki przed obiadem - suszona śliwka w boczku. I sałatkę hawajską Sąsiadki stwierdziły, że mam anioła w domu.... hm... czy ja wieeeeeemm ? W ogródku szaleństwo - kwitnie wsio co powinno a nawet kilka cwietów które nie powinny. Bo np mam jeszcze pąki tulipanów a z drugiej mańki wiciokrzewa Ale nie ma to jak leżaczek. Ostatnio sporo czasu na nim spędzam w zasadzie jak nie biegam po mieście i nie ucze się z B to non stop. I tak mi dopszeee :D:D Wiola - pisze oficjalnie dziś 31 maja. A coś mi obiecałaś. No!!!! Licze że się szybko poprawisz z męszem i dzieciukiem oczywista. To jakby tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jak fajnie, że u Ciebie tak fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Cuuudnie, Pani, cuuuudnie!!! Tylko dlaczego ja nie mam czasu na leżaczku poleżeć? Zazdraszczam. I roli Baby Jagi też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 powiedz no cos wiecej o tych szaszlykach jak to dokladnie zmajstrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zdjęcie poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hm... szaszłyki to ponoć łatwizna :D:D wąrtóbke surową moczy się w mleku przez 3h. Nie doprawia. Jabłka kroi na cząstki i otrzepuje majerankiem, cebule kroi w plastry i dzieli na kółeczka. Potem tylko patyczek i cebulka - jabłuszko- wątróbka-cebulka-jabłuszko..... no ! a potem albo na grila, albo do piekarnika na ok kwadransik. wsjoooo Zapodam Wam jeszcze coś zanim mnie wywali już zupełnie z neta. Kuchnia. Pańcia jest bardzo zadowolona z efektu. A i funkcjonalności nie można jej odmówić. w garnku na kuchni kompot z rabarbaru fota z wczorajszego wieczora. a tu wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 kuchnia swietna a te szaszlyki musze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Kuchnia swietna, a watrobke pomine milczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 kuchnia miodzio, szaszłyki brzmią apetycznie a wakacje to Ci powiem że już niedługo i czekam na Was;) a jak Ci dobrze pójdzie to jak pędzone przez Ciebie to ja się domagam dwóch:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts